14) Dogee

1.4K 59 0
                                    

Ráno jsem se probudila protože mě cosi olizovalo ,, co to?" Utřela jsem si svojí uslintanou tvář a otevřela jsem oči. Naskitl se mi pohlad na malé, roztomilé štěnátko ,, pane bože to je nádherný štěnátko. Počkat?! Jak ses sem dostal?" Zeptala jsem se ho i když vim že mi neodpoví. Porozhlédnu se a u dveří stojí Niall ,, to je omluva za ten včerejšek nechtěl jsem být... jak bych to řekl nechtěl jsem se ti vysmívat" vzala jsem psa a dala jsem mu ho do ruky ,, ale já ho nechci" nadzvedl obočí ,, co? Proč?"

,, protože si pak budete říkat že vás mám jen na peníze a takhle to není jste idioti který mám ráda takže žádný dárky" přivřel trochu podrážděně oči ,, tak tohle už neříkej. Nikdy bych to o tobě neřekl. Vždycky když jdeš s náma na oběd tak platíš proto jsme ti minule schovaly peněženku, jenže ty si odmítla jít. Nikdy si nám o peníze neřekla. Tak mě nepokoušej Urdensonová tohle je dárek a dárky se neodmítají" byla jsem překvapená z jeho slov. ,,tak to si byl ty" okašlal si.

,, možná" řekl to váhavě a já poznala že to je pravda ,, a jak si vůbec zjistil že chci pejska" pousmál se ,, vždycky když vidíš nějakýho psa tak se rozplíváš a jednou si se o tom zmínila. Prosím vem si ten dárek" podívala jsem se na toho psa.

Byl tak nádhernej ,, jaký má jméno?" Vítězně se usmál ,, James?" Nadzvedla jsem obočí ,, to se pro psa nehodí a navíc je to holka" dupl si nohou jako malej. ,, ale já chtěl aby se aspoň někdo po mě jmenoval a jak si poznala že je to holka" zarazil se ,, vážně to chceš vědět" zakroutil hlavou ,, co třeba Dog?" Začala jsem se smát ,, chceš psa pojmenovat Dog?" Pokrčil rameny ,, tak něco navrhni " vzala jsem ji do ruky a dívala jsem se na ní ,, ne Dog se mi líbí ale chtělo by to menší úpravu. Co třeba Dogee" přikývl

,, a je to máme jméno pro psa což mi připomíná jaké jméno dáš tomu prckovy" pokrčila jsem rameny ,, já jsem ti to řekla " povzdechl si ,,no jo ale ty si řekla jenom po někom z nás a já chci vědět po kom?" Usmála jsem se a rozcuchala jsem mu vlasy ,, to ti neřeknu. Zatím" odešla jsem do koupelny. Ano i s Dogee.

Zavřela jsem se tam a vysprchovala jsem se. Vylezla jsem ze sprchy a začala jsem si čistit zuby. Podívala jsem se na Dogee. ,, je pěkný že si vzpoměl" usmála jsem se a ona začala vrtět ocáskem. Převlékla jsem se a šla jsem rovnou do kuchyně. Dogee běžela hned za mnou. Když jsem došla do kuchyně uviděla jsem tam Liama v teplácich jak pije něco z hrníčku. Ani jsem nevnímala jak se sem dostal oni jsou takový, všichni ke mě chodí a hlídají mě jako oko v hlavě ,, co to piješ?" Podívala jsem se tam ,, to jsou lupínky s mlékem?" Zptala jsem se a on přikývl.

Zasmála jsem se ,, a jak jíš polívku" zakroutil hlavou ,, nejim ji" pokrčil rameny ,, ty nejíš polívku?" Vyjekla jsem ,, no co mám strach ze lžiček" dělal ze sebe chudáčka. ,, mám nápad a ani nepotřebuješ jíst lžičkou" nadzvedl obočí ,, uvaříme spolu polívku" oznámila jsem mu a on byl mile překvapenej. ,, a jak to chceš udělat?" ,, koukej a uvidíš" zasmál se ,, takže budem potřebovat, zeleninu, kořní" přikývl ,, ale tady nic není" zaprotestoval.

Usmála jsem se ,, ten úsměv znám. " ukázal na mě ,, ne.. já nechci nakupovat" postěžoval si ale marně ,, neboj bude to fajn" zakroutil hlavou ,, fajn ale já a malej James jsme měly chuť ale to je dobrý" povzdechl si ,, James?" Vykulil s úsměvem oči ,, ale tohle bude jen mezi nama" rychle přikývl ,, ale to není fér podplácíš mě" zasmála jsem se ,, pomáhá to". ,, a moc dobře" vítězně jsem se usmála ,, tak se de nakupovat" táhla jsem ho pryč.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat