26) teď jsme tři

1.3K 49 0
                                    

Ležela jsem v nemocniční posteli a vedle mě bylo to drobounké stvoření. Na začátku jsem byla sedmnáctiletá matka která o životě nevěděla nic ani kdo je otcem. Teď jsem matka která ví co znamená prátelství, láska, rodina a navíc vim kdo je otec a hrdě můžu říct že ho ze srdce miluju. Někdo lehce zaklepal na dveře a vešel. Byl to Niall. Měl na sobě ryfle a bílí tílko, byl sexy a to moc. ,, on spí" zašeptala jsem. Zaskála až k nám a podal mi kytici. ,, pro tebe princezno" políbil mě. A k Jamesovi dal plišáka ,, a tohle pro prince." Usmála jsem se když jsem viděla jak moc rád je tátou.

,, mluvil jsem s doktorem a jdeme domů dneska" usmála jsem se ,, uděláme si sexy večer?" Zeptal se a já se začala potichu smát. Do pokoje přišly kluci a Nina ,, máme pro Jamese věci" šeptla a vzala ho do ruky ,, ten je krásnej" otevřel ty jeho kukadla a já poznala po kom je má po Niallovy ,, on má tvoje oči Nialle" promluvil Liam ,, jinak je po mamince" odpověděl Herry.

Nina s Herrym odešli ,, co je mezi nima?" Zeptal se Luis. Já a Niall jsme pokrčili rameny ,, jdeme to zjistit" utíkal se Zaynem za nima. Liam na ně křičel z dálky ,, kluci to je jejich věc a neutíkejte po nemocnici" oba se zastavily ,, já tam budu první" utíkal i Liam. Já s Niallem jsme se smáli.

Sedla jsem si a začala jsem se vslékat. Niall na mě koukal tím jeho pohledem až jsem se tomu zasmála. ,, co je?" Zakroutil hlavou ,, nic jenom se předemnou převlíkáš" oblékla jsem si ryfle a tílko mezi tim ,, lásko máme spolu dítě není to divný" přikývl ,, nebylo by to divný kdyby " ztichl a ukázal na rozkrok. Začala jsem se smát ,, nesměj se mi prosté mě jako moje budoucí manželka přitahuješ" zakňučel ale pak se rozesmál se mnou. Museli sme vypsat papíry a pak sme jeli domů.

Tak hezky se to říká ještě před týdnem jsem byla jediná kdo tam bydlel a teď budem tři. Otevřela jsem dveře a vešli jsme dovnitř ,, tady je hezky"promluvil Harry ,, obědnáme si něco nebo tak?" Zeptala jsem se ,, sakra volá mi Eleanor chce aby jsme byli chvíli sami chce mi něco říct" objal nás Luis. ,, tak ahojte uvidíme se zítra. " zamával a odešel. ,, já musim za Perrie ani neví kde jsem" dal mi pusu na tvář ,, měj se brácho" plácli si a odešel.

,, já du taky mám.. Eh rande? Jo rande čau" utekl a pak se vrátil a objal nás ,, blahopřeju" s tím už odešel. ,, tak my čtiři?" Zeptala jsem se ,, no chtěla jsem se zeptat jestli by jsme mohli s malým Jamesem jít na procházku" přikývla jsem ,, jo mohla " usmála se a s kočárkem odešla ,, du za ní čau" než zavřel tak křikl ,, tentokrát použijte kondomi" hodil po Niallovy balíček a zdrhnul.

Podívala jsem se na Nialla ,, to kvůli tomu zdrhli " přikývl ,, poznali to na mě"pokrčil rameny. ,, ale nechci tě do ničeho nutit takže co si obědnáme mám hlad" usmála jsem se a otočila mu kšiltovku do zádu ,, ani nevíš jak jsem po tomhle toužila" zašeptala jsem a on se zatřásl. Vzal mě do náruče. Dělal zamyšlenýho ,, co takhle sprcha" zasmál se a už utíkal do koupelny.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat