28) Rodiče

1.8K 65 10
                                    

Byla jsem v kuchyni a připravovala oběd. Přemýšlela jsem nad vším. Když bylo dovařeno došla jsem do obýváku kde byl Niall a James ,, koukej Jamesi tady je táta a svoje srýcové" ukazoval v televizi. Hrál nějaký pořad o hvězdách. Usmívala jsem se. Najednou se tam oběvili můj táta a moje máma. Niall to dal nahlas. ,, to je babička a dědeček neříkej to mámě zlobila by se že tě nutim koukat se na hvězdy" zasmála jsem se ,, takže manžele Undersonovi co vaše dcera? Všude se šíří fámi že je těhotná s členem nejslavnéjší kapeli Niallem Horanem je to pravda?" Máma byla v klidu a držela tátu za ruku. ,, řeknu vám jen tohle naše dcera je už natolik dospělá aby věděla co dělá. Nemůžem to potvrdit ani vyvrátit. Milujeme jí a vždycky jí budeme věřit" vypla jsem televizi.

Niall se otočil a viděl můj výraz. Položil malýho do postýlky a šel za mnou ,, jsi v pohodě?" Zeptal se mě ,, ano jsem... Ne nejsem" odpověděla jsem nakonec Niall mě objal. ,, co kdyby jsme za nima jeli co na to říkáš lásko?" Pousmála jsem se ,, jsi ten neúžasnější budoucí manžel a otec na světě" trochu zastepoval jestli se tomu tak dá říct ,, já vim děkuji ale ty si o moc lepší" poklonil se a já se zasmála ,, děkuji" poklonila jsem se ,, poď se najíct v kuchyni už máš jídlo na stole" zasmál se a otočil se na Jamese. ,, vidíš to takovou manželku si musíš najít " políbil mě a šel pro jídlo.

vzala jsem Jamese a dala mu sunar už mu jsou dva měsíce a i tak je droboučkej. ,, lásko dostal jsem nápad " přišel Niall s jídlem ,, jakej" podívala jsem se na něj ,, pojedeme hned až se najíme za nima co tomu říkáš?" Přikývla jsem dobře. Když dojedl tak vzal malýho Jamese do ruky a krmil ho ,, jdi se najíst miláčku" jen jsem zakroutila hlavou ,, nemám hlad " posmutněl a položil už spícího Jamese do postýlky. ,, musíš jíst princezno moje" pohladil mě po tváři. ,, jenže mé je špatně" přikývl ,, takže jedem?" Zeptala jsem se. ,, pro mojí princeznu cokoliv na světě" zbalili jsme si věci a jely jsme asi 5 hodin. Celou cestu jsem jen přemýšlela ,, copak Robbee" dal mi ruku na stehno ,, bojím se" zastavil auto ,, budu celou dobu u tebe a nezapomínej pořád mám u sebe ten svíticí meč stačí slovo" začala jsem se smát. Objala jsem ho ,, vžy víš jak mě rozesmát " dal mi pzsu do vlasů ,, dělám jen to co by si dělala na mém místě." Usmála jsem se ,, jdeme?" Kývla jsem.

Vylezli jsme z auta a začali se přibližovat ke dveřím. Niall v ruce držel autosedačku s Jamesem a mě kolem pasu. ,, to zvládneš princezno" dal mi pusu na čelo. Zaklepala jsem a otevřel mi táta ,, Rebbeco" hned mě objal ,, tak moc si nám chyběla zlato poďte do vnitř. " vtáhl nás dovnitř a křikl na mámu ,, Jenny! Máme náštěvu" k nám přišla máma ,, Zlato konečně si se vrátila mrzí nás to jak jsme se zachovaly. Moc se ti omlouvám" usmála jsem se ,, to je v pohodě mami" odtáhla se ode mě ,, a co jinak jak se máš kde si byla a můj vnouček?" Chrlila otázky. Sedli sme si na gauč a Niall mě držel za ruku. ,, když jsem odešla našel mě Niall a jeho kamarádi a odvezli k němu domů starali se o mě" usmála se na mě ,, to je dobře že ho máš" přikývla jsem. Malej začal brečet a tak jsem ho vzala do ruky a utěšovala jsem ho. ,, můžu si ho pochovat?" Přikývla jsem ,, nemusíš se ptát." Dala jsem jí ho do ruky. ,, a vy dva spolu chodíte?" Vyzvídala ,, nevim jestli se tomu tak říká když se budeme brát" táta otevřel pusu dokořán i máma ,, a tobě nevadí že nejsi biologickým otcem?" Zeptal se táta ,, ne tati to Niall je biologický otec Jamese" čím dál tím víc byli v šoku a já jim začala vyprávět všechno co se stalo.

Byl to úžasný večer s mojí rodinou. ,, přejeme vám to " usmáli se na nás a já cítila jak se Niall uvolnil ,, děkujeme" promluvil Niall.


Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: May 10, 2017 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat