25) Porod

1.3K 48 8
                                    

,, tak kde je ta sanitka?" Zařval Zayn. ,, v zácpě" přiběhla Nina ,, já asi omdlím" odpověděl Niall. ,, Ni, to bolý " zakňučela jsem ,, to bude v pohodě" uklidňoval mě. Kluvi skákali a nevěděli co mají dělat. Přišla Nina ,,hlavně netlač" tím mě dostala a v tu chvíli jsem nekoukala co říkám ,, jak nemám tlačit když rodím!" Křikla jsem a zatlačila. ,, není tady doktor !" Ozval se Luis ,, my jdeme pro někoho kdo nám pomůže Nino ty vyhod ty lidi" zavelel Luis. Všichni se rozeběhli ,, Nialle nikam nechod zůstaň tu se mnou" usmál se ,, u tebe budu až do smrti lásko" pohladil mě po tváři. ,, já umřu" opřela jsem si hlavu. ,, neumřeš jsem tu s tebou" políbil mě ale přišel další stah. ,, máme doktora!" Křikl Zayn.

Byl to už starší chlap a utíkal ke mě ,, po kolika minutách máte kontrakce" zeptal se ,, po dvou" na sobě jsem měla šaty tak mi roztáhl nohy a podíval se. ,, doneste mi ručíky co nejvíc a teplou vodu to dítě bude do hodiny na světě" Liam a Herry utíkali pro ručníky ,, já chci aby to už bylo venku!" Křikla jsem ,, tlačte jde vidět hlavička" v tu chvíli jsem začala ze všech sil tlačit. Kluci přišli a donesly ručníky. ,, lásko tlač" začala jsem dýchat a všichni se mnou. Začala jsem tlačit a po několika minutách opakování jsem to uslišela. Ten nádherný pláč. ,, už je venku. Je to kluk" byla to velká úleva. Zabalil ho do ručníku a podal mi ho.

Usmála jsem se a Niall mu dal prst ten ho chitil ,, ahoj já jsem tvůj táta" zašeptal. Všichni stáli kolem mě ,, ten je nádhernej" rozplívali se ,, jak se bude jmenovat?" Zeptal se Liam ,, James Jawaad Horan" Zayn vykulil oči ,, po svém tátovy a strýci který mi pomohl zjistit kdo to je" Niall mě políbil ,, miluju tě" usmál se ,, i já tě miluju Ni" znova mě políbil a malej začal brečet ,, tabe taky šampione " zasmál se Ni. K nám přišli saniťáci a odvezli mě rovnou do nemocnice.



Why is Daddy? ( 1D )Where stories live. Discover now