52

2.4K 118 20
                                    

~Ogges perspektiv~

Ilskan kokade inom mig, eller koka är väll lite till överdrift. Men ilska finns iallafall i min kropp. Att Oscar verkligen tror att jag hållit på med hans tjej? Att han på allvar tror det skrämmer mig en aning, jag menar jag skulle aldrig få för mig att göra något sånt. Han drog en snabbt slutsats av det han hörde av min och Beas konversation och trot därför att Bea är otrogen med mig? Det är det som gör mig så arg, att han bara drar slutsatser utan att ens fråga oss vad vi menar.

Jag kom ut i den rätt så varma luften. Porten till dansstudion stängdes med ett klick bakom mig. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, men bara bort från dom andra ett tag. Vem vet , Oscar kanske står och säger massa som inte är sant till Felix och Omar nu, typ att jag legat med hans flickvän och massa sånt. Inte för jag tror att han skulle sprida massa osanna grejer. Men när han blir arg så gör han oftast grejer utan att tänka sig för först, det stör mig.

Jag kollar på mobilen 13.07, Katia och Bea skulle komma runt kvart över ett med mat till oss. Det är alltså ingen idé att sticka från studion.

Med en suck sätter jag mig ner på träbänken utanför studion. Himlen är blå, några enstaka vita sträck syns på den klarblåa himlen efter antagligen flygplan. Solens strålar träffar mina bara armar och gör att jag ryser till då jag nyligen stod i skuggan där de var en aning kyligt.

Jag drar fram min svarta iPhone ur fickan och med mitt fingeravtryck trycker jag mig in till hemskärmen. Med ett tryck på den blåa appen med en vit fågel kommer jag in på twitter. En massa fina, kärleksfulla tweets har rullat in och lite då och då kommer nya. Mina mungipor åker upp i ett leende när jag en efter en läser tweeten, kollar på bilder samt videos fansen har lagt ut på / med mig. Våra fans får mig alltid att må bra, det är skönt att ha dom. Att alltid ha några att vända sig till. Eller några, ganska många ändå. Jag bestämmer mig för att ha en snabb #OllyFunTime, som jag kallar det när fansen skriver tweets med den hashtaggen och ställer frågor som jag besvarar.

@ OllyMolander

Whatz upp babes ?? How about a quickly #OllyFunTime ? Ask me questions :)

2015-08-03 13.11

( hittade bara på något datum, har kanske sagt att de är juli/juni eller något men nu för de va augusti haha)

Det dröjer inte länge innan en massa frågor och tweets rullar in. Vissa tweets får mig att le för de är så fina, vissa får mig att verkligen fundera på frågan och andra tweets får mig skrattar, dom har verkligen humor.

@ bellathefooox (påhittat, någon kanske heter så på twitter haha )

Hur är det på andra sidan Atlanten?🇺🇸

2015-08-03 13.14

@ OllyMolander

It's much to do and much thoughts right now. But it's fun to have something to do all day, I'm thankful for having this job and all you guys :)

2015-08-03 13.15

En massa andra frågor, påstående, bilder, videos, tweets och gillarmarkeringar  rullade in. Jag han svara på relativt många innan jag såg Bea och Katia längre ner på gatan. Jag skickade iväg en tweet om att jag var tvungen att avsluta det hela.

Barndomsvänner | o.eWhere stories live. Discover now