18) Miluju otce dítěte

1.4K 57 0
                                    

Rebbeka

Nevím co mě to popadlo ,, pane bože tak už mě polib" zasmál se a přisál se mi na rty. Bylo to jako bych lítala v oblacích. Nádherný pocit a moje tělo vyžadovalo víc ale hlava říkala že to není moc dobrý nápad. Odtáhly jsme se od sebe protože jsme nemohly už dýchat. ,, Nialle otec dítěte.." nedořekla jsem to a on mi skočil do řeči ,, je mi jedno jakej kretén to je. Jsem schopný pro vás oba obětovat všechno a postarám se o vás ale jestly si myslela že se ozval a ty miluješ jeho tak to pochopim stačí jen říct a už se to nikdy nestane" povzdechla jsem si a uvažovala všechna pro a proti.

Pro:

Dítě je jeho.
Možná ho bude chtít.
Miluje mě.
Miluje děti.
Nebojím se že s ním skončím na ulici.
Upřímně jsem se do něj zamilovala a přesto jsem to na sobě nepoznala.
Toužím po něm jako po člověku ne po hvězdě.
Miluju ho.

Proti:

Paparazi ho roztrhají na kusi a ne jenom jeho ale mě i dítě taky.
Manažment bude vyšilovat.
Všude by byly jenom pomluvy a žvásty jak to bylo.
Co na to řeknou ostatní. (Rodina)
Zkazím mu kariéru.
Zkazím mu život.
Zkazím mu všechno na čem tak pracoval.
Zkazím mu vztah s klukama.
Musel by opustit kluky.
Měl by nudný život.
Přišel by o všechno a to nechci. Ne kvůly mě.

Z toho všeho jsem měla v očích slzy ,, Nialle já nemůžu" hned jak jsem to vyslovila měl v očích slzy. ,, já to chápu" otočil hlavu a snažil se zadržet pláč. ,, Nialle prosím nebreč. Ne kvůly mě" uprostřed hrudi mě to píchlo.

Snažil se na mě nedívat a neukázat jeho slabou stránku. Otočila jsem jeho hlavu k sobě ,, musíš žít dál. Najdeš si jinou přítelkyni z vyšího postavení budete spolu a jednou si založíte rodinu. " zakrouril hlavou ,, ale já nechci nikoho jinýho chci tebe a ty to tak očividně necítíš" už brečel. Byl celej z toho breku rudej a já se cítila nepříjemně, bolelo mě to se na něj takhle dívat. Musim to vydržet ,, nezlob se ale já miluju otce dítěte a..." přes ten můj brek a bolest co jsem cítila jsem nemohla pokračovat. Brečely jsme tam jako želvy.

,, chápu to Rebbee. Nemusíš mi to vysvětlovat. Moje chyba že jsem se zamiloval " vztal ze země ,, kam jdeš? Zeptala sem se ho ,, omlouvám se ale musím se z toho dostat. Miluju tě Princezno" s tím odešel a nechal mě jen tak samotnou. Držela sem a bříško ,, musela jsem to udělat. Je to pro jeho dobro. Nemohla jem mu říct že je tvůj táta a on si na to nepamatuje. My to zvládnem sami bez táty. Táta má svůj život tam on patří a ne k nám. Odpuť Nialle. Miluju tě." Sesipal jsem se když odešel. Brečela jsem.

Po asi hodině jsem vztala a odešla. Když sem šla pěšky tak mě přepadly paparazi ,, proč pláčete? Chodíte s jedním z kluků 1D? Jste těhotná s Harym?" Vyptávaly se a já pod tím nátlakem sem nemohla ani dýchat. Najednou se u mě oběvila ochranka a táhla mě pryč někam do kavárny. Táhly mě až k zadnímu stolu. ,, Rebbeko, ráda tě vidím" usmála se Julia ,, paní Jefrsnová" byla jsem překvapená.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat