16) Nemůžeš odejít

1.4K 56 0
                                    

Já se Zaynem jsme se po chvíly vrátily. ,, kde ste byly tak dlouho. Já myslel že se něco stalo" zasmála jsem se. Kdyby si jen věděl. ,, nic se nestalo" objala jsem ho.Miluju jeho obětí vyzařuje z něj otcovská láska kterou jsem zrovna potřebovala ,, děkuju za polévku" zašeptal mi do ucha ,, to byla maličkost pro to co ste udělaly vy pro mě." Ke mě přišly i ostatní kluci a utvořily kruh ,, neudělaly jsme nic velkýho jen jsme tě přemluvily aby si s náma strávila čas" promluvil Harry. ,, daly jste mi domov a za to vám budu ještě dlouho vděčná" podívala jsem se na všechny a můj pohled spadl na Nialla.

Byl bez trička a usmíval se. To je ten úsměv který si pamatuju, jsem si 100% jistá že je to on. Najednou jsem si vzpoměla na tu noc. Jak jsem ležela pod ním a on si to užíval stejně jako já ,, všichni tě máme rádi Rebbee" promluvil Niall. Rebbee, to je ono. Takhle mi říkal ten kluk a Louis ho musel slyšet. Objala jsem Nialla. ,, hromadný obětí" zakřičel Louis a já se oběvila uprostřed nich.

Odtáhly se ode mě ,, naskytla se nabítka práce a je dost možný že se odstěhuju" všichni byly v šoku ,, a jaká práce?" Zeptal se Zayn. Niall byl jako opařnej a smutnej stejně jako kluci. Nikdo neskríval to že jim budu chybět. ,, Julia Jefrsnová mě poprosila jestly bych nebyla její tváří s novou kolekci pro těhotný ženy ještě jsem to nepřijala ale mám to v plánu ale nebojte budeme se výdat" nikomu to moc nepomohlo ,, nemůžeš odejít " svrštila jsem obočí ,, a proč?" Všichni kluci znervózněly ,, eh volá mi máma tak se mějte" Louis odešel ,, ehm jo já bych jí měl taky zavolat tak čau ". ,, já je jdu hlídat pojď Zayne" všichni se rozutekly do svých pokojů.

,, Nialle?!" Podezdřele jsem si ho prohlížela ,, eh taky bych měl zavokat mámě" chtěl utéct ale já jsem ho zastavila. ,, co se děje. Proč všichni utekly?" Povzdechl si ,, já... tohle... nevím" slova se mu pletla. ,, Nialle jsem těhotná, bolý mě záda, a celkově celý tělo, je mi špatně, bolý mě hlava, mění se mi nálady každou minutu a chodím kvůly Jamesovy každou chvíly na záchod. Neprovokuj mě a řekni mi o co jde?!" Vyletěla jsem po něm. Povzdechl si ,, fakt nenápadný" zamumlal si potichu pro sebe ,, tady ti to nechci říkat" dala jsem si ruce v bok a nadzvedla jsem obočí ,, pojď někam se mnou" vzal mě za ruku a táhl mě ven. Cestou si vzal tričko a oblékl si ho. Když otevřel dveře stály tam kluci. Byly zaskočený a my kolem nich jen prošly.

Když jsme dojely výtahem dolů tak u vchodu byly novináři a fanynky. ,, pane Horane" zavolal na něj jeden z ochranky. ,, zadní východ" kývl směrem ke druhým dveřím ,, díky Fredy" plácl si s ním.

,, Nialle nechoď tak rychle" dala jsem si ruku v bok a snažila jsem se tam dostlačit i když jsem byla jen ve čtvrtém měsíci a pár dnů tak jsem se cítila hrozně. Být těhotná není nic přijemného. Před dveřma bylo auto ,, Nialle nemáš řidičak" zasmál se ,, už mám. Dělej nasedni" sedla jsem si na sedadlo spolujezdce. ,, kam jdeme?" Nastartoval auto ,, to je překvapení a můžu?" Ukázal na pás a když jsem nic neřkla zapl mi ho.

Byl docela nervózní. Doufám že ví to co jsem dneska zjistila a ja mu to nebudu muset říkat. Ale jak by to zjistil? Blbost. Napadalo mě hodně věcí ale rozhodně ne to co se stalo.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat