49.

1.7K 96 18

Én szerettem a testvéremet. Nagyon szerettem őt, de végül nem tudtam mellé állni... Képmutatás azt mondani, hogy szeretsz valakit, és mégis találsz hibát a cselekedeteiben? Ennek a kérdésnek nem volt semmi értelme. A szeretetben nincsenek szabályok vagy előírások.

Brenna Yovanoff


Aznap már nem hívott Jack. Ki tudja, hogy most felbontotta-e a szerződésem vagy sem! Viszont ha ezt Matt meghallja élve leszek eltemetve az egyszer biztos!

-Na, akkor mikor legyen?- nézett rám Harry, mikor még csak a lépcső tetején álltam.

-Ha akarod ma, vagy holnap! Ha én is kellek segítségnek akkor ezek a napok maradnak választási lehetőségként!- vontam meg a vállam.

-Újra el akarsz menni?- nézett rám szomorúan Niall, majd az ölébe húzott.

-Nem!- motyogtam a nyakába.

-De akkor miért mondtad, hogy két nap erejéig vagy segítőkész?

-Mert csak nem akarok visszamenni! Az sajnos nem azt jelenti, hogy nem kell visszamennem!- biggyesztettem le az ajkam. Niall lehajtotta a fejét, majd a kezemet felemelte és egy puszit adott rá.

-Mikor megy a repülőd?- megvontam a vállam.

-Fogalmam sincs!

~~~~

Harry a mai napot választotta. Kicsit izgul, de ilyenkor ki nem?

-Szia!- üdvözöltem az ajtón épp bejövő barátnőmet.

-Hello! Miért nem szóltál, hogy itt leszel?- közben körbe nézett a házba. Gondolom Harryt kereste.

-Nem tudtam, hogy mennyi időt leszek itt! Ha pedig Harryt keresed, ő nincs itt!- értetlenül nézett rám.- El kell intéznie valamilyen dolgot- rá mosolyogtam, majd a konyhába invitáltam. Oda adtam neki a már előre kikészített pohár bort.

-Kimegyünk a kertbe? Eléggé jó idő van!- meglepődve néztem rá. Ez az én szövegem lett volna! Remélem nem sejt semmit!

-Persze!- előre mentem és ajtót nyitottam. Kennyt a vállánál fogva az udvar közepére állítottam háttal a fiúknak.- És veled és Harryvel mi van? A híreknek nem hiszek, Harry meg nem sokat mond!- ennél jobb dolog nem jutott eszembe. Mondjuk a fele igaz!

-Jól el vagyunk! Csak Harry mostanság olyan fura! Mintha ideges lenne a közelembe, vagy mintha titkolna valamit!- nem nehezíti meg a dolgom.... Pedig mennyire akartam...

-Segítek.. Fordulj meg és mindent megértesz!- Kenny megfordult és a fények is felgyúltak.

Viszont Kendall arcáról csak komolyságot olvastam le. Harryre pillantottam, aki szintúgy leolvasta Kendall arcáról a mimikát és ő arcáról is leolvadt a mosoly.

>Frankie szemszöge<

Komolyan mondom Ariana idejött és két perc alatt tönkretette a karrierjét. Most hívott Jack, hogy felbontja a szerződését. Igen, mindenki jól érette, FELBOTJA! El sem tudom képzelni mit csinálhatott Ari. Matt biztosan, hogy tud az egészről. El tudom hinni, hogy éppen egy nyugtatót vesz be annak érdekébe, hogy meg ne öljön valakit.

Éppenséggel most szállok le a repülőről és sietek be a kiadóhoz. Leintettem egy taxit és beülve bediktáltam a címet. Elő vettem a mobilom és Arinak dobtam egy üzit, hogy itt vagyok és megkérdeztem, hogy mit csinált.

A hatalmas épülethez érve kifizettem az utat, majd gyorsan kiszálltam a járműből. Siető lépekkel mentem a receptióhoz és leadtam a bőröndöm, hogy ne kelljen cipelnem. Utána a lift felé igyekeztem és megnyomtam annak az emeletnek a gombját, ahol Jack irodája van. Ajtaján kopogtam kettőt, de öt perc után sem jött válasz. Fogtam magam és lementem két szinttel lejjebb, Matt irodájához. Kopogás nélkül rontottam be, mit sem törődve azzal, hogy mit láthatok ott. Matt éppen egy gyógyszert nyelt le. (Gondolom a nyugtatóját.)

-A húgod, hogy volt képes felbontani a szerződését?- megszólalni sem volt időm, egyből kaptam az első kérdést.

-Én úgy tudom Jack volt az aki megtette!- emeltem védelmező pajzsként magam elé a kezem.

-Nem voltál végig Ariana mellett?- megráztam a fejem.

-Ariana mindig a One Direction-nel lógott... Két napja nem láttam!- megcsóváltam a fejem és rossz visszagondolni, hogy hagytam elmenni velük. Hisz rám bízták és most ha ott lettem volna, akkor lehet nem bontanák fel a szerződését.....

-Hisz rád bíztam! Azt hittem vigyázol rá!- Matt megcsóválta a fejet és a nagy üvegablaka elé sétált.

-Én igenis vigyázok rá, mint a saját húgomra! És nem én tehetek arról, hogy miután betette a lábát Angliába azóta engedetlen- Matt megfordult és egyenesen a szemembe nézett.

-Szóval szerinted az lesz a baj, hogy Angliában van?

-Én nem ezt mondtam, de igazad lehet! Arianát onnan szakítottuk el, lehet, hogy mind ami oda kötötte most előjött és... Nem tudom...- igaza lehet, azóta nem láttam Arit, mióta csókolózott Niallel.

-Szerinted ha haza hozzuk újra a régi lesz?- kezébe vette a telefonját és nyomkodott rajta párat.

-Lehet, hogy az lesz..- csak összetörjük a szívét! Merthogy így lesz! Ha haza hurcoljuk Niallt megint ott kell hagynia.

-Hívom Jacket és próbáljunk kérni, hogy adjon Arinak egy új esélyt!- bólintottam, de abban a pillanatban el is fordultam. Nem hiszem el, hogy ezt teszem a húgommal.. Összetörőm a szívét és ebbe az én szívem is belereped.


Visszatértem! Történt valami érdekes amíg nem voltam?

Kérdés: szerintetek sikerül rávenni Jacket, hogy változtasson a döntésén? Frankie tesz annak éredekében, hogy Ari ne törjön össze mégegyszer?

Puszi: 🙊Fanny

U.i.: Köszönöm a kihívást rebcsi74 -nek! Egyszer már írtam magamról tényeket, remélem nem haragszol meg, hogy nem írok még egyet. (Bocsi, hogy ezt későn írtam ki, mindig elfelejtettem! 😰)
U.u.i.: Köszönöm szépen az új borítot TamiIsNotOnFire -nak! Írtózatosam tetszik! 😻❤

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Read this story for FREE!