Körübelül egy órát utaztunk a reptérről mikor Harry leparkolt egy kőfallal védett ház előtt. Eléggé nagy volt a ház. Gondolom nem csak egyedül lakik benne.
-Figyelj hugi. Bent csak Louis van a fiával, szóval halkan megyünk be. Liam és Nial felvételen vannak, majd ők is jönnek- mondta Harry teljes komolysággal az arcán. Csak bólintottam, majd kiszáltunk a kocsiból és a ház felé vettük az irányt.
Beléptünk az előszobába. Levettük a cipőnek és jobbra húzott Harry. Beléptünk egy batári nagy nappaliba. Louis egy mellkás alvó ici-pici babával járkált fel és alá. Annyira cukik voltak, alig bírtam magam visszatartani, hogy el ne ordibáljam, hogy "Jaj, de cuki!". Louis is észrevette, hogy bejöttünk. Harryvel csak leöklözött, én meg kaptam egy féloldalas ölelést.
-Gyere megmutatom a szobád- suttogta Harry a fülembe. Felmentünk az emeletre. A szobám az utolsó előtti. Az utolsó egy vendégszoba. Másik oldalamon van Niall szobája, mellette Harryé, majd Liamé, és végül Louisé van legelől. Belépve az ajtón egy francia ággyal találtam szembe magam. Barra tőle egy íróasztal, mellette pedig egy ajtó, amely a gardróbba vezet. Jobb oldalon volt egy kanapé szembe vele egy tv-vel. Ezen az oldalon is volt egy ajtó, ez a fürdőszobába vezetett.
Harry felhozta a böröndömet. Kipakoltam belőle, majd lementem a nappaliba. Lent már mind a négy srác a kanapén ült és a tvn bámultak valami hülyeséget. Beálltam Harry mögé. Nem vettek észre. Gondoltam megilyesztem őket, de inkább nem tettem.
-Hali azoknak is akikkel nem taliztam még ma. Ja, meg az elmúlt években sem- az utóbbi mondatot csak azért raktam hozzá, mert ha Harry hazajött néha elkisérte Liam is. A fiúk hátranéztek, intettek egyet majd tovább bámulták a tvt. Ennyit arról, hogy kapok ölelést.
-Hugi, nem vagy éhes?- kérdezte hirtelen Harry.
-De egy picit.
-De jó, akkor csinálnál magadnak meg nekünk is valami kaját?- csak fejbe vágtam és vettem az irányt a konyha felé. Vagyis vettem volna, ha tudnám, hogy hol is van.
-Hol is van a konyha?
-Gyere megmutatom- pattant fel Liam. A konyha az előszoba végén van barra. Jobbra pedig van egy kisebb medence, ha jól értettem. Liam leült egy székre.
-Mit akarsz csinálni?- kérdezte.
-Mit tudom én. Életemben csak egyszer főztem, de az is elrontottam- mondtam mire Liamből kitört a röhögés.- Ne nevess. Tudod, ha a szüleim engem is elvittek volna magukkal az utazásaikra, akkor netán Anyu tudott volna ezt és azt tanítani.
-Jó, bocs. Nem kell felkapni a vizet- mondta és hátulról átkarolt, fejét a vállamra tette. Liam és köztem mindig is baráti kapcsolat volt. Ilyet is sokszor csináltunk. Kezem az övére tettem és adtam egy puszit az arcára.
-Na, mit csináljak? Mit szerettek?- kérdeztem tőle.
-Csinálj hot-dogot. Azt szeretjük és meg is tudod csinálni- kivettem a hűtőből a virsliket, elővettem egy lábost, amit megtöltöttem vízzel és felraktam főni a virsliket.
~~~~
Kiraktam egy tálcára a hot-dogokat. Elővettem a ketchup meg még a többi szószt. Bevittem nekik a nappaliba. Persze mivel hogy én nem is lehetnék más, valamiben muszály volt elesnem. Ráestem a forró hot-dogokra. Mivel az egyik szósz üvegtartóban volt, a tartó eltört az egész pólóm szószos lett és a kezemben ékeskedett egy pár üvegszilánk. Hát igen, ez is csak én lehetek.

🙊Fanny❤

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Read this story for FREE!