23 - göteborg & ullevi

3.7K 110 13
                                    

Läs gärna det jag skriver i slutet av detta kapitel , har en viktigt fråga till er.Tack på förhand!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tisdag. Igår kom vi hem från Norge. Resan hade gått väldigt bra, trots min rädsla till att flyga. Jag skulle ljuga nu om jag säger att jag inte var rädd en ända gång. För det var jag. Men jag vågade ändå flyga , med Oscar bredvid mig så blir jag alltid trygg och lugn. Han har någon sådan effekt på mig som gör mig lugn. Men min flygrädsla är så pass stor det svårt att få bort den. Men jag vågade att flyga igen och det är stora framsteg.

Resten av dagen igår spenderade jag med familjen. Även om jag bara varit borta i ett par dagar så har jag saknat dom. De är ju ändå min familj och dom betyder faktiskt mycket för mig.  Pappa hämtade mig på Landvetter , Göteborgs flygplats igår när vi kom hem. Killarna och Katia skulle stanna kvar i Göteborg tills torsdag.

Idag är det en spännande dag. En speciell dag. Inte bara för mig utan även för Oscar, Ogge , Omar och Felix. Idag är dagen då de ska vara förband åt One Direction. Jag är väldigt stolt över dom. Att dom lyckats så bra är roligt att se. Jag älskar att se andras framgångar.

Jag, Julia och Märta ska gå på konserten. Vi har länge varit ett fan av One Direction , och dom har även varit fan av the fooo väldigt länge. Men det Julia och Märta inte vet om är att jag ska överraska dom. Eftersom jag inte sagt något om att jag och Oscar känner varandra så kommer dom bli väldigt sura och besvikna på mig. Därför vill jag ge dom M&G med killarna. Katia och killarna var så snälla att hjälpa mig med det!

"Är du klar?" Frågar pappa. Han kommer ut från köket och kollar mot mig som står och borstar tänderna i badrummet. Jag spottar ut tandkrämen från munnen och sköljer av tandborsten innan jag sätter tillbaka den i muggen där alla våra tandborstar står.

"Japp" säger jag och går ut från badrummet.

Vi klär på oss skorna och jag tar upp min väska som står på golvet. Jag kollar så att jag har allt med mig, nycklar , biljetter, mobil , hörlurar. Allt var med så nu var det bara att köra in till Göteborg och möta upp Märta och Julia.

"Julia, Märta " ropar jag glatt när jag ser att de står på trottoaren på andra sidan gatan. Jag korsar vägen för att komma till Julia och Märta.Båda ser förvirrade ut då ingen av dom uppfattade vart ifrån ljudet kom. Men när dom tillslut ser mig springa emot dom så skiner båda upp i ett glatt leende när dom ser mig. Vilket gör mig glad.

Vi omfamnar varandra i en kram. Gud vad jag saknat dom. Vi har inte träffats på över en vecka. Även om de kan vara väldigt jobbiga när de jämt och ständigt ska prata om alla deras kändis crush så tycker jag om att umgås med dom. Vi har alltid roligt tillsammans.

Det var i sjuan vi träffades. Vi alla tre hamnade i samma klass, alla kom från helt olika skolor. Vi klickade direkt med varandra. Jag älskar sådana personen som man klickar direkt med.

"Åhh vad jag har saknat er" säger jag när vi dragit ifrån kramen.

"Vi har saknat dig med, det har varit tomt i Stockholm utan dig " säger Julia och Märta instämmer. Jag svarar med att jag har haft det tråkigt utan dom också , även om de inte är riktigt sant. Att jag saknat dom är sant, men att jag haft tråkigt är inte sant. Jag har haft så roligt med Oscar och de andra.

Vi bestämmer oss för att fika på espresso house. Klockan är bara 11 på förmiddagen och konserten är inte förens ikväll. Alltså har vi gått om tid att gå runt och strosa på stan , fika och göra annat dylikt. Efter konserten ikväll ska vi sova på ett hotell. Bara ha en mysig tjej weekend fast i början av veckan.

Barndomsvänner | o.eWhere stories live. Discover now