>Niall szemszöge<

Mikor Ariana az ölembe ugrott megmoccanni sem tudtam. Kezeim automatikusan derekára csúsztak és magamhoz szorítottam. Éreztem, hogy pár könnycsepp a vállamon végzi. Ilyenkor én is sírni tudnék. Még jobban magamhoz húztam és puszikat nyomtam hajába. Kicsit eltoltam magamtól. Arcáról letöröltem a könnycseppeket és egy csókra magamhoz húztam. Most ő húzódott el. Csak néztük egymást. Így látva eldöntöttem, hogy megteszem azt amit terveztem. Nem érdekel mit mond Paul vagy Harry. Megteszem és kész.

-Mennünk kéne- mondta Paul és igaza is volt. Bólintottam, Ari pedig kikászálódott az ölemből. Odament Elizához és megölelte, majd utána Adamhez ment.

-Köszönöm- "suttogta" fülébe. Bólintott egyet felénk. Mi is felálltunk, én Ari mögé álltam és átkaroltam derekát, állam pedig fejére raktam.

-Ha valamikor erre jártok nézetek be!- mondta Adam Ariana-ra nézve.

-Rendben!- mondta egy mosoly kíséretében. Ari még egyszer megölelte őket, majd kiindultunk a házból. Nem kísértek ki minket, de így jobb volt. Beültünk hátra a kocsiba. Ari nekem dőlve nézegetett ki az ablakon, majd az út felénél be is aludt.

~~~~

Óvatosan kivettem Arit az autóból, úgy hogy ne ébredjen fel. Kezembe tartva vittem fel a szobánkba. Mivel még csak fél kilenc volt senki sem volt fenn. Vagy legalább is a szobájában volt. Letettem Arit az ágyra és átadtam rá a pólóm. Olyan békés volt! Levettem a pólóm és a nadrágom, majd én is befeküdtem mellé. Derekát átkarolva én is bealudtam.

~~~~

Mocorgásra keltem fel, de Ariana nem volt mellettem. Elnéztem a fürdőszoba irányába, ahol az én szépségem állt a falnak támaszkodva. Elmosolyodott, mitől nekem is mosoly szökött számra. Felém jött, majd a kupin átgázolva felém mászott és a derekamra ült. Kezeimet derekára csúsztattam.

-Jól aludtál szerelmem?- kérdezte tőlem, míg mutatóujját végig húzta a hasamon.

-Ha te azt tudnád!?- fordítottam helyzetünkön, így már én voltam felül. Pólóját felhúztam és kisebb köröket rajzoltam hasára. Lehajoltam hozzá és egy szenvedélyes csókba részesítettem. Nyelvemmel bejutást kértem, amit meg is kaptam. Oldalát cirógattam, míg ajkáról áttértem nyakára. Száját kisebb nyögések hagyták el. Hajamba túrt, mire én felmordultam. Imádtam mikor ezt csinálja. Levettem a testét fedő anyagokat és végig csókoltam testét. Visszatértem szájához és azt is megcsókoltam.

-Hiányoztál!-suttogtam fülébe és megcsókoltam a füle mögötti részt is.

~~~~

-Mit nézzünk?- kérdezte Ari miközben ment le a lépcsőn. Éppen megszólalni készültem, mikor hátrafordul és ujját a szájához rakta. Persze mint pasi beindult a fantáziám, mire Ari csak megforgatta a szemét és a többiek mögé osont.

-Itthon vagyok!- kiáltotta el magát, mire mindenki felugrott. Szinte mindenki egy emberként ölelte meg őt.

-Jó, hogy újra itthon vagy!- szorította magához Harry is külön.

-Mit szólnátok ahhoz, hogyha elmennénk a partra egy kicsit kikapcsolódni?- vetettem fel az ötletet. Harry szúrós szemekkel nézett rám, hisz ez is a dolog része. A többiek csak mosolyogtak. Ők is be vannak avatva a dologba, de ők örülnek neki.

-Tőlem jöhet!- jött mellém a szépségem és átkarolta a derekam. A többiek is csak bólogattak, egyedül Harry durcizott be az ötletemre.

~~~~

Úgy egy óra múlva a part felé sétáltunk. Mi mentünk hátul Arival. Úgy fogtam a kezét, mint egy öt évesnek, aki mindenfelé megy csak arra nem amerre kell.

-Nialler, nyugi nem fog senki sem elvinni! Légy szíves engedj a szorításon!- kicsit engedtem a szorításon, de nem engedtem el a kezét. Tényleg féltem, hogy megint valaki elveszi mellőlem.

Egy puszit nyomot arcomra, majd lerakta a táskáját a homokba.

~~~~

-Én szerintem kimegyek!- mondta Ari, akinek már a szája lila volt a hideg víztől.

-Megyek utánad!- úsztam utána.

Kint ráterítettem a törölközőjét és mellé ülve átkaroltam a vállát. Fejét a mellkasomnak döntötte. A végén addig fészkelődött míg az ölemben nem ült. Idő közben Kandellék is kijöttek.

-Ari eljössz velünk fagyizni?- csak bólintott és kikászálódott az ölemből. Már elfordult Ari, én pedig ezt a pillanatot láttam a legjobbnak.

-Ariana, várj egy picit!

Hello! Te jóságos ég! El sem hiszem, hogy negyedik vagyok a fanfictionok között. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Puszi!

Kérdés: szerintetek mit tervez Niall?

🙊Fanny

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Read this story for FREE!