23) Šťastný táta

1.6K 61 1
                                    

Rebbeka

Po tom co odešel, jsem tam stála jako blbá. Zazvonil mi mobil ,, Becko kde si už si tady dávno měla být" až teď jsem si všimla že jsou dvě hodiny. Plácla jsem se do čela ,, zapoměla jsem. Hned tam budu " típla jsem to, rychle jsem si vzala kabelku a šla před dům tam čekalo auto ,, dobrý den slečno čeká na vás paní Jefrsnová" usmála jsem se ,, dobrý den Fergusi" otevřel mi dveře a ja jsem si sedla. Auto se rozjelo a hned jsem uviděla moje dva Bodyguardy kteří mě hlídají. Vylezla jsem z auta opět s pomocí Ferguse.

Bobby a Giny mi pomohly od paparazi do budovy. Vešla jsem tam ,, dobrý den Gertrudo" pozdravila jsem asistentku napí Jefrsnové ,, dobrý den v šatně máte překvapení od jednoho mladíka" usmála se. Mladíka? Že by Niall ale to je blbost...

Vešla jsem do šatny a tam byli všude růže jiné barvy. Bylo to úžaně nádherný. ,, máte obdivovatele" skoumaly to kluci. Porozlédla jsem se a našla jsem papírek. Otevřela jsem to a četla nahlas. ,, Tohle je jeden z důkazů jak moc vás oba miluji. Promiň ale nevěděl jsem jaké růže máš radši.
S láskou Niall.
P. S zapni radio na stanici dvanáct" Bobby ani neváhal a naladil radio.

V místnosti se ozval hlas muže ,, takže Nialle pověz nám co máš na srdci" promluvil ,, jo Carle možná fanoušky sklamu ale je v tom jedna dívka" ozvalo se zapískání ,, jak se jmenuje?" ,, jmenuje se Rebbeka" v tom jsem si seda na židly ,, ty si říkal že se něco stalo. Co?". ,, odmítla mě Carle". ,, ou to je špatný". ,, ani ne udělala to protože i přes to že mě miluje tak mi nechce zničit kariéru protože spolu čekáme dítě který se každou chvíly narodí. Je to vážně anděl kterýho mi z nebe seslal sám Bůch. Jenže nikdo neví co jsem schopnej udělat pro dívku kterou miluji". ,, jsi rád že budeš tátou?". ,, pamatuji si jak se tvářil. Stálo to za to. Od té doby stále básní o tom že se stane tátou myslí si že je šťastný táta" zasmál se Harry. Poznala jsem jeho chraplavej hlas. ,, ne nemyslím si to..." chvíly si odmlčel a já byla smutná. ,, já to vim jsem schopnej jim dát i srdce na dlani. " měla jsem v očích slzy ,, s nima chci prožít zbytek života i kdyby mě měla odmítat celou tu dobu" ten muž se zasmál ,, tak dobrá a teď písnička od skupiny one direction složená pro Niallovu životní lásku Rebbeku." začaly se roznášet tóny od písničky History.

,, to je blázen" setřela jsem si slzy. ,, ano ale očividně do vás" promluvil Giny. ,, Becko oblékni si tyhle věci je na řadě focení. " položila mi věci a odešla. Bobby a Giny odešly a já tam byla sama. Převlékla jsem se do šatů a vylezla jsem.

Po cestě jsem narazila na Ninu Dobrev. ,, ahoj Nino" usmála jsem se na ní ,, ahoj Rebbee" objala mě. Za tu dobu co tady pracuju jsme se skamarádily a o mě ví úplně všechno. Je to fakt nejlepší kámoška ,, hele co si dneska někam zajít mám dneska rozhovor a nechci tam jít sama" přikývla jsem ,, proč ne" znova mě objala ,, super " poskakovala ,, tak po práci?" Přikývla jsem.

Poté jsem se fotila v různých šatech a věcech. Bavilo mě to a navíc dostávala jsem za to tolik kolik jsem potřebovala a víc.

Niall

Ptáček se chytil do sítě. Přišla mi SMS od Niny. ,, a je to tady ona příjde!" Křikl jsem. Byl jsem strašně nervózní. ,, to zvládnem chlape" poplácal mě Liam ,, snad. Doufám že neuteče" Louis se začal smát ,, ona ti neuteče daleko kámo s tím břichem" poplácal mě po rameni ,, jo jen aby" snažil jsem se dýchat. Nervozita stoupala a nevěděl jsem jak se zachová a to bylo to nejhorší.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat