1)

2.1K 64 4
                                    

Ráno jsem se probudila ale v postely. Nechtěla jsem otevírat oči. Bála jsem se že to je jenom přelud.

,, kluci už stává" uslyšela jsem šeptající hlas. Vážně se mi to nezdá jsem v postely. Otevřela jsem oči a zděsila jsem se. Kolem postele bylo pět kluků. Každý vypadal úplně jinak. Bála jsem se a tak jsem se rozklepala. ,, neboj se maličká" snažil se mě dotknout jeden z nich ale uhla jsem rukou. Klepala jsem se strachy ale taky i zimou. ,, kluci je jí zima" hned co to dořekl tak jeden z nich odešel ke skříni a vytáhl nějakou deku. Dal jí na mě ,, je ti líp" lehce jsem přikývla. ,, jak se jmenuješ?" Zeptal se kluk s kudrnatými vlasy. Nic jsem neřekla. Chtělo se mi brečet když jsem si na to vzpoměla.

,, ona brečí" jeden kluk toho kudrnáče bouchnul do ramene ,, co si ji udělal" ten kurdrnáč se chytl za rameno ,, au nic jsem jí neudělal" všichni na mě hleděly. Zívla jsem a promnula jsem si výčka ,, víš co. Ještě si lehni a já ti přinesu jíslo a pití až se probudíš tak si promluvíme platí" přikývla jsem.

Všichni vztaly a odešly. Pořád jsem se klepala. Lehla jsem si pod deku. Já vim že to není můj domov ale byla jsem strašně unavená. Znova jsem si lehla a hned jsem usla.

Pohled třetí osoby

Zrovna pětice kluků jela autem kde se ozíval jejich zpěv a radostné výkřiky. Až jedenoho chlapece dívající se z okna který přemíšlel nad dívkou se kterou se potkal a která se mu líbyla. Byl to přesně měsíc co ji viděl naposled. Najednou pod lavičkou uviděl dívku s hnědými vlasy která už zřejmě spala. ,, zastavte" křikl. Auto se zastavilo a ten chlapec vyšel z auta se na ní podívat. To samé udělaly i ostatní kluci kteří nechápaly jejich zastávku. Poté uviděli tu dívku. ,, musí jí být zima" chlapec ani neváhal a dívku vzal do náruče. Nebyla tak těžká ale to ho vůbec netrápilo. Ostatní taky ne a pomohly mu do auta.

Vzaly jí k sobě domů kde ji položily na postel. Chlapec se na ní díval a ta dívka mu připadala povědomá ale nevěděl kdo to je. Jen tak se na ní díval a ona otevřela oči. Byla vystrašená a vyklepaná. Rozhodly se že jí tam nechají aby se mohla prospat. Všichni chlapci šly do kuchyně a povídaly si o té záhadné dívce.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat