10) Niallův trapas

1.5K 60 6
                                    

Přišla jsem domů a odhodila jsem moje boty ,, kluci jsme doma!" Křikl Luis. ,, jsme v kuchyni!" Křikly zase na zpátek. Vešly jsme do kuchyně a tam byl všude bordel. ,, tady snad vybouchla bomba" chytla ksem se za hlavu ,, ne Niall se snažil péct pizzu a potom se přidaly i ostatní" prohodil Liam. ,, jo a Rebbee v pokoji jsem ti nevgal kufr" přikyvla jsem. Všichni byly špinavý. ,, koupelna je moje" křikl Harry a všichni utíkaly za ním. ,, nepálý se tady něco" zacal čichat jako nějaký pes. Otevřela jsem pekáč a pak se vynořil tmavý dým. Zakašlala jsem a poté jsem to vyndala.

Zasmála jsem se nad tím. ,, jdi si odpočinout já to s klukama uklidím" asi vyděl jak jsem vyčerpaná. ,, dobře děkuju za to že jsem se ti mohla svěřit" dala jsem mu pusu na tvář ,, dobrou" odešla jsem nahoru.

Když jsem šla kolem koupelny uslyšela jsem zpěv. Někdo zpíval Barneyho kamarádi. Zasmála jsem se tomu a odešla jsem do pokoje.

Lehla jsem si bezradně na postel. Povzdechla jsem si. Dala jsem si ruku na břicho. ,, tak to budou nejdelších osm měsíců v mém životě" do pokoje přišel Niall jen v ručníku ,, promiň zapoměl jsem si věci" došel ke skříni.

Jeho tělo, jeho pohyby jak mu padají kapky z mokré hlavy. Zrovna jsem si začala říkat jaký by to bylo kdyby byl zrovna teď pode mnou. Na co to sakra myslim ,, co je?" Zeptal se. Vymysli něco. Řvalo na mě mé druhé já. ,, nic jen to ty si zpíval Barney a jeho kmarádi" pokrčil rameny. ,, no co nesud mě za to" začala jsem se smát.

,, hele dneska tady bude Harry jo?" Kývla jsem. ,, sakra už se oblékni" hodila jsem po něm polštář a když se ho snažil chytit spadl mu ruční a mě se nakytl pohled na nahého Nialla. Rychle ai tam dal ten polštář ,, nic si neviděla" ukázal na mě prstem a já jsem se začala šíleně smát a Niall se ke mě přidal.

Zazvonil mi mobil a tak jsem ho jestě se smíchem zvedla ,, ano?". ,, to jsem já Melanie nespíš?". ,, jé ahoj ne nespim a proč nespíš ty?". ,, ja nemůžu" podívala jsem se na Nailla a ten se na mě díval zvláštně. ,, počkej" dala jsem telefon dál od ucha ,, co je?" Zakroutil hlavou ,, nic" a odešel.

To bylo divný. Dala jsem si telefon zpátky na ucho ,, jsem tady. Proč nemůžeš spát?". ,, protože jsem se chtěla zeptat na to miminko" usmála jsem se a pohladila jsem si břicho ,, a co chceš vědět?" ,, třeba v jakým si měsíci a tak..". ,, jsem v prvním měsíci a máme se dobře". ,, Melanie měla by si jít spát. Jo mami už půjdu. S kym si voláš. S kamarádkou" zasmála jsem se ,, měla by si jít spát Mell a zítra si popovídáme ano". ,, dobře a dobrou". ,, dobrou a sladké sny zlatíčko" típla jsem to a kdyu jsem se podívala ke dveřím stály tam všichni kluci. ,, co je?" Překvapily mě ,, ty máš kluka?" Zeptal se Liam ,, co je vám do toho?" Dusila jsem v sobě smích ,, no asi nic" zarazil se Zayn. ,, proboha nebyl to můj kluk ale kamarádka" začala jsem se smát ,, měly jste vidět vaše výrazy" lehla jsem si do postele a smála se ,, ha ha ha vtipný" vplázly na mě jazyk.

,,No já se jdu vysprchovat a pak jdu spát. Takže zdovolení" snažila jsem se mezi ně procpat.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat