Hosszan és szenvedélyesen csókolt. Levegő híján szétváltak ajkaink. Homlokát az enyémnek döntötte és úgy nézett a szemembe.

-Szeretlek, te kis picurka!

-Én is téged!- nyomtam szájára egy csókot.

~~~~

-Mit szeretnél ma csinálni?- kérdezte Niall az ágyon terpeszkedve, míg én a ruháimat pakoltam át.

-Nem tudom, ebédkor sem tudtam és nem telt el olyan sok idő!- vállam fölött hátra néztem és láttam, hogy tetőtől talpig végigmér. Ő is észrevette, hogy megláttam, így fejét egyből az arcomhoz fordította. Odamentem hozzá és befeküdtem mellé az ágyba. Közel bújtam hozzá, majd fejem a mellkasára hajtottam.

-Mit szólnál ha megnéznénk a strandot és a tengert?- lenézett rám kölyök kutya szemekkel.

-Hiába nézel így, nálam ez nem hat. Meg amúgy is mentem volna- nyakára adtam egy puszit.

-Akkor jó!- maga mellé felhúzott, hogy a fejünk egy magasságba legyen. Homlokát az enyémnek nyomta és úgy néztük egymást. Majd tíz perccel később megszólalt.

-Öltöznöd kéne!- halál nyugodtan mondta. De, hogy miért így fogalmazta meg??

-Neked nem kell?- ujjamat végig húzta mellkasától a köldökéig és kisebb köröket rajzoltam hasára. A levegőt szaporábban kezdte venni, majd felém tornyosult.

-Segítek neked, mit szólsz?- lecsapott ajkaimra. Keze felfedező útra indult a pólóm alatt. Szám után a nyakamon hagyott kisebb puszikat. A pólómat egy mozdulattal eltávolította rólam és a földre dobta. Sajátját is levette, majd az enyém mellé dobtam.

-Kívánlak!- suttogta fülembe, amitől kirázott a hideg. Kezem nyakára csavarodott és úgy húztam közel magamhoz a következő csókra.

~~~~

Niall ziláltan omlott mellém az ágyra. Derekamnál fogva magára húzott és betakart minket. Fejem búbjára nyomott egy csókot, majd a hajammal kezdett el játszani.

-Hmm.... Ezt csinálhatnánk többször!- szólalt meg miután légzése felvette a rendes ütemét. Arcán egy nagy perverz mosoly terült el. Adtam egy puszit a mellkasára, majd fejem vissza helyeztem oda, ahol eredetileg volt. Majdnem elaludtam Niall mellkasán mikor megszólalt a telefonja, én pedig fejemet automatikusan felkaptam rá.

-Bocsi Baba!- simított végig a fejemen, amit vissza tettem mellkasára. Megnézte telefonját, pötyögőt rajta egy kettőt, majd vissza helyezte az éjjeliszekrénye.- Harry volt az. Azt kérdezte megyek-e a partra vagy nem. Lemegyünk és meglepjük őket?- kezeinket a paplan alatt összekulcsolta. Bólintottam egyet. Feljebb kúsztam és nyomtam szájára egy csókot.

Lassan kikászálódtunk az ágyból. Felvettem egy fehér egybe ruhát.

-Hmm.... Tetszik ez a ruha, de szerintem másnak túl rövid- mögém jött és derekamat átkarolt.- Na gyere, menjünk!- megfogta a kezem és kivezetett a házból.

-Tudod merre kell menni?- körbe néztem, de semerre sem láttam vizet.

-Persze, tudom!

Öt perc alatt oda is értünk az óceánhoz. Nagy nehezen megtaláltuk Harryéket, akik Cherylékkel voltak. Mikor megláttak azt hittem kiesik a szemük.

-Jéé.... Nem ölték meg egymást!- mondta csodálkozva Liam. Niall közelebb húzott magához, majd egy csókkal ajándékozott meg.

-Jó elég a nyáladzásból! Haver az unokatesód erre járt és azt mondta, hogy jó lenne ha találkoznátok. Csak ezért kerestelek- vállat rántott.

-Az amelyik Los Angelesben lakik?

-Aha.

Nyolcig a strandon voltunk. Utána nem sok mindent csináltunk. Megvacsoráztunk, majd befeküdtünk az ágyba.

-Mit beszéltél az unokatesóddal?- kérdeztem Nialltől, miután lekapcsolta a villanyt.

-Holnap reggel találkozunk. Személyesen szeretne velem beszélni. Nem keltelek fel, de mire felébredsz itthon leszek. De most aludjál, ha pedig nem tudsz az időeltolódás miatt ébressz fel jó?

-Jó. Jó éjt Niall!

-Jó éjt Hercegnőm!- csókot nyomott számra, majd behunytam a szemem és mit sem törődve az időeltolódással elaludtam.

~~~~

Reggel mellettem lévő hely üres volt. Most Niall vagy nem ért vissza vagy csak lenn van a többiekkel. Lassan kikászálódtam az ágyból és lementem a lépcsőn. Ami viszont ott fogadott teljesen ledöbbentett.

Niall állt a szoba közepén egy kisbabával a kezében és két oldalán egy-egy lány. Csak a végét hallottam mondatának.

-.....és velünk fog lakni pár hónapig ha nem baj- az egyik mellette álló lány biztos, hogy az unokatesója, de a másik nem ismerős. Gyönyörű alakja van, derékig érő, barna haja és makulátlan arca. Ha most kiderül, hogy Niallnek gyereke van, nem tudom mit csinálok....

🙊Fanny❤

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Read this story for FREE!