20) CD

1.4K 62 0
                                    

Pohled třetí osoby.

Když ráno chlapci vztaly vyptávaly se Nialla jak to dopadlo ale on je odbyl s tím že je to nemusí zajímat. Když šly kluci Rebbeku zkontrolovat nebyla tam ale byl tam dopis. Všichni se zděsily. ,, co to je" Niall to vzal rychle do ruky a začal číst.

Milý kluci,

Jak jsem vám říkala jednou musim odejít a postavit se na vlastní nohy. Omlouvám se vám že jsem nemohla zůstat a aspoň se s váma rozloučit.
tohle budete číst tak budu v letadle na cestě do nového života.
Chtěla jsem vám aspoň říct že vás všechny mám ráda a nechci aby stehledaly. Jednou se uvidíme a budeme se smát našim zážitkům, třeba na naše vařní kdy jsme málem díky Louisovy vyhořely nebo jak Harry chtěl vysát kočku, na naše nakupování kde jsme vyváděly a nakonec nás vyhodily.
Liame bude mi s tebou chybět naše vaření. Harry ty si blbec ale zase vždy i mi řekl pravdu a toho si cením. Zayne si každý říká co chce ty musíš vědět co děláš a hlavně PROČ. S tebou mi bude chybět ty prokecaný noci kdy jsem se ti svěřovala. Louisi s tebou byly nejlepší večery u televize a poslední Niall... s tebou mi bude chybět snad všechno... omlouvám se... Budete nám chybět...
S láskou Princezna Rebbee.<3

Všichni chlapci brečely. V pokoji nastalo ticho. Niall byl vzteklej a přitom smutnej ,, Nialle" oslovil ho Liam ,, ne! Nechte mě napokoji!" Křikl a utekl do svého apartmá. Lehl si do postele a odmítal s nikým mluvit.

Niall

Když jsme přijely zpátky do Londýna bylo to ještě bolestivjejší než v New Yourku. Zayn odešel ze sklupiny ale pořád k nám chodil. Jenže to už nebylo ono.

Ležím v postely už nějaký ten týden a brečím jako debil. Odmítla mě a mě to bolý. Ona je teď slavná po celé evropě a má se dobře aspoň že tak. Dívam se na romntický film a vzpomínám jak jsme na to koukaly. ,, Nialle otevři ty dveře" pokoušel se už po několikáté Liam. Neozíval jsem se mu. ,, Zayne koukej jít za nim" křikl. ,, no jo furt" snažil jsem se je nevnímat. ,, Nialle musim ti něco říct otevři dveře" vztal jsem a když jsem procházel kolem zrcadla tak jsem viděl zničenýho kluka který má uplakaný oči, rozcuchaný vasy a úsměv mu zmizel ze tváře místo toho ho nahradil smutný výraz . Otevřel jsem dveře a tam stáli všichni kluci.

,, co?!" Zavrčel jsem. ,, musíme ti něco ukázat" mával mi Harry s nějakým CD před xichtem ,, jestly to není o tom že si Rebbeka dělala srandu a vrátí se tak mě to nezajímá. " jen tak jsem prohodil.

,, a co když ti řeknem že něco ten způsob" nadzvedl jsem obočí a sedl jsem si na postel. Louis položil notebook značky apple na postel a strčil tam to CD.

,, jen podívej se na to " otočil jsem hlavu k tomu a doslova mě to zaskočilo ,, to si děláte srandu vy ste našly záznam z ho golfového hřiště vy šmíráci" Liam mi dal ruku před pusu ,, pššt a dívej se dál" já jsem vztal a nechal jsem tam Rebbee samotnou. ,, musela jsem to udělat. Je to pro jeho dobro. Nemohla jem mu říct že je tvůj táta a on si na to nepamatuje. My to zvládnem sami bez táty. Táta svůj život tam on patří a ne k nám. Odpuť Nialle. Miluju tě." Histericky brečela a přitom si hladila bříško.

Vykulil jsem oči. Stopli video a Liam mi dal pomalu ruku dolů z pusy ,, Nialle?" Zeptal se váhavě Loui ,, to dítě je moje" zašeptal jsem ,, to dítě je moje a ona mi to neřekla!" Vykřikl jsem jako smyslu zbavený.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat