38

2.6K 104 9
                                    

"So that was really fun to met you girls, enjoy the show and take care of each other's" säger Ed och ler mot oss. Vi kramar han hejdå och önskar han lycka till innan vi skiljs från honom.

Just nu går tankarna runt i huvudet. Att jag, lilla Beatrice har fått träffa en stor förebild, en stor artist som är så mycket mer än bara en artrit i mina ögon.Ed Sheeran. Detta känns väldigt overkligt. Men jag har gjort det och detta minne kan ingen ta ifrån mig, aldrig någonsin.

"Tjejer detta var sjukt" säger jag glatt när vi är påväg in till våra sitt platser i Globen.

"Ja verkligen, han är ju världens snällaste" svarar Mira.

"Han hade mysiga kramar" säger Lovisa och vi alla håller med.

Lovisa , Mira och jag klickade alla på en gång. Dom både är så lätta att prata med så allt flyter på bra emellan oss. Det har inte blivit en enda stel stund idag mellan oss. Om jag ska vara ärligt mår jag bättre av att umgås med Lovisa och Mira än med Märtha och Julia. Dom känns så mycket mer äkta än vad Julia och Märtha gör. Tyvärr är det så, ibland svider sanningen.

Medan vi väntade på att Ed skulle börja spela la jag ut en bild på instagram. Bilden var tagen alldeles nyss när vi träffade Ed. Jag kramade om honom på bilden och Mira och Lovisa stod bredvid och skrattade. Dom såg så glada ut att man ler när man ser bilden.Det är en härlig bild, man såg verkligen lyckan hos oss i bilden.Till bilden skrev jag

This is unbelievable, thank you my x that you gave me this. I love you. Now let's see Ed rock the Globe!

Jag ville inte nämna Oscar då jag vet att många foooers följer mig på instagram. Dom skulle antagligen total lacka på mig, jag skulle bli bombad med kommentarer som undrar om Oscar och jag är tillsammans och så skulle jag få en massa hat för det.Därför kallade jag han för my x och jag hoppas innerligt att han förstår att inlägget är indirekta till honom. Annars får jag helt enkelt tala om det för honom.

~

"Okey it has been so fun to see you all tonight, now it's time for the last song. Are you all ready for photograph?" Säger Ed och vi alla jublar. Jag älskar den låten. Den är fin.

" kolla din mobil " viskar Lovisa. Jag kollar frågandes mot henne men hon verkar inte vilja berätta något mera så jag tar upp telefon från knät. Jag klickar på hemknappen och skärmen lyser upp. Ett sms från Oscar har trillat in, det får min mage att pirra och min mungipor att dra sig uppåt.

Oscar 20.57

Hörde att det är photograph nu, kolla noga på alla bilder som kommer visas på storskärmen.
Älskar dig :*

Jag läste smset flera gånger innan jag släckte mobilen och fokuserade på Ed. Han började spela låten och jag satt och log som ett fån. Jag kunde inte sluta att tänka på Oscar. Arenan fylldes av ljushav medan Ed sjöng. Det är fint , jätte fint. Jag tycker det är så mysigt.

Loving can hurt
Loving can hurt sometimes
But it's the only thing
That I know.

And when it gets hard
You know it can get hard sometimes
It is the only thing that makes us feel alive.

We keep this love in a photograph
We make these memories for ourselves
Where our eyes are never closing
Hearts are never broken
And time's forever frozen still.

En massa bilder kom upp på storskärmen bakom Ed. Ibland var det flera  bilder som visades samtidigt på storskärmen. och ibland var det endast en stor bild. De växlade fort mellan varje bild men man hann ändå att se dom en stund. De flesta bilder var på folk som kysstes, eller folk som kramades. Det var fint att se, man blir glad av kärlek.

Barndomsvänner | o.eWhere stories live. Discover now