21. "Niall ha megmer...."

4.2K 187 6
                                    

-Figyelj! Mielőtt bármit is mondanák szeretnék bemutatkozni. Nem tudom mit hallottál rólam, de nem olyan vagyok. A nevem Kendall Jenner- itt megállt és az arcomat fürkészte, mintha valamilyen reakciót várna.- A bátyád annyira betoji!- mindketten elnevettük magunkat.

-Ez annyira rá vall!- mondtam még mindig nevetve.

-Igen. De komolyra fordítva a témát, ő nem mert idejönni így én mondom el neked, hogy járunk- arcán félelem látszott. Kezem a vállára helyeztem.

-Nyugi nem bántottam még senkit- rámosolyogtam, ő pedig kifújta az eddig benn tartott levegőt.- Főleg nem azért, mert valaki a bátyámmal járt!- elnevettük magunkat!

-Na, de most hagylak aludni. Niall azt üzeni, hogy hamarosan jött. Szép álmokat!- megölelt és kiment a szobából. Kedves lány. Meg kell hagyni.

Fejemet visszahelyeztem a párnára és nem sokkal később el is nyomott az álom.

~~~~

-Hercegnő, fel kéne kelni!- suttogta Niall és az oldalamat cirógatta. Feléje fordultam és megnyomtam az orrát. Talán így elhallgat, mint az óra.- Most mit csinálsz?- kérdezte nevetve.

-Kinyomom az ébresztő órát!- mondtam én is nevetve.

-Gyere reggelizni!

-Csak még öt percet!

-Nálad az öt perc az öt óra, na gyere!- felállt az ágyról és felvett engem is és bevitt a fürdőbe. Beállított a tus alá.

-Niall ha megmer....- nem hagyta, hogy befejezzem, mert megengedte az vizet. A hideg vízcseppek végig folytak az arcomon. Niall csak jót nevetett az egész. De csak addig amíg meg nem fogtam a karját és be nem rántottam őt is.

-Ez hideg!- sipítozott, mikor az első vízcseppek érték el.

-Ja, tudom!- mutattam végig magamon.

-De legalább fenn vagy!- mondta és a derekamnál fogva magához húzott. Karom a nyakánál kereszteztem és fejem a mellkasának döntöttem.

-Nem gondolod, hogy el kéne zárni a csapot?- kérdeztem tőle. Egy mozdulattal elzárta, de nem engedtük el egymást.- Ugye tudod, hogy a hideg zuhanyt még visszaadom?

-Igen, tudom- adott egy puszit a hajamba, majd mentünk átöltözni egy száraz ruhába.

Miután átvettük a ruhákat lementünk a konyhába reggelizni.

-Miért vizes a hajatok?- kérdezte Harry, ölében Kendall ült és mindketten palacsintát ettek.

-Kérdezd a haverodat- mondtam neki mire felnevetett Niall.

-Mi volt az a kiáltás amit hallottunk?- ezt már az éppen érkező Cheryl tette fel.

-Gyorsan összefoglalva Ari makacskodott így beraktam a zuhanyzóba és mikor a hideg víz érte sikított egyet- hadarta Niall.

-Nem igaz! Nem én sikítottam, hanem te, mikor berántottalak magam mellé a zuhany alá!- tényleg nem én voltam. De szerintem Niall sem, de hagyjuk.

-Ha ti mondjátok!- mondta Liam egy perverz mosoly kíséretében. Megforgattam a szemem és leültem én is enni.

-Amúgy majd beszélnünk kell Ari a dologról!- bólintottam egyet. Ha Austin a szemem elé kerül holnap kitöröm a nyakát az biztos. Miért kellett az igazgatónak ilyet mondania? Ha ennyire megutált amiért nem akartam járni vele, miért nem közli inkább.

-Kopogtak!- mondta Niall és egy újabb palacsinták tömött magába.

-Majd nyitom!- mondtam és kimentem az előszobába.

-Hello!- Austin állt az ajtóban. Rá akartam vágni, de lábával kitámasztotta.- Kérlek Ariana hallgass meg!- beljebb lépett az ajtón.

-Kapsz öt percet és beljebb jöhetsz ha nem támadsz le, mint a multkor- bólintott egyet és becsukta az ajtót. Leült a kis székre ami az előszobában volt, én pedig az azzal szemközti falnak dőltem.

-Először is. Nagyon sajnálom az egész apácás ügyet. Nem akartalak elküldeni oda, csak mikor az igazgató kérdezte úgy bólintottam rá, hogy azt sem tudtam mi az. Másodszor is. Tudom, hogy már 100%-ig nem bízol bennem, de nem tudok mit csinálni. Az idő sürget és el kell mondanom neked ezt.

-Ariana ki jött?- kérdezte Harry és lépteket hallottam a konyha felől.

-Figyelj, most menj el. Ha meglátják, hogy itt vagy ketté törnek. Holnap megbeszéljük. Szia!- mondtam és kilöktem az ajtón.

-Ari, ki volt az?- jött Harry oda hozzám.

-Senki nem volt, csak valaki szórakozott- hazugság, talán most először hazudok Harrynek.

-Akkor miért vagy itt ilyen sokáig?- teljesen úgy éreztem magam, mint egy rendőrségi kihallgatáson.

-Csak elnézegettem a tájat!- mondtam és visszamentünk a konyhába. Leültünk és befejeztük a reggelit.

Halihó! Gyors voltam. Imádom írni ezt a storyt, el kell árulnom. Viszont ahelyett, hogy most kisregényt írnék nektek, most egy ajánlóval jövök. A barátnőm is ír egy könyvet itt. Nekem nagyon tetszik és csak tényleg ajánlani tudom. Tűkön ülök, hogy mi lesz a megfejtés. A címe: Észveszejtve. (Az írója: Fairytales6_love. Hátha így könnyebben megtaláljátok.) Szerelem és kaland keveredik. Tele van izgalommal. Ha unatkoztok, akkor nézettek be. Jó szórakozást hozzá! Nagy virtuális ölelés mindenkinek. Puszi!

🙊Fanni❤

My brother is a superstar (One Direction) ~Befejezett~Where stories live. Discover now