28. Feltételek

3.2K 179 18
                                    

"-Tényleg nem akarlak. Kioldozom a kezed és a lábad is és feljöhetsz a meleg házba is. Csak itt tartalak addig ameddig meg nem kapom azokat a dolgokat, amiket akarok- haláli nyugodtan mondta, szóval ténylegesen komolyan gondolta. Már csak a kérdés az, hogy milyen dolgokat akar..."

-És mik lennének azok?- arcán egy gonosz mosoly jelent meg.

-Először felmegyünk és eszel valamit, mert vagy öt órája nem ettél. Utána leülünk és mindent szépen elmondok neked, hogy hogyan lesz- kezemről és a lábamról is leoldozta a kötelet. Felálltam a földről és a csaj után mentem, fel a vaslépcsőn. Rémisztő ez a lépcső. Akárhányszor léptem egyet mindig megmozdult és nyikorgott hozzá. Szerencsére épségben felértünk a házba. Egy fehér és barátságos ház. Nem úgy tűnik, hogy egyedül él itt a lány.

-Egyedül laksz itt?

-Nem- megrántotta a vállát, majd behúzott a konyhába.

-Kivel?

-A szüleimmel.

-Ő tudják, hogy éppenséggel mit is csinálsz most?- rám nézett.

-Nincsenek itthon. Meg tőlük örököltem, ahogy a vállalkozást is fogom- vállalkozás? Embereket lopnak el?!

-Tehát a te családod ilyen bérgyilkosféle?- leültem az egyik székre és onnan néztem, ahogy megken egy kenyeret. A kérdésemre elnevette magát.

-Jó vicc!- csak tovább nevetett.- Nem bérgyilkosok vagyunk, nem tudnék hidegvérrel megölni valakit. Amit mi csinálunk az sokkal egyszerűbb és barátibb- esetleg macska körmözve barátibb- Sokszor valaki el akar érni valamit, de egy ember útját állja. Ha pedig szeretné egy kis időre, hogy az a személy eltűnjön akkor minket keres fel és mi eltüntetjük egy időre- csak némán bólogattam. Lerakta elém a szendvicset.- Bocs, meg sem kérdeztem, hogy kérsz-e.

-Nem kértem volna, de ha már megcsi...

-Nem kell megenned, majd én megeszem, mert éhen halok!- leült a mellettem lévő székre és maga elé húzta a tálat. Gyorsan befalta a szendvicset, majd tekintetét rám emelte.- Csinálok teát, te kérsz?- felállt, majd elővett egy bögrét.

-Kérek!- levett még egy bögrét a polcról, majd fordult kettőt és a filtert a teába tette.

~~~~

Miután megcsinálta a teákat leültünk a nappaliba. Kaptam egy pihe-puha takaró, mert közben elkezdett szakadni az eső. Nekem ez nem jelentett nagy dolgot és a hidegebb időhöz is hozzá vagyok szokva, de ő rám parancsolt, hogy takarózzak be, mert nem akar úgy "visszaadni", hogy meg vagyok fázva.

-Szóval tudni szeretnéd mik lennének az úgynevezett váltságdíjjak?- bólintottam egyet, majd beleittam a teámba.- Ugye te Niallel jársz?- Niall. Te jó ég! Mennyire aggódhat értem. A sokktól teljesen kiment a fejemből, hogy Niall vagy éppen Harry fejében mi lehet. Sőt Kendall az aki "elhagyott" vagyis inkább én őt.

-Igen, de most ők keresnek engem?- félve tettem fel a kérdést. Féltem, hogy valami rosszat mondok, vagyis ebben az esetben kérdezek.

-Igen, de se a rendőrség, se a média nem kap üzenetet. Egyedül kell megtalálniuk- nem agyaltam sokat míg leeset mit mondott. Megfenyegette őket, gondolom.- Van nekem egy barátnőm, aki teljesen odavan Niallért. De szegény letört mikor megtudta, hogy barátnője van. Én nyomoztam egy keveset és mint kiderült Niall párja nem más mint Harry húga. Kiterveltük, hogy a kettőnk tehetségét összerakjuk és együtt megszerezzük neki Niallt. Csak az volt a kérdés, hogy hogyan. Mivel London messze van oda nem mehettünk el. De mikor megláttalak az utcán nem tétováztam. Riadóztattam a barátnőmet, majd lenyomoztam, hogy hol is van a házatok helyileg. Ha jó számolok holnap reggelre már benn is lesz a házban- azta! Kitervelték mondhatom, de hogy még mákjuk is volt hozzá. Akármennyire is csak apró részéleteket mondott el belőle, nem kellett több, hogy értsem az egészet.... Egy valami viszont nem hagyott nyugodni.

-A terv az tényleg jó és kidolgozott. De Niallt hogyan akarja a barinőd megkaparintani?

-Mivel Niall nagyon befolyásolható egyszerű lesz, mint az egyszer egy- nagyot nyeltem. Igaza van, Niall tényleg befolyásolható. De engem szeret és ezen nem lehet változtatni. Ugye?

Halihó! Bocsi, hogy ilyen sokára van megint rész csak ott a suli, meg egy kis zürzavar a magánéletemben. De hagyjuk is. A véleményeket várom! Puszi

🙊Fanny❤

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now