41

2.5K 101 14
                                    

~ Oscars perspektiv ~

Frustrerat kollar jag igenom mina sociala medier. Mitt huvud värker och jag får kisa för att mobilens skräm lyser starkt emot mig. Denna vecka har vart ett rent helvete för mig.
Skuldkänslorna blir större och större för varje minut som går. Jag vill bara ha Bea vid min sida , jag klarar inte av att sakna henne såhär mycket längre. Det är en distraktion för mig på träningarna och på showerna. Jag kan inte tänka på något annat en Bea.

Jag vill säga sanningen till henne men jag vet inte hur jag ska säga det. Att har fått ligga i en sjukhussäng en hel vecka utan mobil och grejer har varit hemskt. Jag har inte kunnat prata med Bea och nu verkar hon vara skit sur på mig. Det verkar iallafall så på hennes sms hon har skickat till mig. Jag ville inte att det skulle bli såhär, det ända jag vill är ju Beas bästa.

En bild på Bea och en till tjej dyker upp på instagram. Dom står vid en spegel , båda bär klänningar och ser fixade ut. Jag saknar Bea otroligt mycket. Hon ser jävligt sexig ut på bilden, tänk om någon kille kommer stöta på henne. Vem skulle inte göra de på en så snygg tjej?? Till bilden har hon skrivit "ikväll ska vi ha kul, ingen ska förstöra vår kväll🍸🎉". Det verkar som om hon ska på fest. Det känns inte bra. Hur många killar kommer inte försöka få henne i säng. Jag spänner käkarna vid tanken på det men lugnar mig snabbt när huvudet börjar värka ännu mera utav det. Men hon är förståndig så jag hoppas verkligen inget händer henne, jag vill verkligen hennes bästa.

Skuldkänslorna börjar välla över mig. Jag kunde bett Ogge , Felix eller Omar höra av sig till Bea och förklara varför jag inte skriver till henne. Men jag sa nej varje gång dom erbjöd sig , jag ville inte göra Bea orolig. Men istället har jag svikit henne. Jag slänger frustrerat iväg mobilen i sängen. Fan va komplicerat allt ska bli.

~ Beas perspektiv ~

Några timmar har gått sedan vi kom till Adam. Flera folk har kommit, musiken är hög och folk börja bli fulla. Plastmuggar ligger utspritt över golvet, folk är ute och röker , andra står och käkar upp varandra vissa upptrycka mot väggen och andra på dansgolvet. En typisk hemma fest helt enkelt.

Jag dricker upp den sista vätskan från min plastmugg. Det sticker i munnen men det får mig att glömma problemen. Jag släpper min muggen på golvet, jag vet inte hur många plastmuggar jag slängt på golvet ikväll. Alldeles för många för mitt bästa.  Min kropp börja bli okontrollerad och jag kan knappt tänka klart .Jag går fram till dansgolvet till Märtha. Hon står bredvid en kille och dom håller på med varandra så det är ingen idé att försöka få hennes uppmärksamhet.

"Tja snygging" hör jag en mörk röst säga bakom mig. Ett par händer läggs på min midja och jag hoppar till.Jag vänder mig om och möts av en kille med brunt hår och blåa ögon. Han ler glatt mot mig.

"Hej " säger jag och ler mot den snygga killen. Varför jag inte slår till honom vet jag inte. Han kallade mig just snygg och jag känner inte honom. Han har sina händer på mina höfter också. Det känns fel. Oerhört fel, jag tänkte just att han var snygg. Men det kan man väll tycka ändå ? Oscar är mycket snyggare i mina ögon ändå och han är min så jag tänker inte göra något med denna äckliga kille som står framför mig.

Droppet i låten kommer och vi hoppar till musiken. Killen står nära mig. För nära. Varför jag inte gör någonting vet jag inte. Jag antar att alkoholen i kroppen har fått mig att bli seg i huvudet och inte kunna göra saker jag vill. Egentligen skulle jag vilja gå ifrån dansgolvet men min hjärna hänger inte med i svängarna .

"Jag har bara velat göra detta hela kvällen" säger killen plötsligt och lutar sig ner mot mig. Vad gör han? Han pressar sina läppar mot mig . Jag vill bara trycka bort honom men jag har ingen kontroll över min kropp. Hans läppar är inte alls så mjuka som Oscars.  Hans läppar masserar mina.Utan att tänka på det öppnar jag munnen och han är snabb med att börja brottas med min tunga. Han trycker mig närmre mot honom. Det känns så oerhört fel men ändå står jag här och fantiserar om att det är Oscar jag kysser. Det uppstår inga fjärilar i magen, inget magiskt alls händer när vi står här och kysser varandra. Det gör det alltid när jag kysser Oscar.

Barndomsvänner | o.eWhere stories live. Discover now