Halihó! Itt az új rész. Előre is bocsánat, de nem volt semmi ichletem ehhez a részhez. Ezt a részt úgy tudnám megnevezni, hogy egy töltelék anyag, ami tovább lendíti a sztoryt, de semmi értelme sincsen. Azt hiszem az irodalomban ezt szokták epizódnak hívni. (De irodalomból nem vagyok jó, nyugodtan javítsatok ki.) Nem is zavarlak titeket tovább, jó olvasást!

Niall háta mögül maga mellé húzott és átkarolta a derekam.
-Nem hinném, hogy szeretne veled beszélni- mondta az ajtóban álló Austinnak.
-Miért nem kérdezed meg tőle?- Austin rám nézett, én meg értetlenül rá. Felnéztem Niallre akinek a szemei szikrát szórtak.
-Menj pakolj össze a konyhába, én elintézem- suttogtam Niall fülébe. Egy ideig méregette Austint, de végül elment.- Mit szeretnél Austin?
-Mit csinálsz holnap délután?
-Nem tudom- csak néztük egymást. Ha voltál már olyan pillanatban, ami kínos volt akkor megértelek. Csöndben álltunk egymással szemben.- Hát akkor szia Austin!- az ajtót becsuktam előtte. Kimentem a konyhába Niallhez, aki éppen az edényeket mosogatta el. Mögéje osontam és hátulról átkaroltam. Mivel, hogy nem hallotta hogy jövök ugrott egyet és tett egy gyors 180 fokos fordulatott.
-Ne ijesztegess!- mondta tettetett durcisan. Nyomtam az arcára egy puszit, hogy elmúljon a "durcás" arckifejezése.
~~~~
A kanapén ültem és Niall lépet be a szobába. Leült mellém a kanapéra és fejét az ölembe hajtotta. Szőke tincseit kezdtem el piszkálni.
-Mit szeretnél csinálni most?-nézett fel rám csillogó szemekkel.
-Nem tudom, mondjuk sétálni.
-Voltál már a hátsó kertben?
-Még nem- az oké hogy voltam már kinn, csak nem emlékszem hogyan nézett ki a kert.
-Akkor gyere, megmutatom- felkelt az ölemből, megfogta a kezem és kihúzott a hátsó ajtón. Körbenézve a kertben nem is volt túl kicsi. Jobbra volt két hinta, szembe vele egypár pad. Bal oldalt egy nagy medence. Ezek mögött egy erdő állt. Középtájt egy ösvény vezetett valahova.- Érdekel hova vezet az az ösvény?- aprót bólintottam és elindultunk az ösvényen. A sok fától kicsit sötét volt, de ez tette érdekessé a dolgot. Körülbelül az erdő közepén egy tisztás volt és annak közepén kőből kirakott tűzgyújtóhely, körülötte elfektetett farönkök voltak. Innen vezetet még öt ösvény valahova.
-Azok az ösvények hova vezetnek?
-Mindenki kapott egy sajtát kis helyet ahova elvonulhat ha ichletre vagy magányra van szüksége. Liamé a jobb oldali szélső, utána Harryé, majd Louisé és az enyém- mutatott végig az ösvényeken.
-Az ötödik Zayné, igaz?
-Igen- a földet vizsgálta, majd belerugott a homokba mire én automatikusan arrébb ugrottam egyet. Azt hiszem nem kellett volna felhoznom. Viszon nem értem miért érinti őket meg ez a történet annyira. Van egy fal tele képekkel, amelyeken ők vannak hol egy díjjal vagy éppen egy sima, minden napi fotó. De Zayn nem láttam még egy képen se. Többször próbáltam kihúzni Harryből azt, hogy miért van ez, de nem válaszolt semmit, vagy kinyomot, vagy terelte a témát és én kénytelen voltam feladni a reményt hogy megtudjam.
Niall leült az egyik hosszú farönkre, én is követtem tettét.
~~~~
>Harry szemszöge<
Hazaérve finom illatok fogadtak. Vagy Ari főzött vagy Niallnek sikerült végre ételt készíteni. A nappaliban nem volt senki így a konyha felé vettük az irányt, de ott sem volt senki.
-Hahó! Van itthon valaki?- ordibálta el magát Liam. Semmi válasz nem jött.
-Ebédeljünk meg?- tanakodott Louis.
-Nem, hiszen öt főre van megterítve. Meg kellene várni Nialléket- mondta Liam. Leültünk a nappaliban lévő kanapéra és bekapcsoltam a tv-t. Ebben az időszakban szokott menni az X-faktor. Szememmel a műsortlistát néztem, ahol eléggé hamar ki is szúrtam a tehetség kutatót. Még csak válogató van, így jókat lehet rajta nevetni.
-Ne kérlek!- szólt Louis- Az oké, hogy amikor már megvan a mezőny, hogy kik vannak a top 12-ben azt nézzük, de a válógató eszembe jutatja azt, hogy én milyen voltam a válogatón- arcát a kezébe temette, mi csak Liammel jót nevettünk rajta.
Kattant az ajtó zárja. Egyszerre kaptuk oda a tekintetünket a fiúkkal. Niall és Ariana lépkedett a folyosón.
-Én mondtam, hogy itt lesznek- húzta ki magát Niall.
-Igen, te megmondtad- mondta unottan Ari és mellkason csapta a szőkét, majd bement a konyhába. Követtük őt és leültünk az asztalhoz. Niall tálalta az ebédet.
Liam, Niall és Louis nagyban beszélgetett valamiről. Én és Ariana csak ültünk és lestünk ki a fejünkből és ekkor jutott eszembe valami.


🙊Fanny❤

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Read this story for FREE!