9. " Már ez is mászik a húgomra?!"

5.8K 289 11
                                    

>Ariana szemszöge<
Levegőhiány miatt váltunk szét Niallel. Megfordult a fejemben, hogy pofon vágom, de helyette arcomat a nyakába rejtettem.
~~~~
Fél órája kapaszokodó Niallbe. Mondjuk szerintem hamarosan össze esik, mert megigérte a fiúknak, hogy készít ebédet de én megmakacsoltam magam, hogy márpedig el nem engedem. Szóval a főzőlap előtt állunk, én kapaszkodok Niallbe, mint egy kismajom, ő meg főzi az ebédet.
-Ari, le kéne szálnod rólam- mondta míg tésztát rakott a levesbe.
-Miért?
-Láttál már terhes nőt?- bólintottam- Na, pont úgy érzem magam. Fáj a gerincem és csak annyi a különbség az egészben, hogy nem a hasamban vagy hanem a nyakamban- nyomtam egy puszit az arcára és lemásztam róla, majd felültem a konyhapultra.
-Mit szeretnél ma csinálni?- kiváncsiskodtam. Jó inkább unatkoztam.
-Nem tudom. Meglátom mennyire leszek leszidva, hogy nem mentem be dolgozni.

>Harry szemszöge<
A stúdióba próbáltunk bejutni, jópár testőrrel az oldalunkon. A jövő hét végi visszatérő koncert miatt fel van bolydulva az egész internet. Az összes jegy már azon a héten elkeltek mikor árulni kezdték.
Sérülés nélkül bejutottunk az épületbe. Mindegyikünk levágodott egy fotelbe. Paul végig nézett rajtunk.
-Niall merre van?- inkább nem mondok semmit, megvárom míg Liam vagy Louis hazudik egyet.- Harry?- lehajtottam a fejem.- Fiúk, ha valaki most azonnal nem mondja el, hogy hol van, el kell menjek hozzátok- tudjuk, hogy Niall meg fog ölni, de egyikünk se szólalt meg. Eddig.
-Arianával maradt otthon- mondtam ki. A fiúknak elkerekedtek a szemei.
-Értem, akkor holnap csak neki kell bejönni dolgozni- Paul arcán már látszodott a nyugodtság. Fogta magát, majd bement az irodájába. Ez könnyen ment. A fiúkkal leöklöztünk és mi is bementünk a stúdióba.
Valamiről magyarázott a koreográfus, de nem tudtam rá figyelni. A gondolatom mindig azon járt, hogy most éppen mi a francot csinálhat Ariana és Niall. Tudom totál olyan vagyok, mint egy tini aki féltékeny egy csajra aki azzal a sráccal jár aki neki tetszik. Niall az egyik legjobb haverom, de Ariana a húgom. És Niall akármennyire is megigérte, hogy nem fekteti le, sajnos mind a kettőjüket ismerem.
Gondolat menetemet az ajtó nyitódása zavarta meg. Egy szőke, hosszabb hajú, bőrkabátos srác lépet be. Austin.
-Boccs a zavarásért, csak érdeklődni jöttem, hogy a vöröshajú szépség nincs-e itt?- már ez is mászik a húgomra?!
-Boccs nincs. Niallel "beszélget" otthon- Liam a beszélget szóhoz mutattot hatás képpen a kezével macskakarmokat is.
-Kössz, és még egyszer boccs a zavarásért!- intett egyet és becsukta maga után az ajtót. Mikor megbizonyosodtam arról, hogy nem nem jössz vissza, szúrós pillantást vettetem Liam felé, aki védekezés képpen felemelte kezét.

>Ariana szemszöge<
A pulton ülök és nézegetem, ahogyan Niall ügyetlenkedik a főzésben. Vannak olyan pillanatok, amikor nagyon kétlem, hogy fogott valaha is a kezében fakanalat, vagy egyáltalán valamilyen főzési eszközt.
Valahogy sikerült Niallnek normálisan elkészíteni az ebédet.
Miután megterített, hozzám jött. Elém állt, én lábammal körbefontam a derekát és úgy húztam közelebb magamhoz. Kezével a combom mellett támaszkodott meg és úgy fürkészte arcomat. Egy jó idejig voltunk így. Szinte egyszerre estünk egymás ajkának. Imádom puha ajkát, óvatosan csókol mégis szenvedélyesen.
Persze, mint minden jó pillanatot ezt is el kell rontania valaminek. Másodszorra is csöngettek az ajtón. Nekem kellett elhúzodnom Nialltől, hogy ajtót tudjon nyitni.
-Mindjárt jövök- mondta, majd kiment a konyhából. Hallottam ahogyan kinyitja az ajtót és beszél valakivel. Hangja egyre magasabb lett. Gondoltam kimegyek, hogy biztosan ne legyen semmi baj.
Beálltam mögé és hátulról átkaroltam. Háta mögül kinéztem, hogy kivel beszél. Nekem sosincs szerencsém?!

🙊Fanny

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now