30

3.6K 120 34
                                    

Bea. Du är den finaste jag har. Jag kommer ihåg när vi var små, vi älskade att busa med varandra. Jag kommer ihåg hur glad jag blev varje gång du log, jag trodde inte det var kärlek. Sådant förstod jag inte då. Men det var nu när jag sett dig den senaste tiden som jag verkligen insåg hur kär jag är i dig. Jag tror jag har varit det ända sedan jag var liten, bara att jag insåg det nu.

Hursomhelst så vill jag ge dig en sak. Jag vill försöka visa min kärlek till dig så gott det går. Även om det är omöjligt att förklara mina känslor till dig så vill jag försöka viss hur mycket du betyder för mig.

Kolla i kuvertet nu, i botten innan du läser vidare.

Jag gjorde som han skrev. Jag kollade ner i kuvertet. Mina ögon vattnades, dels för det jag precis läste och dels för de jag nu håller i min hand. Jag kollar glatt upp mot Oscar. Han ler blygt mot mig, ett fint leende som gör att han ser helt oskyldig ut.

"Fortsätt läs" sa han glatt. Jag gjorde som han sa och tittade ner på brevet som låg i min hand.

Ja du ser rätt. Vi, du och jag ska gå på Ed Sheeran. Och ja, du läste rätt också att vi har VIP. Jag vet hur mycket du älskar Ed Sheeran. Det ska bli så kul att se dig träffa Ed, och bäst av allt att gå på konsert ihop med dig. Min fina Bea!

Jag älskar dig
/Oscar

Jag hade alltså fått biljett till Ed Sheeran konserten som är nästa helg i Stockholm. Dessutom VIP , jag kommer alltså att träffa min största idol inom musik världen.

"Oscar jag vet inte vad jag ska säga" sa jag med skakig röst.  Jag var chockad. Jag var glad, allt på samma gång.Mina syn var suddig av alla tårar. Jag blinkade ett par gånger så tårarna försvann från ögonen och rann istället ner på kinden.

"Taaack" tjöt jag fram samtidigt som tårar föll ner över mina kinder.

Oscar log stort, det fick mig att le ännu större. Jag reste mig upp, detsamma gjorde Oscar. Han gick mot mig och drog in mig i en kram. Jag lutade mitt huvud mot hans bröst och virade mina armar kring hans kropp.  Jag andades in hans doft. One Million parfymen hade han på sig. Jag älskar den doften.Oscar tryckte mig tätare mot hans kropp. Som alltid pirrade det i magen när jag är i hans närhet.

"Du behöver inte säga någonting, bara av att se dig såhär glad får mig att må så bra" sa Oscar. Jag log och ett par tårar rann ner längst mina kinder. Han är så fin. Hur kan jag fått denna turen att få honom som pojkvän.

" Jag tänkte att vi kan åka tillbaka till Stockholm redan i början av nästa vecka, konserten är på lördag så vi kan ju åka från stugorna på onsdag. Mamma och pappa kommer hem på fredag så jag tänkte om vi åker på onsdag hinner vi vara själva i två dagar"  Oscar log lätt mot mig.

" Låter perfekt" log jag. Oscar torkade bort de få tårar som låg kvar på mina kinder. Jag hade lugnat ner mig nu. Men jag kunde fortfarande inte smälta det.

Resten av kvällen gick snabbt. Efter att vi ätit kladdkaka som Oscar hade bakat åt oss spelade vi FIFA. Det slutade med förlust för mig. Jag förlorade alla matcher. Men jag blev hårdare och hårdare motstånd efter varje match.

Jag stod ute i köket och drack ett glas vatten när jag kände två par armar slingras runt min midja. Min mage pirrade till och jag vände mig glatt om. Oscars blonda hår låg rufsigt på hans huvud. Hans ögon utstrålade glädje. Det får mig att le.

"Ska vi ut och kolla på stjärnorna?" Frågade Oscar mig. Jag älskar att se på stjärnor. Det är så fint.

"Visst" log jag. Oscar tog tag i min hand och tillsammans gick vi ut ur köket, igenom finrummet och ut genom altandörren.

Kylan från altanens trägolv trängde igenom mina vita strumpor. Men på något sätt var det skönt. Det är ingen obehaglig kyla, utan en behaglig.

Vi går ner på gräset. Det är dagg vilket gör att mina strumpor blir blöta. Denna gången var det mer kyligt vilket inte var lika behagligt.

"Oscar det är blött" gnäller jag. Oscar skrattar lätt till. Han lägger sin lediga hand på min höft.  Vilket gör att han står bakom mig.En varm känsla sprider sig i min kropp.

"Sätt dina fötter på mina" säger han glatt. Jag gör som han säger, hur detta ska gå vet jag inte. Men det blir ju inte blött för mig iallafall.

Oscars armar är slingrade runt min midja. Jag håller mina händer på hans armar. Ett svagt skratt lämnar mina mun när han börjar gå med mig på hans fötter.

Han går ner mot havet. Det är mörkblått , nästan svart att mörkret. Månen speglar sig i vattnet vilket gör att hela vatten ytan glittrar av ljuset. Det är fint. Oscar stannar ett par meter framför vatten brynet och bryggan. Han kollar upp mot himlen, detsamma gör jag.

Det är en ganska så kylig kväll för att vara sommar, därför är det extra stjärnklart ikväll. De små vit gula plättarna lyser upp den mörkblåa himlen. En del lyser starkare än andra. Det är nästan som vi människor. Vissa syns mer än andra, de lyser starkare men de som inte syns de vet vi ändå att de finns där någonstans. Det är fint.

"Kolla" säger Oscar och pekar upp mot himlen. Jag kollar dit han pekade. Över skogarnas träd som är på andra sidan havet åker en lysande plutt ner, det går inte jätte fort. Men den lyser starkt så man ser den.Ett stjärnfall.

"Önska dig något" säger jag och ler. Jag sluter mina ögon. Tar ett hårdare grepp på Oscars händer. Bara för att känna att han verkligen står här, att jag verkligen står i hans famn.

"Jag önskar att det är du och jag för alltid" säger Oscar tyst i mitt öra. Om det är orden eller blåsten från hans mun som får mig att rysa vet jag inte. Men det var en behaglig rysning. Jag ler.

" Du vet väll att man inte ska berätta de man önskar" säger jag och kollar upp mot Oscar. Han kollar ner på mig med ett flin.

"Jag gillar inte att hålla mig till regler, jag vet ändå att du och jag är menade för varandra" säger Oscar stolt och pussar mig i pannan.

"Du är galen" skrattar jag. " men jag älskar dig så jävla mycket" tillägger jag. Oscar kollar in i mina ögon. Han ljusa ögon möter mina. Jag glömmer allt ting för stunden. När vi fastnar i varandras ögon är det inget mer än Oscar som finns i mitt huvud.

Sakta förflyttar vi våra ansikten närmre varandra. Innan jag vet ordet av det är hans läppar pressade mot mina. Jag vrider mig om, fortfarande så att mina fötter står på hans. Oscars händer är placerade straxt ovanför min rumpa. Jag lägger mina händer i hans nacke och sluter ögonen.

Vår puss går över till en kyss. I min mage flyger fjärilar runt, huller om buller. Denna känslan är fin, den bästa jag vet. Här står vi, jag och Oscar. I slutet av gräsmattan nära havet under den stjärnklara himlen och kysses. Man kan svagt höra vågorna som skvalpar lätt mot den lilla sandstranden som han och min stuga delar på. Kylan är inget problem, i Oscars närhet blir man alltid varm.

•••

Jag leeeever!
Förra helgen var jag i Stockholm och såg killarnas konsert, så mäktig den var. Det var så galet kul. Har varit väldigt trött hela veckan efter helgen, i onsdags blev jag sjuk så har inte haft orken till att skriva. Men idag kände jag för att skriva. Tack till alla kommentarer och röster, det är galet . Vi har redan nått 18 k läsningar?? Tack hörrni ❤️

Ni som var på #Fooo5thElement hur tyckte ni konserten var??:)

Barndomsvänner | o.eWhere stories live. Discover now