5) Usínání

1.6K 59 2
                                    

Ležela jsem v postely zachumlaná. Byla mi zima. ,, už spíš?" Zeptal se mě Niall ,, skoro jsem spala" zamumlala jsem ,, promiň. Já se dojdu vykoupat a mezitím tady bude Luis jo. Přmlouval mě dlouho aby tady mohl být chtěl se ti omluvit za ty nohy" uchechtla jsem. ,, Nialle tak můžeš jít" vykoukla hlava našeho Luise.

,, tak já jdu a žádný sprosťárny aby nám tady nebíhaly malý děti" začal se šíleně smát. Jenže nikdo jiný se nesmal a on pochopil že to bylo blbý říkat ,, to se nehodilo že ne?" Zakroutila jsem hlavou ,, máš pravdu nehodilo" dal mi pusu na čelo a odešel. Luis si sedl na kraj postele ,,je ti zima?" Přikývla jsem.

Vztal a donesl mi mikinu se sobama ,, tahle je Niallova. Dal bych ti svou ale mám rozkaz že nesmím odejít z pokoje a navíc tohle je Niallův pokoj." Vzala jsem si mikinu a znova jsem se zachumlala do deky. Bylo mi už lépe ,, cítím se provinile" dal hlavu dolů ,, t..to ..je... d...d... dobrý" sotva jsem zimou mluvila srozumitelně. Zatřásla jsem se. Luis mě pořádně přikril.

,, nemusíš si to dávat za vinu jsem těhotná a tohle je normální. Nezabívej se tím" už se mi zuby tolik neklepaly.

Pousmál se ,, jaký mu dáš jméno?"

,, nevím nejdřív se chci zaměřit na byt ale přemýšlím" lehl si vedle mě a já mu dala hlavu na hruď.

,, my ti pomůžeme" víc jsem se k němu natiskla a nasákla jeho vůni ze které mi už nebylo špatně ale právě naopak.

,, ale taky mi nebudete pomáhat věčně" namítla jsem.

Povzdechl si ,, ale ano my tu budem s tebou pořád. " podívala jsem se mu do očí. Byly nádherné upřímné a milé. Nic jem neřekla a zavřela jsem oči. Do pokoje vtrhl Niall ,, fajn můžeš jít" Luis vztal ,, už spí " zašeptal.

Slyšela jsem jak pomalu zavíral dveře a pak jsem cítila prohnutí postele. Díval se na mě. ,, baví tě to" otevřela jsem oči ,, trochu moje mikina ti sluší" pousmála jsem se ,, dal mi ji Luis protože mi byla zima." Přikývl. Jen jsme si dívaly do očí a nic neříkaly. ,, nevím proč ale mám strašný nutkání ti položit ruku na břicho" otočila jsem se k němu zády a vzala jsem jeho ruku. Dala jsem ji na břicho. Byl překvapenej a pak mi ho hladil. ,, jaký mu dáš jméno" zašeptal ,, nevim a už se mě na to ptal Luis" zasmála jsem se. ,, když to bude holka tak Ellie nebo Enný" řekla jsem po přemýšlení ,, a když to bude kluk?" Nechápal ,, tak po jednom z vás" byla jsem čím dál tím víc unavená ,, Nialle?!" Jen zabručel něco ve smyslu hm. ,, ty si jenom v boxerkách?" ,, jo".

,, neříkal si náhodou že jenom Liam a Harry chodí nahý?" Zakroutil hlavou. ,, ne já říkal že oni chodí úplně nahý. Já ne, já chodím v boxerkách" zasmála jsem se. Usínala jsem s tím dobrým pocitem z kluků. Niall mi hladil bříško a mě bylo líp. Najednou začal pobrukovat nějakou písničku. Uvolnila jsem se a po chvíly jsem usla. Dneska byl náročný den. Až se jenou narodí budu se o něj muset starat ale kdo je otec. To mi zní v hlavě stále do kola. Nakonec jsem usla s myšlenou na otce mého dítěte.

Why is Daddy? ( 1D )Where stories live. Discover now