21) báječný nápad

1.4K 61 0
                                    

,, Nialle?" Zeptal se váhavě Loui ,, to dítě je moje" zašeptal jsem ,, to dítě je moje a ona mi to neřekla!" Vykřikl jsem jako smyslu zbavený....

,, jak dlouho to víte?" Ukázal jsem na ně ,, já něco tušil ale zjistily jsme to dneska a hned jsme šly za tebou." Zvedl ruce Harry ,, já to vím už dlouho" ozvalo se pípnutí. Kluci se otočily za tím hlasem. Zayn! Přivřel jsem oči. Šel jsem k němu rychlostí blesku. Byl jsem nasraný. Chytl jsem ho pod krk což způsobylo že byl několik centimetrů nad zemí ,, Nialle pusť ho" křičely na mě. ,, proč si mi to neřekl!" ,, slýbil jsem jí to" mluvil trhaně.
,, nemohl jsem ji zradit".
,, a mě si zradit mohl!"
,

, takhle to není bála se že příjdeš a svůj vytoužený život"
,, to je nesmysl mohl si ji to vymluvit"
,, to jsem se snažil a nepomohlo to" pustil jsem ho a on spadl na zem

,, jak si mohl" chytil se za krk a popadal dech ,, takhle to není a ty to víš jak si vezme něco do hlavy je skoro nemožné ji přemluvit jediný kdo to dokázal si byl, vždy jen ty" sedl jsem si bezradně na zem ,, já jsem táta" ve mě byl chumel pocitů od nejnasranějšího až po nejšťastnějšího. ,, bojí se že kvůly ní příjdeš o všechno" rychle jsem vztal a vzal jsem telefon ,, komu deš volat Nialle?" Zeptal se Liam. ,, jedu za ní a to okamžitě" ,, ale počkej to není dobrý nápad " položil jsem zas telefon ,, tak mi řekni co by i udělal ty Daddy" šibalsky se usmál. Já věděl že má báječný nápad.

Rebbeka

Už to je nějaký ten týden o sem odešla přesně to je čtyři měsíce a dva týdny. Připravuju se na porod miminka. Kupodivu měl Niall pravdu, čekám chlapečka. Bude se jmenovat Niall James Urdenson. Já vim je to divný ale chci aby se jmenoval po tátovy.

Zapla jsem televizi a tam hrála hrála písnička od one direction. ,, kluci se vrátily i s novou písničkou History" najenou se rozehrála písniča a já to dala nahlas. Šla jsem do pokojíčku a tam jsem uviděla dětský pokoj polepený plagáty od one direction i se Zaynem. Na poličce byly i jejich panáčci nebo nevim jak to nazvat. V postýlce bylo povlečnení s Niallem a plyšáci tam taky nechyběly.

Bylo mi hrozně ale cítila jsem ho blízko u sebe. Tak moc jsem ho milovala. Z televize se zval rozhovor Nialla ,, a teď se rozhodl Niall Horan proluvit. Tady je " ozvala se. Vyšla jsem z pokoje a podívla jsem s na televizi. ,, Nialle proč si odmítal rozhovory je v tom dívka" ,, ano je v tom dívka" ozvalo se zatleskání ,, a co na to řekli ostatní?" Umíval se ,, řekli to co já když sem jí poprvý viděl Wow. Ona je užásná holka která mi hodně zamotala hlavu" ozvalo se zatleskání ,, znamená to že si Niall Horan našel dívku svého života" zasmál se ,, ano věřím tomu protože díky ní sem zažil i nemožné a miluju jí tak ja jen to je možné. Budu se o ní snažit i kdyby mě odmítala celý život" pohladila jsem si bříško ,, končně je šťastnej" bylo mi do breku ale musim to zládnout je to předce moje chyba ,, a chceš jí něco vzkázat?" Niall přkývl. Kmera se přiblížila k jeho obličeji ,, jediný co mám na srdci je Miluju vás Princezno" vyklila jsem oči. Bylo to jako by to řekl mě. Blbost.

Někdo mi zaťukal na dveře. ,, už du!" Křikla jsem a snažila jsem se tam dojít. Když jsem otevřela stál tam Niall ,, pane bože co tu děláš" vyjekla jsem ,, přišel jsem si s tebou promluvit" usmál se na mě mile.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat