Lassan felszálltunk a gépre. Niall került mellém. Gondolom ez is Harry egyik terve volt. Előttünk Louis és Dani ült.

-Hé Dani- szólt előre Niall- Nem cserélnél velem helyet?- hát oké, ha ez lesz a szobabeosztásnál is akkor semmi esélyem sincs rendbe hozni.

-Nem. Harry azt mondta, hogy ha bármelyikünkkel helyet akarsz cserélni ne hagyjuk- ennyibe abba is hagyták a beszélgetést. Niall visszadőlt a székre. Most kell bátornak lennem. Vagy most vagy soha!

-Niall! Én nem akartalak elhanyagolni, csak tudod...

-Tudom, a vizsga- válasza egyhangú volt.

-Kérlek ne haragudj rám! Ne....

-Ariana! Kérlek hagyd ezt abba!

-Ahogy akarod!- végére elcsuklott a hangom. Szemeimben könnyek gyűltek, de nem hagytam, hogy kijöjjenek. Ha azt akarja, hogy békén hagyjam akkor úgy lesz. Nagy nehezen, de úgy lesz.

~~~~

Az út nagy része csendben telt. Tizenegy óra körül értünk a házhoz.

-Mindenki emlékszik kivel van és hogy hol van a házban?- mindenki bólogatott.- Hát akkor mindenki foglalja el a helyét, délben az ebédlőben találkozunk! Ariana te pedig maradj itt!- mindenki felindult a lépcsőn. Az ajtózár kattanását hallottuk és az ajtó Paul lépet be.

-Hello!

-Hello- mondtuk szinte egyszerre Harryvel.

-Menjünk be a konyhába- mondta Harry majd utána mentünk. Leültünk, én pedig vártam, hogy mit is szeretnének.

-Na szóval- kezdte Paul- emlékszel még arra, hogy mit csináltál a színpadon, mikor Harryéknek a koncertjüket konferáltad fel?- bólintottam, miért ne emlékeznék?! Felejthetetlen volt!- Arra is emlékszel, hogy énekeltél?

-Aha.

-Egy producer fülébe eljutott a te hangod és szívesen dolgozna veled- itt elhallgatott.

-Mit is dolgozna velem?

-Szívesen csinálna veled egy albumot és te is foglalkozhatnál azzal amivel a bátyád- tessék? Jól hallottam?- Elvállalnád?

-Persze, ne hülyéskedj.

-Szuper. Akkor felhívom a producert és ha hazaértetek beszélsz majd vele- bólintottam. Paul kiment a szobából, én pedig Harry nyakába ugrottam.

-Köszönöm!

-De hát mit Hercegnő?

-Hogy beszerveztetek engem oda, felmondani a szöveget.

-Semmiség volt, meg persze direkt- kibontakoztam karjai közül.

-Most amúgy az az ügy az igazgatóval, az megszűnt. Vagy békén hagy vele?- remélem igen. Amikor a diri leszólított a suliban a folyosón hozzá se szóltam. Tudom gyerekes, meg minden, de az is hogy kényszerít engem valamire.

-Igen, békén. Mondtam neki, hogy ha még egyszer megemlíti ezt a témát ráküldöm a rendőrséget.

-Köszi! Lehet még egy kérdésem?

-Miért nem a kérdést teszed fel?

-Most mi legyen Niallel?- arcomon végig folyt egy könnycsepp. Nem tudom mi legyen. Azt akarja, hogy ne legyek a közelében. De én nem tudom ezt megtenni. Túlságosan is beleestem.

Harry mellém állt és átkarolta a vállam.

-Ne sírj! Minden rendben lesz!- fejem mellkasára hajtottam.

-Hogyan legyen minden rendben, ha azt akarja, hogy hagyjam békén?

-Nem tudom, de azt igen, hogy nem fogja sokáig bírni nélküled. Már abba is majdnem belerokkant, mikor kedd estig csak egyszer látott. Szerintem hamarosan megbocsájt, hisz még csak egy napja mondogatod neki, hogy sajnálod.

-Igazad van. Holnap még mondogatom, de azt feladom. Én rontottam el tudom és nem is tagadom. De most megyek kipakolok. Majd jövök enni- Harry még adott egy puszit a fejem bubjára és elindultunk felfelé a lépcsőn. Ő levált a második emeletnél, én pedig tovább mentem eggyel. Benyitottam a szobánkba. Niall pakolt.

-Hát te?- kérdezte érzelem mentesen.

-Egy szobába raktak minket, nem rémlik?

-Nem, de az emeleten van még egy szoba, menj oda!- na ez fájt. Talán már nem tudom visszacsinálni?! Az még egy próbát megéri majd valamikor, valamikor máskor.

Kimentem a szobából egyenesen a másik felé. Benyitottam, de bent Paul pakolt.

-Mi járatban Ari?- nézett rám értetlen arccal.

-Niall kirakott a szobából és azt mondta jöjjek át ide, de mivel, hogy te itt vagy én megyek is- megfordultam és az ajtóért nyúltam, hogy bezárhassam.

-Várj! Mi az, hogy Niall kirakott a szobából? Összevesztetek?

-Aha- vettem egy mély levegőt és lassan kifújtam. Az első alkalom, hogy úgy tudom hallani, hogy nem gyűlnek könnyek a szemembe.

-Ebben a szobában kettő ágy van, nyugodtan maradhatsz itt ha nem zavarok- megráztam a fejem.

-Köszönöm!- odamentem hozzá és megöleltem.

Bőröndömet az egyik üres szekrényhez húztam és kipakoltam belőle.

Délre ahogyan kérte Harry lementünk. Leültünk a megterített asztalhoz és ettünk. Csendben. Nehogy azt higgyjétek, hogy az a kellemes csend volt, mert nem. A kínosabbik.

-Vázoljuk fel a terveket, jó?- törte meg a csendet Cheryl. Mindenki bólintott.- Ki mit csinál ma?

-Mi lemegyünk a partra!- mondta Kedall.

-Várost nézünk!- mondta nemes egyszerűséggel Louis.

-Niallék?

-Nem inkább Niall?- kérdezett vissza az említett- Amúgy szerintem én is a strandra megyek.

-Hát jó, Ari?

-Lövésem sincs!- szó szerint. Fogalmam sincs itt mit lehetne csinálni. De ha lenne egy lövésem vagy egy kívánságom tudom mit csinálnék vele. Cheryl küldött egy biztató mosolyt felém. Viszonoztam egy műmosollyal.

-Aki készen van az mehet nyugodtan!- egyből pattantam fel a székről és indultam fel a lépcsőn. Végig mentem a folyosón. Lenyomtam a kilincset és majdnem sikerült belépnem a szobába, de valaki elkapta a csuklóm és magához rántott. Szorosan magához préselt és a hajamat simogatta.

-Megkérdezhetem, hogy ki is az ideiglenes támadóm?- felnevetett az illető és hangjából leszűrtem, hogy Niall az. Kezemet háta mögött kereszteztem és még közelebb húztam amennyire lehet. Ez hiányzott második hete. Az ölelése, a közelsége.

-Héé... Hercegnőm, a szuszt is kinyomod belőlem!- felkuncogtam, majd elengedtem. Kezével állam alá nyúlt és felemelte, hogy a szemébe nézzek. Elhúzta a kezét, én pedig mellkasának támasztottam állam.

-Annyira sajnálom! Azt hiszem túldramatizáltam a dolgokat....- ujjam szájára raktam, hogy ne tudja folytatni.

-Ne mond tovább! Úgy szint hibás vagyok, mint te. De most hagyjuk szerintem!

-Ahogy szeretnéd!- rám kacsintott és lehajolt megcsókolni.

Halihó! Itt az új rész! Szerintetek ugyan azt fogják csinálni délután amit eltervezett Niall vagy mást?

Holnapra kitartást mindenkinek akinek nehéz napja lesz! Puszi

🙊Fanny❤

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Read this story for FREE!