59

2.5K 107 20
                                    

Veckorna borta i de förenta staterna gick på en blinkning. Det kändes som så. Tiden flög iväg, men det går ju snabbt när man har roligt som de vuxna alltid säger.

Första veckan var fylld med sorg, ilska och en massa känslor. Att bråka med personen man älskar är aldrig roligt. Men vi har löst allting så det finns inget att klaga över.Vi gjorde ändå massa fina saker ihop första veckan och Katia berättade för mig att Oscar hade valt de dyraste hotellet i New York för att jag skulle få se de fina delarna utav New York, hur gulligt är inte det?

De andra veckorna har varit fyllda med mycket skratt, glädje och kärlek. Oscar, Ogge, Felix och Omar turnerade i en massa delstater. Det var konsert nästan varje kväll, ibland på dagarna. De besökte olika skolor där de uppträdde. Jag fick se delar av USA jag aldrig trott jag skulle åka till. Det är som att jag drömmer fast med ögonen öppna, jag lever i en dröm här och nu med Oscar.

Idag ska vi alla åka hem, det är 17 augusti och skolan började idag men jag har tagit ledigt fram till den 19. Jag börjar 2 året på gymnasiet och Oscar ska börja sista, snart studenten för hans del.

Hela dagen har vi spenderar på hotellet för att packa ner alla våra grejer. Om en timme går flyget och vi har just checkat in våra väskor samt ätit kvällsmat på flygplatsen.

Vår USA resa avslutades i Washington. Igår besökte vi vita huset och kollade runt i staden, vad den hade att erbjuda. Det var coolt att se vita huset i verkligheten, men så mycket annat fanns inte att se.

Men idag bär det av hemåt, till Sverige. Det ända jag saknat hemma är min säng och min familj. Även om det varit skönt att vara ifrån familjen ett tag så har jag ändå saknat dom. Vi gör ändå mycket ihop på somrarna och denna sommaren har jag varit iväg i en månad utan dem.

" Hur känns det?" Frågar Oscar och kramar min hand mjukt. Vi går hand i hand efter killarna och Katia. Vi är påg till våran gate där vi ska handla lite godis innan vi sätter oss på planet.

En svag suck lämnar mina läppar. Jag är så fruktansvärt nervös över flygningen. Det finns inget som jag blir så nervös över som att flyga. Jag hatar det, jag hatar att min flygrädsla är så otroligt distraherande.

"Sådär" mumlar jag tyst. Oscar stryker sin tumme lätt över min handrygg.

"Hörru" säger Oscar och stannar upp. Jag gör detsamma och kollar oroligt in i hans ögon. Han tar upp sin fria hand till min kind och stryker lätt med hans tumme över min kind.

"Det kommer gå bra, jag lovar dig. Ingenting ska få hända min prinsessa" säger Oscar lugnt med en mjuk röst. Han pussar mig löst i pannan innan vi återigen får ögonkontakt med varandra. Jag ler lätt till honom och han besvarar leendet.

"Men tänk om vi kraschar, tänk om vi dör och förlorar allt " säger jag med svag röst. Leendet är som bortblåst. Det är alltid mina tankar innan vi ska flyga. Jag är alltid lika rädd att något sådant ska hända.

Min kropp skakar lätt och jag andas fortare. Jag grips av panik och blir bara mer och mer rädd då flera hemska tankar tar över min lilla hjärna.

"Älskling" säger Oscar mjukt och drar in mig i hans famn. Han omfamnar mig hårt och han stryker sin hand över min rygg i en lugn takt.

"Ja... Jag vill int..te förlo..ra allt, inte dig" stammar jag fram. Oscars mjuka läppar placeras på mitt huvud samtidigt som han drar mig närmre honom.

"Hjärtat vi gör detta tillsammans, vi klarar detta. Tänk inte på de negativa sakerna, vad man än gör är farligt, att stå här är farligt. Taket kan ju rasa, så att flyga är inte farligare." Säger Oscar mjukt. Hans händer fortsätter att stryka min lugn vilket gör en lugnande effekt.

"Du" säger oscar lugnt. Han lägger sina hönder på mina axlar och lutar sig en aning bakåt så vi får ögonkontakt. Hans varma, vänliga ögon möter mina oroliga ögon.

"vi övervinner din rädsla tillsammans, okej?" Ler Oscar. Han tar tag i min ena hand. Jag ler lätt mot honom och nickar.

"Tack för du bryr dig" säger jag tacksamt.

"Såklart jag bryr mig om dig, du är det vackraste jag har" viskar Oscar lugnt. Jag lutar mig lätt mot honom innan vi pressar ihop våra läppar. Vi båda sluter ögonen och en lugn effekt lägger sig över mig. Våra läppar masserar varandra i takt innan pussen övergår till en kyss.

Efter en timme sitter vi i planet, med vårt godis och flygvärdinnorna har just gått igenom alla säkerhets grejer som de alltid gör. Jag känner mig inte lika nervös , men jag är ändå rädd. Men som tur är har jag Oscar vid min sida.

När vi flugit i ett par timmar och mellanlandat i en delstat i USA så är det nu natt, planet är nersläckt och nästintill alla sover.

Jag vaknar av att planet skakar ordentligt. En obehaglig känsla lägger sig över mig. Snabbt reser jag mig från min liggande position. Planets belysning blinkar och jag blickar ut över alla passagerare. Alla sover, hur kan dom sova? Håller planet just på att krascha ?

Den blinkade lampan slocknar helt och det blir kolsvart i hela planet. Fortfarande skakar planet och det känns som vi åker rakt ner. Är det nu vi dör? Är det nu jag förlorar allt?

••••
Nyårsafton idag, sista dagen på året??? Bara jag som tyckte det kändes som detta året började nyss? Helt sjukt vad snabbt detta året har gått.

Vad ska ni alla göra idag? Jag ska fira nyår med kompisar och våra familjer!

Ha en bra dag/ kväll och ta hand om er<3333

Barndomsvänner | o.eWhere stories live. Discover now