8) Harry...

1.5K 59 0
                                    

Vylezla jsem z auta ,, mám jít s tebou" zakroutila jsem hlavou ,, to je dobrý hned jem zpátky" pousmála jsem se a došla jsem ke dveřím.

Odemkla jsem dveře. Nikde nikdo. Porozlédla jsem se na ledničce byl lístek Zlato moc se ti omlouveme. Jsme v Miami. Doufáme že příjdeš a něco vymyslíme. Máma a táta.

Vyšla jsem nahoru po schodech do mého pokoje. Vytáhla jsem kufr a dala jsem si do nich věci. Na stolku byl náramek. Patřil otci mého dítěte. Dala jsem ho do tašky a pak jsem si vzala všechny doklady.

Zapla jsem tašku a vydechla jsem. Vzala jsem papír a napsala dopis pro rodiče.

Milý rodiče,
Nic vám nevičítám. Měly ste pravdu. Byli by z toho děsivý titulní stránky a to pro dítě nechci. Musím se postavit na vlastní nohy jak ste kdysi říkaly Stačí jeden pohyb a jsi jinde, někde v ráji. Doufám že ten ráj najdu. Děkuju za všechno co ste pro mě udělaly a chápu vaší reakci. Díte bude mít dítě, ale musím dospět a to se nestane dokud budu žít z penězí ze svých rodičů. Nějaký peníze mám naspořený a tak si je vezmu a odejdu. Prosím aby stenechaly odejít. Slybuju že se vrátím.

Miluju vás, vaše Rebbeka.

Dopis jsem dala do obálky i s fotkou z ultrazuku a položila jsem jim to do jejich pokoje na stolek. Seběhla jsem schody a porozhlédla jsem se. Tady jsou vzpomínky na můj dosavatní život. Ale jak se říká život jde dál. Tím se řídím.

Vzala jsem fotku svých rodičů a mě, a dala jsem ji do kapsy. Chtěla jsem mít něco co bych mi je připomělo.

Položila jsem klíčky na linku a odešla jsem. Kufr jsem dala do zadního sedadla a sedla jsem si vedle Zayna. ,, hele co třeba kdyby jsme šly do toho podniku kde se ta party konala? Já vim že to zní divně ale někdo to musel vidět" pokrčila jsem rameny ,, jen doufám že to bude jeden z vás " pronesla jsem ironicky ,, no já bych byl skvělej táta" bránil se ,, jo ale máš přítelkyni nezapoměl si?" Zakroutil hlavou ,, vim že s ní chodim ale mezi náma to skřípe už delší dobu. Není to ono" bouchla jsem ho do hrudi ,, au za co to bylo?" Tvářil se ublíženě ,, takhle nemysli. Já tam půjdu sama a ty půjdeš za Perrie a uděláš nějaký romantycký gesto" zasmál se ,, dobře jen tě tam dovezu platí. Stačí jen jedna SMS-ka a jsem tam"

,, ale já nemám tvoje číslo" nastartoval ,, ale máš. Zatímco si byla nahoře a balila sis kufr tak já jsem ti ho tam dal" protočila jsem očima.

Zastavil před tím podnikem. ,, kdyby.." začal ale já jsem mu skočila do řeči ,, kdyby něco napíšu nebo zavolám. Chápu tati" bouchla jsem dveřma ,, tak takový to je. Vžycky jsem takhle říkal Liamovy " zasmala jsem se ,, vy ste divný" mrkl na mě ,, a přesto nás žereš. Měj se a hodně štěstí" zamával mi a odjel.

Vešla jsem dovnitř ,, je dobrý den slečno Urderson" pozdravila mě nějaká slečna. ,, dobrý den" řekla jsem zaskočeně. ,, budeme zavírat něco si přejete?" Usmívala se na mě ,, ano před měsícem se tady konala akce a chtěla jsem se zeptat jestly nevíte kdo měl službu?" Ukazala na sebe ,, ja něco se stalo?" Zeptala se zaskočeně ,, ne jen.. víže to bude znít divně ale nevíte s kým jsem šla domů" přikývla ,, ano byl to pan Harry z té slavné kapely" byla jsem v šoku ,, jste si jistá" přikývla ,, ano moje sestra je pořád poslouchá" Měla jsem otevřenou pusu do kořán a stála jsem tam jako opařená. To by znamenalo že Herry je otec mého dítěte....

Tak co? Líbí? Myslíte že je otcem Harry a nebo si je jenom ta paní spletla. To se dozvíte v dalších dílech. Přeju pěkné čtení. :)

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat