65

2.5K 110 13
                                    

När jag kommit hem samma eftermiddag smsar jag till Oscar som lyckligtvis är ledig idag. Vi bestämde att han skulle komma hem hit så att vi kunde träffas en stund. Även om vi sågs tidigare idag så saknar jag honom.

Jag vill göra något för honom, något fint. Så jag bestämmer mig för att göra smoothie och pannkakor.

Jag gick ut i köket och dukade fram glas och tallrikar innan jag gjorde iordning varsin hallon och mango smoothie som jag hällde i de stora glasen jag nyss dukade fram. Egentligen är jag inte så bra på det här med att laga mat. Men på något vänster lyckades jag få ihop en pannkakssmet samt steka smeten innan det plingade på dörren.

Jag skyndande mig ut till hallen och öppnade dörren. Där utanför står han. Världens finaste kille. Det blonda håret ligger rufsigt över hans bruna ansikte. De svarta jeansen med hål på knäna passar perfekt på hans muskulösa ben. Den vita T-shirten får hans armmusklerna att synas tydligt. Leendet hans läppar bär på får mina ben att kännas svaga. Så jävla fin är han.

"Hej min fina prins" säger jag och kramar om honom. Hans muskulösa armar kramar känslofyllt tillbaka.

"Heej vackraste , allt bra?" Frågar Oscar och pussar mig mjukt på hjässan. Jag drar ifrån kramen lite lätt och kollar in i hans blågröna ögon. Han ler mot mig och jag mot honom.

"Allt är perfekt när jag är med dig" säger jag ärligt. Försiktigt placerar han sina läppar mot mina. Den mjuka pussen skapar fjärilar i magen. Försiktigt övergår den till en djup passionerad kyss. Mina armar virar jag kring hans nacke. Han placerar sina händer mjukt på min midja. Varje gång han rör mig är det som en stöt utav värme och pirr sprider sig i kroppen. Jag blir liksom helt varm och fjärilarna blir helt vilda i magen på mig när han rör mig.

Vi går ut i köket där jag fixat iordning mellan målet. Oscar kollar med stora ögon mot mig och ler när jag sätter mig på en utav stolarna och visar att han kan sätta sig mitt emot. Han placerar sig mitt emot mig, fortfarande med det fina leendet.

"Har du gjort allt detta själv?" Frågar Oscar. Jag nickar glatt mot honom.

"Jag ville göra något för dig för att du är du, detta va kanske inte sån stor grej men det är åtminstone något " säger jag ärligt och skrattar lätt på slutet . Oscar lägger sin mjuka hand över min och kollar djupt in i mina ögon med en kärleksfull blick.

" Oavsett om du gör något litet eller stort för mig så betyder det mycket för mig . Att du frivilligt lägger ner tid på något för att få mig att bli glad gör mig så lycklig. Jag älskar dig Bea" säger Oscar med mjuk röst. Han kramar min hand hårdare när han uttalar den sista meningen.

"Jag älskar dig med Oscar"

Efter att ha ätit upp och suttit länge och bara pratat om allt möjligt, bestämmer vi oss för att duka av. Det är så skönt med Oscar att han är så avslappnad i allt man kan prata om, han lyssnad och förstå det jag säger. Jag kan liksom sitta och prata om mens utan att han äcklas av det som endel killar konstigt nog gör. Han kan prata med mig om det som om det var jätte naturligt vilket det också är.

När all disk är i diskmaskinen och alla matprodukter på sina platser bestämmer vi oss för att spela FIFA. Trots att jag knappt har några kunskaper inom det spelet lyckades Oscar övertala mig.

En stund senare ligger vi båda placerade i tv soffan med varsin Playstation kontroll. Oscar ligger tätt bakom mig, jag ligger mjukt i hans famn med hans ben på vardera sida utav min kropp. Hans armar är lätt placerade runt min kropp och framför mig håller han sin kontroll. Jag håller min kontroll lätt mot min mage. (Som på bilden fast tänk er att tjejen också har en kontroll )

Barndomsvänner | o.eOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz