Niall háromszor keresték hazafele út alatt. Mindig idegesen kinyomta csak. Megint egy dolog amiről nem tudok. Mondjuk rá sem kérdeztem. Hagyjuk inkább, mert ezzel csak magamat bizonytalanítom el.

-Visszaértünk!- kiáltotta el magát Niall, mikor beléptünk az ajtón.

-Ariana, ide tudnál jönni egy kicsit?- nem volt túl biztató Harry hangja. Levettem a kabátom és a konyhába mentem.

Jól hallottam. Harry ült az asztalnál az igazgatóval és az asszisztensével. (Persze, hogy ki volt vágva a nő pólója. De ez most nem a legnagyobb problémám.)

-Ariana, kérlek foglalj helyet!- mosolygott rám a diri. Leültem a Harry melletti székre.- Szóval nem szeretnél apáca lenni-megráztam a fejem- Miért nem?- szemszorgatva is, de válaszoltam.

-Mert van egy barátom és ő nem az egekbe lakik, hanem itt.

-Csak ennyi?- chh... Csak ennyi!

-Probléma?

-Nem, csak többre számítottam- kezét maga elé emelte védekezőileg.

-Van még egy ok, de azt nem mondják el- Harry! Most kell kinyitnod a szádat??

-Ohh.... Tényleg? Na hadd halljam mi is az?- ha ennek vége én lelövöm Harryt.

-Azt nem mondhatom el!

-Miért?

-Mert az már magánügy!- ennél a pontnál fel kellene állnom és ki kéne viharoznom a konyhából, de nem tettem. De bár megtettem volna!

-Pedig most azonnal elmondja kisasszony vagy elmegy apácának!- ordította nekem az igazgató. A szívem a torkomban dobogott és a számat harapdáltam, hogy nem jöjjön ki egy könnycsepp se. Mintha misem történt volna, felálltam a székről és betoltam azt a helyére. Kifutottam a konyhából egyenesen Niall szobájába. A könnyeim már a lépcsőn utat engedtek maguknak. Berontottam az ajtón. Nem érdekelt, hogy Niall éppen zenét ír vagy hogy éppen egy dalt játszik, odamentem hozzá és karjaiba borultam. A gitárját lerakta az ágy mellé és az ölébe húzott.

-Shh... Minden rendben van!- kezével a hátamat simogatta. Fejemet a nyakába fúrtam. Pár könny még végigfolyt az arcomon, majd elnyomott az álom.

~~~~

Mire felébredtem már besötétedett. Egyedül feküdtem az ágyban. Nehézkesen, de kikászálódtam az ágyból. Lementem a földszintre, ahol Harry, Liam, Niall és még kettő csaj ült.

-Jé! Felkelt Csipkerózsika!- mondta Niall. Egy gúnyos mosolyt küldtem feléje, majd leültem mellé.

-Jól vagy Hugi?- aprót bólintottam és fejem Niall vállára hajtottam. Egyik kezét átlendítette a vállamon másik kezét pedig a combomon pihentette. Felnéztem rá, ő engem fürkészett. Lehajolt az arcomhoz és egy puszit nyomott a számra.

-Nem vagytok éhesek?- kérdezte Niall. Hát saját magát nem hazudtolja meg.

-Én az vagyok!- mondta a csaj aki Liam mellett ült. Felnézett rá, Liam pedig le rá, majd megcsókolta. Kénytelen voltam mosolyogni az egészen.

Jobban megnézve a csajt sokkal idősebb volt Liamnél. Úgy 9-10 évre saccolok. Barna haj, barna szemek. Nálam nem sokkal lehet magasabb.

-Akkor rendeljünk pizzát!- Niall összecsapta a kezét, ami engem váratlanul ért és megugrottam. Átkarolt engem, majd közelebb húzott és puszit nyomott a fejemre.

-Rendelek akkor!- Harry felállt és kiment a konyhába.

~~~~

Fél óra alatt kiszállították a pizzákat. Gyorsak mit ne mondjak! Harry és a barátnője (gondolom az, mivel sokat puszilgatták egymást az elmúlt fél órában) behozta a szobába és lerakta az asztalra. Mikor kinyitották a dobozt rádöbbentek, hogy nincs felvágva. Mindenki csak leste az ételt, de senki sem cselekedett. Végén annyit bámulták, hogy már én is megkívántam egy szeletet.

-Ahhjjj.... Lusták vagytok!- felkeltem Niall mellől és felvettem a dobozokat, majd a konyhába mentem velük. Kivettem egy kést a fiókból. Mire vissza fordtam Liam barátnője állt az ajtóban.

-Segíthetek?- kérdezte egy mosoly kíséretében. Első benyomásra kedves.

-Nem kell köszönöm, azt hiszem ez még megy!- mosolyát viszonoztam.

-Amúgy be sem mutatkoztam Cheryl Cole vagyok- kezét felém nyújtotta.

-Ariana Styles- kezet fogtam vele. Nekem ez kicsit furcsa, nem tudom miért, de nekem annyira nem tetszik az amikor két nő kezet fog. De tényleg! Nem tudom miért, de nekem ha kívülről nézem rondán néz ki.

-Szóval Harry tesója vagy. Azt hittem Niall barátnője és azért jöttél le a szobából, mert csináltatok valamit.

-Tényleg együtt vagyok Niallel, de nem csináltunk fenn semmit.

Felvágtuk a pizzákat és azokkal (meg persze tányérokkal) visszamentünk a többiekhez.

Sejtésem beigazolódott és Harry tényleg jár a másik csajjal. Pont mikor visszaértünk csókolóztam. Nem mondom nem kis hányingerem lett. Vajon minden ember így érez mikor látja a tesóját smárolni valakivel? Remélem igen, mert kicsit furi lenne ez. Mikor megláttak minket Niall köhintett egyet, mire szétrebbentek. Oké, szóval titkolják előttem. Inkább hagyom az egészet, ha akarják elmondják. Leraktuk a pizzákat az asztalra és kiosztottuk a tálakat.

Miután mindenki jól beevett még megbeszélték, hogy megnéznek egy filmet.

-Ha nem baj én nem maradok itt felmegyek és lefekszem- mondtam és körbenéztem a társaságon. Mind bólintottak egyet. Éppen álltam volna föl, de Niall visszahúzott.

-Hercegnőm ma nálam alszol jó?-suttogta fülembe, mire bólintottam egyet.- Pólót nyugodtan vehetsz ki a szekrényből!- megint bólintottam.- Majd jövök én is! Addig is jó éjt!- közel hajoltam hozzá és megcsókoltam. Mikor el akartam húzódni nem hagyta. Nagy nehezen, de sikerült elválnom ajkaitól. Gyorsan átvettem a ruhámat Niall pólójára és bebújtam az ágyba. Tíz perc sem telt bele, de kopogtattak az ajtó.

-Gyere!- mondtam rekedtes hangon. Lassan nyitódott az ajtó.

-Felkapcsolhatom a lámpát?- egy ismeretlen hang. Gondolom ő lesz az aki Harryvel van.

-Persze!- felkapcsolta a villanyt. Pár másodperc múlva teljesen rendesen láttam.

A lánynak sötétbarna haja és barna szeme. Nálam jóval magasabb. Körülbelül egy idősek lehetünk.

Rápaskoltam az ágyra, hogy üljön le. Így is tett.

-Figyelj! Mielőtt bármit is mondanák szeretnék bemutatkozni. Nem tudom mit hallottál rólam, de nem olyan vagyok. A nevem .........

Halihó! Hogy vagytok? Kinek, hogy tetszett a rész? A következő rész kijöveteléről nem nagyon tudok mondani részletes infókat.
Nagyon-nagyon köszönöm a sok volt-ot és kommentet, feldobjátok a napom. Annyira, hogy a hét legrosszabb napján is egy komment érkezett és annyira feldobott, hogy onnantól kezdve csak mosolyogtam. Szeretlek titeket. Puszi

🙊Fanni❤

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Read this story for FREE!