12)

1.4K 60 2
                                    

Kluci přišly k nám a začaly si povídat s Melanii a hrály si s ní. Dívala jsem se na Liama. Jsem zmatená. Může to být kdokoliv z kluků ale hlavní jsou dva Liam a Harry. Oni dva.

Povzdechla jsem si ,, co je si nějaká skleslá?" Pokrčila jsem rameny ,, jen jsem unavená" protočil očima ,, vy ženský. Když vám něco je neřeknete to" začaly mi cukat koutky úst. ,, dobře já ti to řeknu pane Sherloku" dal si ruku na srdce ,, já. Tak děkuju" prohrábl si vlasy.

,, tady ne Nialle" znova si povzdechl ,, ženský" vzal mě za ruku a táhl mě pryč ,, ale co Melanie" namítla jsem ,, kluci se o to postarají a navíc tam je ochranka" vytahl mě po schodech nahoru.

,, Nialle kam mě táhneš" zakňučela jsem. Otevřel dveře na střechu a mě se nakytl krásný výhled na noční New yourk.

V očích se mi oběvyli slzy ,, promiň jen jsem poslední dobou moc citlivá" snažila jsem se dýchat. ,, to je dobrý. Neomlouvej se za to" opřel se o zábradlý. ,, sem chodím se odreagovat. Pomáhá to, vždy když jsem na cestách a daleko od rodiny je mi smutno ale pak se podívám takhle na tyhle vyhlídky a je mi líp. Taky když vidim fanoušky pořád si říkám jenom Wow. Nic jinýho ani říct nejde jsem moc rád že tohle dělám. Miluju to. nechtěl bych o to přijít" Pousmál se ,, a co si mi chtěla říct?" Povzdechla jsem si a také jsem se opřela o zábradlý ,, jsem zmatená a potřebuju pomoc" zazubil se na mě ,, tak to jsem rád že jdeš za mnou"

,, nefandi si" bouchla jsem ho jemně do ramene což se mi na to ozval jen jeho smích. ,, víš byla jsem v tom podniku kde se konala ta party.." začala jsem ale on mi skočil do řeči ,, ta kde si šla s tím klukem k němu domů" přikývla jsem ,, jedna slečna mi řekla že jsem odcházela s jedním z té slavné skupiny" nechápal to ,, jaké" protočila jsem očima ,, one direction. A prý jsem odcházela s jedním z vás ty tupče" zasmála jsem se ,, no dovol nejsem tupec" zatvářil se uraženě ,, jasně že ne" pronesla jsem s ironií v halase ,, no a kdo je teda otec?" Pokrčila jsem rameny ,, řekla mi jenom Harry Payne " nadzvedl obočí ,, tak toho neznám znám jeno Herryho Stylese" povzdechla jsem si ,, ano ale ona si ho spletla. Blesku. taže otec je Harry nebo Liam a nebo někdo úplně jinej" přikývl ,, a proč si s nima nepromluvíš" podívala jsem se mu do očí ,, protože to nevim jistě co by si dělal ty na mém místě?"

,, no nejdřív bych se podíval do zrcadla nahý " zasmál se když jsem ho znova bouchla ,, asi bych udělal to a samé jako ty" podíval se mi do očí ,, takže to znamená že je možné že je moje?" pokrčila jsem rameny ,, možná ale moc tomu nevěřím leda kdyby si něco věděl" Nadechl se ale pak si to rozmyslel ,, ne a co kdyby ses zeptala té ženy" povzdechla jsem si ,, ptala jsem se jí" namítla jsem ,, Ale neřekla ti jak vypadal"skousl si spodní ret.

Proč mi to dělá? zadíval se na Mě tím jeho sexy pohledem. Kšiltovku Si dal do zadu ,, sundej to a nedívej se na mě takhle" zasmál se ,, nechápu proč na mě pořád nadáváš a kluky ne" postěžoval si ,, protože nejsou..." zarazila jsem se ,, protože?" pokrčila jsem rameny ,, neslyšíš to už nás volají" snažila jsem se z toho vymluvit ale hádejte nezabralo to ,, nevadí odpověz a pak se můžeme vrátit " díval se mi hluboko do očí ,, z toho se už nevymluvím co?"zakroutil hlavou. ,, fajn. Prostě.... No.." snažila jsem se to protáhnout ,, Já čekám" 

,, no a je to tady jen se na sebe podívej" ukázala jsem na něj a on na mě hodil nechápavý výraz. ,, ten tvůj pohled, tvůj postoj, tvoje výrazy a ty tvoje sexy oči" tvářil se na mě překvapeně ,, prostě tohle jsem ještě žádnému klukovy neřekla " nádech výdech. ,, aspoň si zapni víc košili nemůžu se soustředit" s úsměvem si ji zapnul jen o jeden knoflík. Fakt díky Nialle. ,, no vidíš nemusíš dělat nic a už mě vzrušuješ" hned po tom co jsem si to uvědomila tak jsem s červenýma tvářemi utekla za ostatníma. 

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat