19)

1.3K 57 0
                                    

,, paní Jefrnová" byla jsem překvapená...

,, prosím sedni si" jak řekla tak jsem i udělala ,, neměla by si chodit ven bez ochranky je to nebezpečné ve tvé stavu" přikývla jsem ,, vy už všechno víte" přikývla ,, ano všechno. " byla taková jistá, tajemná. ,, chtěla jsem ti říct že nabídka stále platí s okamžitým nástupem" před mě přistálo Latté ,, dekuji" poděkovala jsem se smutným úsvěvem číšnici ,, přijímám vaší nabídku" pousmála se. Na stůl položila papíry ,, tady je smlouva. Záleží to jen na tobě. Píše se tam že budeš pro mě pracovat a tak dále. Dostaneš dům, auto, nábitek a tak dále.." vzala jsem si smlouvu a prolistovala jsem ji.

,, podepiš to a zítra se stěhuješ do Irska kde se to vše začne" kývla a jeden od Security mi podal propisku. Vzala jsem ji do ruky. ,, neboj dostaneš dost velký prachy na to aby si uživila svě dítě a kldydně i dalších deset" přečetla jsem si smlouvu kde se vážně psalo to co mi řekla. Naškrábala jsem tam podpis a podala ji smlouvu zpět. ,, dobrá zítra odjíždíme v šest hodin" přikývla jsem ,, ode dneška u tebe budou dva z mé ochranky Bobby a Giny" ukázala na ně.

Ještě jsme tam mluvily jen o práci a poté jsem šla s Bobbym a Giny do hotelu. Šly jsme zadní stranou. Kluci mě doprovodily až k apartmá ,, nechcete jít dovnitř a prospat se tady" Giny zakroutil hlavou,, máme pokyny vás bezpečně doprovodit domů " přikývla jsem.

Když jsem odemkla tak tam byly všichni kluci ž na Nialla a přkřikovaly se. Vůbec mě neposlouchaly ani si nevšimly že jsem přišla. Zapískala jsem a oni obrátily ke mě hlavu ,, pane bože i v pořádku já se o tebe tak bál" přišel ustrašenej Liam ,, jo nahnala si nám strach kde si byla?!" Vyšiloval i Louis ,, byla jsem na čerstvým vzduchu" nechtěla jsem jim nic říkat ,, vydíš to Zayne běz taky na čerstvý vzduch a pak se vrať s tím že sis dělal srandu"

Zayn vztal z křesla ,, jdnou jsem se rozhodl a nechtějte po mě aby jsem si to rozmyslel nerozmyslím na tiskovce to oznámím všem" s třísknutím odešel ,, tak tohle je moc naše kapela se rozpadá" vyletěl Harry a střísnutím odešel. ,, co se stalo?"

Ukážu na dveře ze kterýma oba třískly. ,, Zayn chce odejít ze skupiny. " povzdechl si Louis a také odešl s třísknutím. ,, nediv s nám jsme z toho všeho zničený ráno i o om všem promluvíme je ocela dost pozdě. Nechcešaby sem u zůstl?" Zakroutila sem hlavou ,, ne. To je dobrý dobrou noc Liame" usmál se na mě. ,, dobrou" chtěl odejít ae oslovení jeho jména e astavil ,, Liame!" Otočil se na mě. Ryhle jsem mu padla do náruče a objala jsem ho ,, mám vás všechny moc ráda" pohladil mě po zádech ,, i my tebe a teď jdi spát.". ,, zbohem" zašeptala jsem k němu když odešel.

Porozhlédla jsem se a začala jsem uklízet. Všechny věci jses zbalila do kufru. Ša sm e vsprchovt.

Zaspala sem. Hned jsem byla tuhá. Dělám správně? To je to co já nevim a poté mi zazvon budík. Nasledě jsem ho vypla a vyškrábala jsem se z postele. Oblékla jsem se. Vzala jsem papír napsala jsem jim dopis. Vylezla jsem zokoje a došla jsem z Zaynovy dala jsem mu papírek na zrcadlo a pak sem hlédla k ostatním o pokojů.kdž jsem uviděla Nialla byl cej ubrečenej, jen kvůly mě ,,mrzí mě to al rakhle to má být" dala jsem mu pusu na čeli dešla sem k Bobbym a Ginem.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat