27

3.8K 122 14
                                    

Vi går med snabba steg på gatan som leder till spårvagnarna som ska ta oss till rätt del av Göteborg. Där universum ligger. Spårvagnen avgår om 5 minuter och vi försöker att hinna dit då vi inte orka vänta på nästa spårvagn som går om en halvtimme.

Dagen till ära bär jag ett par vita jeans och ett korall färgat linne till. Solen lyser starkt idag, nästan att det är för varmt med de vita jeansen. Kanske skulle jag tagit på mig shorts istället. Men nu är det försent, nu har vi inte tid att vända för att byta om.

"Jag tror hållplatsen är där framme" säger Julia och pekar mot en liten kur där ett få tal personer står. Jag ger ifrån mig ett mm-ljud som svar.

"Aa det är den, vi ska åka linje 28"svarar Märta. Hon är alltid den som har koll på sådana här viktiga saker, hon är nästen som en mamma till oss som håller reda på alla våra saker.

Vi hann precis sätta oss på bänken i kuren när spårvagnen rullade in på spåret framför oss. Vi reste oss upp och gick mot dörrarna som öppnades i spårvagnen.

Det stod en biljett automat inne i spårvagnen. Där betalade vi och fick våra biljetter som skulle ta oss till södra vägen , där universum ligger.

" Kan ni inte försöka att bli vänner? Det är så jobbigt att se er såhär " säger Märta och kollar strängt på mig sedan på Julia. Jag rycker bara på axlarna och kollar ut genom fönstret. Jag orkar inte att förlåta henne så lätt denna gången. Hon sa sådana elaka och dumma kommentarer till mig. Jag har ju inte gjort henne något, det ända jag har gjort är att jag gått och blivit kär.

"Bea vill ju inte förlåta mig" suckar Julia. Hon är inte alls lika arg på mig idag. Men det är ändå inte okej det hon gjorde.

"Är det så jävla konstigt då, du har bara kastat skit på mig sen du fick reda på mig och Oscar" jag kollar sårat mot Julia sedan ut genom fönstret igen. Vi har kanske åkt i 10 minuter nu. Rösten som talar om vilken hållplats man är på hörs i högtalarna. Det är platsen vi ska av . Vi reser oss upp och går mot dörren.

När vi betalat för inträdet på universum känner jag ett par armar slingras runt min midja. Först trodde jag att det var Märta som skojade med mig då hon precis gick iväg till toan. Men när jag vände mig om var det inte Märtas ansikte jag såg. Det var Oscars.

"Tja babe" sa han med sin röst som jag älskar. Den fina tonen han har när han pratar.

"Hejdu"svarar jag med ett leende.

Jag log sådär fånigt stort när vi fick ögon kontakt. Han log minst lika stort tillbaka. Han kollade mig i ögonen, sedan på mina läppar och sen tillbaka på ögonen.Det var som att alla djur i ett zoo sprang löst, det pirrade sådär extra mycket så kändes det i min mage.

"Kyss bara varandra" hojtar Felix glatt. Jag bryr mig inte om att de andra står och kollar på oss nu. Jag tänker inte på dom. I nuet är det bara jag och Oscar , jag glömmer helt bort omvärlden i Oscars närhet.

Oscar trycker sina läppar mot mina. Han placerar sina händer på min midja. Magen pirrar mer än vanligt idag när han rör mig.Jag lägger mina armar kring hans nacke. Våra tungor börja brottas och fortfarande så glömmer jag omvärlden. Det känns som massa fyrverkerier i magen. Detta gör mig så lycklig.

När vi drog ifrån kyssen stod vi bara där och log mot varandra. Ingen gjorde någonting, vi rördes oss inte en millimeter. Vi bara stod och kollade in i varandras ögon med ett leende på läpparna.

"Kom nu turtrduvor" säger Ogge. Genast kommer Jag tillbaka till verkligheten. Min blick landar på de andra. Felix, Omar , Ogge , Julia och Märta står alla bredvid varandra och kollar mot mig och Oscar. Jag ler lite smått och känner hur mina kinder blir rödare.

"Du är as gullig när du rodnar" viskar Oscar i mitt öra. Det får mig att le större och rodna ännu mera. Han har en sån lustig effekt på mig. Men jag gillar det.

Hand i hand går jag och Oscar efter de andra. Vi går under ett stort akvarium. På sidorna är det akvarium. Det är som en port, utan en dörr som består av akvarium. Det är vackert. Massor med hajar och andra fiskar simmar omkring över och bredvid oss. Det är häftigt att se. Men samtidigt lite kusligt. Världens farligaste hajar simmar ovanför mig. Men ifall glaset skulle spricka så skulle de förmodligen dö då de får för mycket syre , man kan iallafall hoppas på den teorin.

"Det här är så vackert att se alla djur, men det är så mycket vackrare att kolla på dig" säger Oscar. Han står bakom mig. Med hakan lutande mot min axel och hans armar slingrade kring min midja. Vi kollar på ett akvarium fullt med exotiska fiskar.

"Du gör mig generad" säger jag ärligt. Med ett litet fniss.

"Och du gör mig galen, jag är så galet kär i dig" svarar Oscar vilket får mig att bli ännu mer generad. Hur kan jag, lilla Bea Johnson fått sånär fin pojkvän? Det hänger inte ihop.

"Ännu en gång gör du mig generad, men jag älskar det för jag blir så lycklig för varje ord du säger. Jag älskar dig Oscar" säger jag ärligt och vrider på ansiktet. Oscar vrider hela min kropp runt så vi står mage mot mage. Fortfarande har han händerna kring min midja. Jag placerar mina händer på hans axlar.

"Och jag älskar dig Bea" med de orden sagda så kraschar våra läppar ihop igen och en härlig kyss sätts igång.

Dagen går fort framåt och utan att veta ordet av det ligger jag i hotell sängen igen. Detta är vår sista natt i Göteborg. Imorgon åker jag tillbaka till stugan. Tanken från början var att Julia och Märta skulle följa med mig. Men jag vet inte om jag känner för det längre. Läget är bättre mellan mig och Julia, hon har lugnat ner sig rejält och är inte lika bitchig mot mig. Men jag är rädd för att hon kommer såra mig igen.

Min mobil plingar till. En notis från instagram. Oscar Enestad har taggat dig i ett foto. Jag log och knappade genast in den fyrsiffriga koden.

Det var en bild på mig och Oscar. Bakifrån. När vi stod och tittade på alla exotiska fiskarna. Han hade sin haka lutad mot min axel och sina händer kring min midja. Till bilden hade han skrivit 'She is my best friend and I freaking love her'. Jag läste texten om och om igen. Mina läppar drog sig uppåt till ett leende. Fyfn vad han är underbar.

Snabbt knappade jag inte ett svar. 'You are the best, I love you'. Ett x antal nya följare rullade in, samt likes och kommentarer. Folk skrev på mina gamla bilder, allt från fin till "är du och Oscar tillsammans". Jag förstod först inte varför de var så på. Jag menar de börja följa lilla mig, jag som är helt okänd för dom. Men jag förstår dom ändå, de är nyfikna. Men lite privat liv vill man ändå ha.

Denna natten somnade jag med ett leende på läpparna. Tack vare en underbar person, en fin person, en godhjärtad person. Oscar.

•••
Förlåt för så sent kapitel. Har så mycket just nu i skolan. Lärarna bara ger oss läxa efter läxa :/ min uppdatering kommer nog va lite seg nu ett tag för denna veckan börjar min dans och sen rider jag på min medryttar häst 2-3 gånger i veckan. Jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan, men tyvärr inte varje dag :/

Puss och kram, ni är bäst.
TACK TILL 11k + läsningar, ni är så galet bra. Varenda en utav er!❤️

Barndomsvänner | o.eWhere stories live. Discover now