36. El kéne mennem!?

2.7K 164 1
                                    

-Hát... öhmm...- kezdtem bele.- Ugye beengedtek minket. A producer, Chris Marrs Piliero elmondta, hogy kinek dolgozott, meg persze azt is, hogy miként dolgozott. Szívesen dolgozna velem és azt mondta megtiszteltetés lenne ha neki dolgoznék. Én erre boldogan mondtam igent. Viszont a szerződést nem írtuk alá!- nagy levegőt vettem és kezdtem volna újra, de Harry közbeszólt.

-Miért? Mit mondott?- mindenki szúrós szemekkel nézett rá, majd izgatottan rám.

-Szóval, én szívesen aláírnám a szerződést, csak egy bökkenő van- Niall kezét a combomra rakta.

-Nem lehet az akkora bökkenő! Együtt így is, úgy is átvészeljük!- nem mondtam erre semmit, inkább egyből kimondtam.

-Amerikába kéne utaznom!- mindenki úgy nézett rám, mint borjú az új kapura. Nem csodálkozom, gondoltam, hogy ez lesz. Lehajtottam a fejem és letöröltem azt a kósza könnycseppet, amely végigfolyt az arcomon.

-Kendall, felmennél Lucyval az emeletre?- Kenny a kezébe vette a Picit és felment a szobánkba.

-Nem kiabálni vagy Arit bántani!- szólt vissza az ajtóból. Niall újra leült mellém és az ölébe emelt. Egy ideig csak ültünk néma csendben, majd Liam törte meg.

-Szóval Amerika! Szép hely!- mindenki bólogatott.

-Te szeretnél oda menni?- kérdezte Harry. Nem válaszoltam túl gyorsan. Erre lehetetlen választ adni. Szeretnék elmenni, de nem nélkülük.

-Igen is, meg nem is!- fejem Niall mellkasába fúrtam. Jól beszippantottam Niall jellegzetes illatát. Lehet, hogy nem sokáig érzem még ezt az illatot.

-Mi az, hogy igen is, meg nem is? Igen vagy nem?- nézett rám most Louis. A fenébe, miért nem bírják felfogni a felfogható??!!

-Azt jelenti, hogy szeretnék elmenni, de nem nélkületek!- mondtam ki egy szuszra. Szemeim csillogtak a könnyektől, melyek le szerettek volna gördülni arcomon, de nem hagytam.- Sőt Niall sem szeretném itt hagyni!- piszkáltam az ujjamon lévő gyűrűt. Niall rárakta a kezét az enyémre.

-Ari tudjuk, hogy neked ez most egy nagy esély. Én azt ajánlom menj el Amerikába!- kikerekedett szemekkel pillantottam Harry. De nem csak én, Niall is.- Mindenki tudja, hogy egymást szeretitek a legjobban, de tényleg vissza nem térő lehetőség ez az egész. De ez csak az én véleményem, neked kell Ari dönteni- csak bólintottam.- Viszont én felmegyek a csajokhoz!- megpuszilta Harry a homlokom, majd fel is ment Lucyékhoz.

-Nem tudom mi legyen!- hajtottam le a fejemet újra.

- Szerintem, mi is elmegyünk. Beszélgessetek nyugodtan!- Louis és Liam kimentek a konyhában. Niallel csak ültünk ott és néztük egymást.

-Szeretlek!- mondta ki Niall a nyolc betűs szót, mely nekem a világot jelentette.

-Én is szeretlek! És éppen ezért nem fogok elmenni!- többet nem beszéltünk. Csak ültünk ott és ölelkeztünk.

~~~~

-El kell menned!- mondta Niall és a kezembe akarta nyomni a mobilom, de nem hagytam neki.

-Nem fogok elmenni nélküled!- makacsoltam meg magam, de igazat mondtam. Semmi pénzért nem mennék el Niall és a fiúk nélkül.

-Ariana! Kérlek menj el és nyűgözz le mindenkit a hangoddal. Nélkülem pedig nem fogsz elmenni- megfogta a kezemmel együtt a gyűrűmet és egy puszit nyomott rá.- itt leszek mindig veled!- lábujjhegyre álltam, hogy ajkaink egy magasságba legyenek. Derekamnál fogva magához rántott és hevesen, még is szenvedélyesen faltuk egymás ajkait.

Halihó! Mindjárt itt a vége a sulinak! Már csak öt napot kell bent poshadnunk a padokban. Remélem a tetszéseteket elnyerte ez a rész is. Rövid lett, mivel szétszedtem egy rész kettővé. A kövit holnap fogok hozni. Puszi:

🙊Fanny❤

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now