24 - meet and greet

3.4K 111 7
                                    

"Beeeeeaaa vart ska du?" muttrar Julia surt där hon går med små steg bakom mig och Märta.

När jag drog bort de båda från kön så blev Julia sur med en gång. Hon förstod inte varför vi skulle hoppa av kön. Jag hade sagt att jag trodde man kunde köa från denna sidan också. Men hon var helt övertygad om att det inte går,vilket dock är sant.

"Seriöst varför ska vi hit bak? Om du inte såg det så är kön på andra sidan av Ullevi inte här" la Märta till. Man kunde höra på de båda hur stressade de var. Jag förstår dom. Dom vill ha bra platser och det får man ju genom att stå långt fram i kön och inte genom att gå bort från kön.

"Lugna er tjejer, jag tror det finns en dörr här som vi kan gå in igenom" svarar jag lugnt. Egentligen var jag inte ett dugg lugn. Min mage pirrade obehagligt av nervositet. Jag är så nervös av allt.

"Vad menar du?" Frågar Märta förvirrat. Jag drar upp min mobil för att smsa Oscar då jag började se den dörren Oscar nämnde tidigare i sms.

"Vadå?" Frågar jag med blicken fäst i min mobil. Jag knappar snabbt in ett sms till Oscar.

Jag 16.02
Utanför den dörren nu

Ta med typ hörselskydd till öronen och var beredd på Julias och Märtas tjejskrik

"Jag menar dörren är väll förmodligen låst och tror du på allvar att det är tillåtet att gå in den vägen?" Säger Märta. Hon verkar också ha tappat tålamodet nu då hon också börja bli sur, precis som Julia. Dom ska bara veta vad de ska få för överraskning om ett par minuter.

Oscar 16.03
Vi är vid dörren om mindre än en minut

Så du kommer inte skrika när du ser oss då?:0

Jag skrattar lite tyst för mig själv. Varför skulle jag skrika när jag ser mina vänner. Att fangirla över en kompis låter ju lite weird?

Jag 16.03
Jodå, d klart <3

Oscar 16.04
Jag tänkte väll det ;)

"Hallå Bea" suckar Julia. Man hör hur irriterad hon är på rösten. När Julia blir alldeles för irriterad eller arg så är det inte roligt att vara i hennes närhet. Hon blir negativ till allt och ibland kan hon kasta ut en massa onödiga kommentarer.

"Vem messar du med hela tiden?" Frågar Märta och kollar mot min mobil skärm. Jag är snabb med att släcka den.

"De var bara mamma som undrade om allt går bra, men varför är ni så sura?" Frågar jag och kollar på dom. Jag stannar upp då jag märkte att vi kommit till dörren. Julia och Märta stannar också och kollar frågande på mig.

"Jo för att vi kunde få perfekta platser om vi stod kvar i kön och inte gick till andra sidan , dummer" muttrade Julia. Att hon blivit en aning sur på mig märks. Det gör mig ännu mera nervös.

"Men du svarade inte på min fråga som jag nyss ställde, varför tror du att vi kommer in genom den dörren den är ju säkert låst" Märta kollar oförstående mot mig med höjda ögonbryn. Jag skulle just öppna munnen för att säga något när dörren flyger upp. Jag vänder mig om då jag precis stod med ryggen mot dörren. Fyra killar, killarna från the fooo står i dörröppningen.

"Supriceeeee" skriker killarna i mun på varandra. Jag möter Oscars blick och han ler mot mig. Jag besvarar leendet.

Snabbt vänder jag mig om för att se Julia och Märtas miner. Båda står med öppen mun och kollar chokar på mig sedan killarna.

"Men va?"Utbryter Julia. Jag hör på hennes röst att hon är mindre sur nu. Hon lät chockad men ändå så glad.

"Vad gör ni här?" Märta kollar frågandes mot killarna. Dom flinar bara och pekar mot mig.

Barndomsvänner | o.eWhere stories live. Discover now