Az estét nem ecsetelném, ha nem bánja senki.

A suliban töltött időt sem, holt unalmas volt.......

Lassan battyogtam haza a szokott úton. Az erdőnél jártam. Benéztem a sűrű erdőbe. Felmerült bennem egy kérdés, vajon honnan került elő Austin mikor benn voltam? Valami van ebben az erdőben, amit ő titkolhat? Nem az lehetetlen, mi lenne az. Viszont valami biztos van bent, mert akkor nem jött volna be utánam, hogy aztán kivigyen.

Bátorságot vettem magamon és elindultam az ösvény felé.

Persze (mint azt már említettem) mindig a legrosszabbkor jönnek a SMS-ek. Megnézem ki írt:

Paul: Ari gyere be a stúdióba és nézd meg mit műveltek a bátyádék!

A szöveghez csatolt egy képet is amin a stúdió jelenlegi helyzete látható. A képen muszáj volt mosolyognom.

Nem fordultam be az utcánkba, hanem egyből a stúdió felé vettem az irányt. Paul már kint várt az előcsarnokban.

-Szia!- köszöntem, majd megöleltem.

-Hali! Na? Mit szólsz a képhez?

-Azt, hogy ez még a jobbik eset. Látnád mi volt otthon.

-Inkább nem akarom tudni- mindketten elnevettük magunkat.

Az ajtó tárva-nyitva és fel volt dúlva az egész szoba. Mindegyik kanapé össze-vissza volt. Egyik fejjel lefelé, másik az oldalán, a harmadik pedig normálisan lerakva és e mögött gubbasztottak a fiúk. Hát megértem miért hívott ide Paul. Az egész még tűrhető volt, amíg Niall és Liam ki nem ugrottam a kanapé mögül és nem rohantak felém. Liam elterelte Pault amíg engem Niall a vállára rakott és elvitt a kanapé mögé. Hiába vertem a hátát, hogy rakjon le, nem hatott rá. Liam is megérkezett ki idő múlva. Niall a két lába közé ültetett, de háttal voltam neki.

-Nem mondj semmit!- suttogta Louis. Megforgattam a szemem és tettem amit kér. Niall közben fejét a vállamra helyzete és nézte, ahogyan a többiek megírják a levelet, hogy akkor adnak vissza ha megkapják azokat amiket felírnak a lapra. Én csak ültem unott pofával és néztem, ahogyan kitervelik, hogy mi legyen.

Mikor már nagyon untam a dolgot, fogtam magam és felálltam. Visszamentem Paulhoz.

-Most mit csináljuk?- nézett rám értetlenül.

-Fogalmam sincs. Mivel, hogy elszöktem nincs semmilyen tervük a nem tudom mihez- csak megvonta a vállát.

A fiúk szépen felemelkedtek a kanapé mögül.

-Megadjuk magunk!- mondta Harry szomorúan.

-Helyes, a büntitek az, hogy össze kell pakolnotok. Hajrá!- egy jót nevettem arckifejezésükön és én is kimentem az előcsarnokba. Elővettem a telefonom és megnézetem rajta az új SMS-em:

Ismeretlen szám: Na, jó az új hely?

Mit sem törődve az üzivel, leültem egy fotelbe és vártam, míg jönnek a fiúk.

~~~~

Otthon felmentem a szobámba és bekapcsoltam a rádiót. Általában mindig úgy tanulok, hogy szól a zene. Eléggé rossz, hogy pont most jöttem el a suliból. Hamarosan érettségi és nagyon sok a tanulni való. Úgy beszéltük meg az edzővel, hogy két hét múlva kezdem el az edzés. Egy hónap múlva pedig a záróvizsgák. Nem bánom, hogy így kicsit egybe csúszik a két dolog, mert az edzés eltereli a gondolataimat.

Pont visszafordítottam volna a gondolataimat a törire, de Harry jött be.

-Ha szeretnél medencézni, vagy valami ilyesmi akkor a konyhával szembeni ajtón be kell csak jönnöd. Mi is ott vagyunk!- kacsintott egyet és kiment a szobából.

~~~~

Miután megtanultam, kisebb gondolkodás után rászántam magam, hogy menjek le a fiúkhoz.

-Jé, nézzétek ki van itt!- mondta Niall és már mászott is ki a vízből. Elkezdett felém rohanni. Ebből már tudtam mi lesz. Megölelt és nyomott a homlokomra egy puszit.- Bocsi!- és sejtésem beigazolódott. Vállára rakott és a medence felé vonszolt, majd bele dobott a hideg vízbe. A víz alatt gyorsan kieszeltem egy visszavágást. Lent maradtam a víz alatt. Hallotta ahogy a nevemet kiáltja. Beugrott mellém, én pedig feljöttem a víz alól. Arcán rémület volt.

-Ilyenekkel ne szórakozz!- közelebb úszott és megölelt. Kaptam az alkalmon és lábam dereka köré kulcsoltam. Mivel nem vagyok egy égimeszelő, így lábam nem ért le a medencében.

-Bocsi, de legalább te megtanulod, hogy ilyet ne csinálj- nyomott egy puszit a nyakamra. Körbenéztem. Csak most tűnt fel, hogy rajtunk kívül csak Louis van bent Freddie-vel. Odaúsztunk hozzájuk. (Hála az égnek ott már leért a lábam.) A kicsike nagyon élvezte a vizet. Annyira kis édes volt.

-Én szeretnék egy ilyet!- suttogta Niall a fülembe és hátulról átkarolta a derekamat. Arcára adtam egy puszit és további figyelmünk a babának szenteltük.


🙊Fanni

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Read this story for FREE!