2) Vysvětlení

2.1K 62 4
                                    

Ráno jsem otevřela oči a uslyšela jsem zpěv. Odkrila jsem se a sedla jsem si na kraj postele. Vydechla jsem. Promnula jsem si oči a následně jsem se i protáhla.

Vztala jsem a cítila jsem jak je studená podlaha. Udělala jsem si culík a sešla schody. Hlasy zesilovaly. Byl to krásný zpěv chytlavé hudby. Došla jsem až do kuchyně odkaď se zpěv ozíval.

Opřela jsem se o futra a dívala jsem se na ně. Ten kudrnatej stál u linky a míchal těsto. Ten menší modrookej stál vedle něj a jedl mrkev. Další sedely u stolu. Pohladila jsem si břicho. ,, hele princezna vztala" zasmál se blonďák. ,,, jak se cítíš?" Byli takový milý. ,, teď už líp" všichni mi začaly tleskat ,, ona umí mluvit" zasmála jsem se. Neposedný pramínek jsem si dala za ucho. ,, jak se jmenuješ?" Zeptal se mě ten tmavší. Jeho jméno jsem si pamatovala z časopisu chodil s Perrie jmenoval se Zayn. ,, jmenuju se Rebbeka" usmál se ,, ale prosím neříkejte mi tak nesnášim to jméno" přikývly ,, pojď sedni si a já ti donesu snídani" pobídl mě kudrnáč ,, ne to je dobrý já už bych měla jít" chtěla jsem se otočit ale zastavil mě blonďák ,, nechoď stejně nemáš kam jít" díval se mi do očí ,, jo má pravdu zůstaň" začaly mě přemlouvat ,, ale... vždyť mě neznáte" byla jsem zaskočená takový chování pro mě bylo nové.

,, jsem Niall Horan těší mě" podal mi ruku ,, Rebbeka Undreson " ke mě přišly i ostatní.

,, Luis Tomilson" zářivě se usmál modrooký kluk s tmavýma vlasama.

,, Harry styles" to byl ten kudrnáč.

,, Zayn Malik " to byl ten tmavší s menším srništěm na bradě.

,, Liam Payne" byl vysokej, svalnatej a také měl vousy.

Všichni stály vedle sebe. Dívaly se na mě ,, tak zůstaneš aspoň do té doby než si něco najdeš" přikývla jsem ,, dobře" začaly jásat a já nechápala jejich reakci.

Poté jsme všichni seděly u stolu a Harry dal talíř přede mě s sušenkama a palačinkama. Zvláštní kombinace ale bylo to dobrý. ,, vy se mě na nic nezeptáte?" Všichni se na mě dívaly jako na obrázek ,, a měly bychom?" Promluvil Luis ,, ano měly by jste vědět koho ste si vzaly do bytu" pokrčil rameny ,, a řekneš nám to?" Povzdechla jsem si a položila jsem vydličku.

Ruce jsem si složila do klýna ,, stalo se to na jedné párty....

Flashback

Byla jsem u baru a pila jsem. Dneska je něco jako párty hvězd. Na sobě jsem měla miny šaty. Celou dobu jsem jen pila a pila protože jsem se necítila moc dobře. Moje pocity byly míchaný. Vedlesi sedl jeden kluk taky měl dost napito. Nevnímala jsem nic jen jeho úsměv. Slyntala jsem po něm a on to poznal ,, nechceš zajít na vzduch?" Rychle jsem kývla. Spolu jsme vešly někam pryč. Byly jsme venku a dýchaly jsme. Stály jsme vedle sebe a ani jeden nemluvil. ,, tohle obvikle nedělám. Co to melu vůbec to nedělám ale nechceš zajít ke mě"

Konec flachbacku

,, takhle nějak to začalo. Když jsem šla k němu tak asi víte co se talo. " nikdo nic neřekl a pozorovaly mě s opřenou hlavou o své dlaně. Jako bych jim vyprávěla pohádku ,, řekla jsem mu že používám antikoncepci " to zřejmě Liam nepochopil ,, a nepoužíváš" zakroutila jsem hlavou ,, ne protože jsem byla panna. " zastyděla jsem se a dívala jsem se na dvé ruce ,, zjistila jsem že jsem těhotná a rodiče mě včera vyhodily z domu" Niall prohodil rukama ,, a proč si mu lhala?" Povzdechla jsem si ,, já ani nevím. Možná jsem jen byla moc opilá a nevěděla jsem co říkám nebo jsem to dítě někde hluboko ve mě chtěla zní to divně že?" Hned začaly kroutit hlavou ,, nezní to divně " i když vim že si to myslely ale řekly něco jinýho bylo pro mě dost dostačující si o nich myslet jen ty dobré věci. ,, a byla si na kontrole?" Zakroutila jsem hlavou. Luis vztal a začal telefonovat ,, hele dneska půjdem na nákupy co na to říkáš" zeptal se mě Liam. S mírným úsměvem jsem přikývla ,, takže na prohlídku můžeš přijít zítra" vrátil se Luis. ,, můj starý známí tě prohlídne" šla jsem k němu a objala jsem ho ,, děkuju " vydechla jsem mu do hrudi ,, hromadný obětí" jeden z nich zakřičel a pak jsem byla doslova umačkaná.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat