9) Harryčátko

1.6K 66 2
                                    

Celou cestu jsem přemýšlela jestly to je možný. Nemyslela jsem si to ale co když je to vážně on? Co mám dělat mám to někomu říct? Ale komu?

Do háje. Zaklela jsem si v duchu. Vzala jsem mobil a hledala v telefonu jsem měla číslo i na ostatní. Zayna volat nebudu, Herryho vůbec ne, Liam je prý s jeho přítelkyní takže zbývají jen dva. Luis a Niall. Vytočila jsem číslo ,, ano?" Zvedl to. ,, Luisi to jsem já. Co děláš?" ,, jsem s Harrym a koukáme na televizi" ,, prosím nenápadně se vypař potřebuju tě a doma ti to říct nemůžu". ,, děsíš mě Rebbee stalo se něco s miminkem?" Vyhrkl vystrašeně. ,, ne prosím sejdem se ve starbuks počkej tys mi řekl Rebbee". ,, dobře hned jsem tam a líbí se mi to oslovení" típla jsem to a šla jsem do starbuks.

,, prosím dvě perníkové latté " přikývla a po pár minutách mi je i podala. Sedla jsem si na židly ke stolu a čekala. Moc dlouho jsem nečekala a přišel Luis i dvěma chlapama od Security. Sedl si přimo naproti mě. ,, co se děje?" Postavila jsem před ním jedno latte ,, to je tvoje" upil z toho ,, perníkové to mám nejradši a neodbíhej od tématu" řekl přísně ,, já... fajn už možná vím kdo je otec mého miminka" vykulil oči ,, a kdo? Počkat jak si to zjistila?" Povzdechla jsem si ,, byla jsem v tom podniku kde se konala ta party a tam byla paní řekla mi že jsem odcházela s..." znova jsem upila ,, s kým Rebbee!" Tlačil na mě ,, s Harrym" Zarazil se ,, ou" byl zaraženej ,, jenom ou to je jediný co na to řekneš?" Promnul si spánky ,, já nevim co na ro říct ale měla by si mu to říct" zakroutila jsem hlavou ,, ne protože to není na sto procent" chvíly bylo ticho ,, sakra nevim co na to říct. Omlouvam se za to jak jsem na tebe vylítl" kývla jsem ,, to je dobrý" mavla jsem rukou ,, co budeš dělat?" Pokrčila jsem rameny ,, počkám až se to narodí a pak udělám testy. Nechce se mi věřit že by to byl Harry." Přikývl ,,takže se nakonec bude jmenovat Harry" zakroutila jsem hlavou ,, jak si na to přišel?" Zasmála jsem se ,, Niall řekl že ho pojmenuješ po nás" dala jsem mu ruku na ruku ,, ale já vůbec nemyslela Harryho" nadzvedl obočí ,, tak koho?" Dala jsem ruku pryč ,, to je tajemství a zpět k problému Harry a jeho Herryčátko" ukazala jsem na břicho. ,, měla by si mu to říct" zakroutila jsem hlavou ,, nemůžu Luisi co když si ho třeba jen spletla? Nějak mi to nesedí" povzdechl si ,, no přece jenom měl pravdu otec je jeden z nás" přikývla jsem ,, nejsi na mě naštvanej" zakroutil hlavou ,, stejně jsem se chtěl rozejít s eleanor " pousmál se ,, už i ty?" Nadzvedl nechápavě obočí ,, i zayn se chtěl rozejít s Perrie a nenuť mě abych tě taky praštila. Koukej udělat romantický gesto a vyříkejte si to. Ve vašich písničkách stojí. Nikdy se nevzdávat tak to nedělej" vztaly jsme ze židlý ,, díky" objal mě ,, za to latte ti zaplatím" hned jak to dořekl schytal jednu ránu do ramene. ,, nechci od vás peníze " zamračila jsem se ,, to si mě musela mlátit" přikývla jsem.

Ve starbuks se oběvily faninky a chtěly podpis od Luise ale i ode mě. S úsměvem jsem se jim podepsala. ,, proč si odešla z domu? Všude se píše něco jinýho. Já jsem tvoje nevětší fanynka" usmála jsem se ,, Melanie že?" Přikývla. Nahla jsem se k jejímu uchu a zašeptala jsem ,, čekám miminko" vykulila oči ,, s Luisem" zakroutila jsem hlavou ,, ne s mým dávným kamaradem ale pššt bude to naše tajemství" začala horlivě přikyvovat. ,, dáš mi na sebe číslo?" Vykulila oči ,, ja snad omdlím. Rebbeka Urdenson chce moje číslo" začala poskakovat a křičet. Vzala jsem fixu a na ruku jsem ji napsala moje číslo ,, moji přátelé mi říkají Rebbee a teď k nim taky patříš a nikomu ho nedávej jo? Kdyby něco zavolej" začala skákat a nakonec mi skočila kolem krku ,, miluju tě" začala brečet a já jsem brečela s ní. ,, už musíme jít Rebbee" křikl Luis ,, tak se měj Mell bylo mi potěšením tě potkat" dala si ruce před pusu a brečela ,, nebreč a zavolej " zamávla jsem jí.

Společně s ochrankou jsme se dostaly až do auta ,, proč chtěla autogram?" Nechápal ,, máma je herečka a táta režisér. A já jsem také herečka a modelka ale jsem jen začátečník ale pak jsem zjistila překvapení " ukázala jsem na břicho ,, chápu" zasmál se.

Tak co? Co vy na to? Napište do komentářů kdo podle vás je otec. Zajímáváš názor. Jinak díky všem kdo dal vote :-* a taky kdo to čte.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat