13. Vacsi

5.8K 238 7
                                    

Sosem kívánhatnék jobb reggelt. Niall simogatta a hátam és keltegetett. Mellkasáról felnéztem arcára. Haja össze-vissza állt és kék szemei csillogtak.

-Jó reggelt!- kezeimet nyakára fontam és feljebb kúsztam, hogy fejünk egy magasságban legyen.

-Neked is!- mondta és megcsókolt. Homlokát az enyémnek döntötte. Tényleg nem kívánhatnék ennél jobb reggelt!

~~~~

A konyhában Harry sürgött-forgott. Talán valamin baja lehet, mert sosem szeretett főzni vagy sütni. Erre rá is kell majd kérdeznem. Mindenkinek rakott ki a rántottából és ő is leült enni.

6:53-ra készen is lettünk. Vagyis én teljesen készen voltam, a fiúkon még pizsama volt. Néha elgondolkodom azon, hogy Paul hogyan nem kapott idegbajt egy turné alatt sem.

Az emeletről lehoztam a táskám. A fiúk lenn vártak felöltözve és indulásra készen.

-Ariana! Miattad fogunk elkésni!- szólalt meg Harry.

-Hogyan csináltátok ezt? Egyszerre mentünk fel az emeletre és nekem csak a táskámat kellett lehoznom nektek meg át is kellett öltöznötök, de mégis ti előbb végeztetek. Hogyan?- teljesen értetlenül álltam előttük. Rá kell vennem Niallt, hogy ezt tanítsa meg.

-Tudod, egy bűvész sosem árulja el a titkát!- közelebb lépet Hazza és egy puszit adott a homlokomra.- Na, mehetünk?- mindenki bólintott és kimentünk a kocsikhoz. Beültünk valamelyikőjük autójába. Engem kiraktak a sulinál, ők pedig mentek a súdióhoz.

~~~~

A suli unalmasan telt. Feleltem töriből. Sikerült összehoznom egy négyest. A nap folyamán le kellett söpörnöm egypárszor Austin kezét a combomról. De akárhányszor mondtam el neki, hogy hagyja abba, mert ezzel csak azt éri el, hogy felpofozom, nem hagyta.

Ma nem voltak opcióim, azt mondták a fiúk, hogy ma sétálnom kell. Bánni nem bánom, mert eddig is így közlekedtem.

Belépve az ajtón, már megint fura jelenség fogadott. Harry, Niall, Liam és Louis kezében a kis Freddie-vel álltak félkörben. Mind az ötjükön szmoking volt. Hatalmas vigyorukat, talán még az űrből is látni lehetett. Liam nyújtott át egy papírt, main ez állt:

" Öltözz át valami csinosba!"

Nagyon bőbeszédű.

Felmentem a szobába és a szekrényemben kezdtem el kutatni. Végül egy kék-rózsaszín virágos ruhát választottam. Feltettem egy enyhébb sminket és hajam egy copfba fogtam. Visszasiettem a fiúkhoz, de már csak Niall állt lent. Elé álltam.

-Jobb lenne, ha becsuknád a szálad, mert már így is egy kisebb tócsában ácsorogsz!- mondtam neki nevetve. Közelebb jött, karjait a derekamra fonta.

-Mehetünk?- kérdezte rekedt hangon. Bólintottam egy aprót és az ajtó felé mentünk. Niall gondosan becsukta az ajtót. Beültünk a kocsiba. Én ültem középen, mellettem Niall és Liam. Elől meg a többiek.

-Tetszik ez a ruha!- suttogta fülembe Niall.- Habár a földön jobban tetszene!- kezét a combomra helyezte. Arcomat a nyakába rejtettem, hogy ne lássa a rák vörös arcomat. Ha érzésem nem csalt arcán egy önelégült mosoly ült egészen az étteremig.

~~~~

Mire mind kiszálltunk a kocsiból eltelt pár perc. Fejünket behúzva mentünk be az étterembe. Leültünk egy eldugott helyre ahonnan jól be lehetett látni nem csak az éttermet, hanem Londont is. Gyorsan lefoglaltam egy ablak melletti helyet. Niall ült mellém, velem szemben Harry, mellette Louis és az asztalfőn Liam foglalt helyet.

Felvették a rendelésünket és kezdődhetett a beszélgetés. Mindenről beszéltünk amiről tudtunk. Legfőképp a közelgő koncertjükről volt szó, de nem bántam. Kiskoromban mindig is énekes akarta lenni. Ez a döntés most sem változott, csak csatlakozott hozzá a olimpiai kijutás. Vagy elismert tornász vagy elismert énekes. Szép kis álmok. (Mondjuk mondom és akinek a bátyja a világsztár, Harry Styles.)

Gondolataimból Niall megjegyzése hozott vissza a valóságba.

-Egy rég nem látott személy közeleg erre!- mondta nemes egyszerűséggel. Jó oké, hogy neki szokott dolog, hogy hírességek mennek el mellette, de nekem nem. Taylor Swift közeledő alakját véltem felfedezni, mellette egy testőr és mellette a barátja Calvin Harris. Harry csak megforgatta a szemét és egy dolgot fűzött ehhez.

-A múlt az múlt!- ennek a kijelentésének két értelme is lehet. Vagy az, hogy ami megtörtént az megtörtént. Vagy az, hogy ami rég volt, azt mind elfelejtette.

Nem kell mondanom, de Harry viselkedése eléggé furcsa manapság. Vagyis nekem az. Szerintem valamit titkol előlünk. Vagy legalább is előlem. Ki kell derítenem, hogy igaz-e, vagy csak egy hülye fóbiám van, ami egyfolytában kérdéseket gyárt Harrynek.

~~~~

A vacsi finom volt. Meg is értettem miért is volt drága. Itton már csak hárman ültünk. Én, Harry és Niall. (Liam az új barátnőjénél alszik, Louis pedig Brianánál alszik. Vagyis inkább Freddie-re vigyáz.) Valami vígjátékot néztünk, amin agyon röhögtük magunkat. Persze a jó részek közepére mindig kerül egy reklám, hogy mielőtt a csattanó jön tudj még valamit csinálni.

A szünet közepén Harrynek megszólalt a mobilja. Szem-forgatva felvette.

-Mond!

-......

-Mármint most?- idegesnek tűnt, sosem láttam még így sosem.

-......

-Oké máris megyek, nyugodj meg!- lerakta a telefon és ilyedten nézett Niallre.

-Mi van haver?- kérdezte végül Niall.

-A-m-b-l-h-j!- hadarta el és már vette is a kabátját.- Majd jövök!- becsapta az ajtót. Hallottam ahogyan fék-csikorgatva elhajt. Kérdőn néztem Niallre.

-Az meg mit jelent, hogy a-m-b-l-h-j?

-A második baba lehetséges, hogy jön- mondta nemes egyszerűséggel.

-Tessék?- ebből az egy mondatából nagyon nem tudtam leszűri sok mindent.

-Harrynek lehet gyereke lesz- na most lementem hídba. Nem jönne jól még egy baba, főleg úgy, hogy most még szünet sincsen.- De mielőtt elkezded törni azt az okos fejedet, hogy most mi lesz, vagy valami ilyesmin gondolkodsz, Harry csak feltételesen mondta nem biztos, hogy igaz- ez igaz lehet és tényleg nem kéne túldramatizálnom.

-Én felmegyek lefeküdni. Nem jössz?- kezemet felé nyújtottam.

-De jövök- kikapcsolta a tv-t, megfogta a zakóját (merthogy még az a ruha volt mindkettőnkön, amibe mentünk vacsizni) és mellettem termet.

Beléptünk Niall szobájába.

-Kérhetek egy pólót?

-Persze- hátulról átkarolt és fejét az enyémre rakta.- De minek az neked?- nyakamat kezdte hátulról behinteni apró puszikkal. Szembe fordultam vele és megcsókoltam. Derekamnál megemelt egy kicsit és pedig lábaimat derekára kulcsoltam. Az ágy felé vitt és elfektetett rajta. Levette cipőjét és felém mászott. Adott egy csókot a számra és lejjebb haladt a puszijaival........

Halika! Boldog-boldog húsvétot mindenkinek!

🙊Fanni

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now