8. Удоволствие

2.3K 133 22
                                    



Казано е, че удоволствието е най-висшата проява на егоизъм. Хедонизмът само по себе си твърди, че всичко, което доставя удоволствие, трябва да се извършва като свещен ритуал. Аскетите казват, че всяко удоволствие е грях. На кои да вярваш? Не знам. Но това, което направих е ангелско отдаване и дяволско предаване.

Хари остана в безмълвно състояние около цяла минута.
Ясно ми бе, че действията ми не учудваха само мен. Тези думи му идваха като гръм от ясно небе. Нямах никакъв контрол над себе си, над това, което вършех.

Исках Хари върху себе си, исках да го усещам, да го чувствам до мен, да ме докосва. По дяволите, исках Хари да ме чука толкова много и не осъзнавах на какво съм способна, за да го получа.

Мъжът на леглото наруши мълчанието след думите ми, а тази минута на размисъл, вместо да ме разубеди от идеята да преспя с Хари, ме караше да го искам още повече.

- Аннабела, добре ли си?

Затворих очите си и издишах изтормозено в конфузната ситуация.

- Не знам вече.

- Какво искаш да направя?

" Да ме чукаш, разбира се. "

И как по точно щях да му го кажа?

" Много лесно. "

-  Искам да ме чукаш.

Думите се изтръгнаха от устата ми без капка мисъл, но с огромно желание. Лесна глупачка.

- Сигурна ли си?

- Напълно съм сигурна.

- Не мисля, че идеята е добра.

- Сигурна съм, че е такава.

- Аз пък съм сигурен, че си пила прекалено.

- Не съм пияна, Хари.

- Напротив.

- Не можеш ли да разбереш, по дяволите?! Искам да ме изчукаш тук и сега. На леглото, на пода, на стълбите, в банята, на бар плота, в колата, навсякъде, където можеш да го направиш. Няколко пъти.  Един след друг. Боже, Харолд, искам да правим секс, разбираш ли ме?

Добра жена Where stories live. Discover now