34

3.9K 98 21
                                    

~ Beas perspektiv ~

" Beaa" ett svagt ljud av någon som säger mitt namn hörs. Men jag reagerar knappt. Inte förens ljudet blir starkare och jag blir lätt omskakad.

Jag blinkar med ögonen tre gånger innan jag kan hålla dom öppna ett tag. Oscars fina ansikte är det första jag ser. Han ler glatt mot mig, böjer sig fram och pussar mig i pannan.

"Vad är klockan?" Frågar jag samtidigt som en gäspning lämnar min mun. Oscar skrattar lätt åt mig, antagligen för jag är helt yrvaken och inte orkar göra någonting för tillfället.

"Den är halv 9" svarar han. Va bara halv nio? Inte konstigt om jag är trött då. Jag är verkligen ingen morgon människa. Jag hatar att behöva gå upp tidigt, det bästa som finns är ju att sova.

"Varför väckte du mig såhär tidigt" gnäller jag och drar täcket över huvudet. Jag kan känna Oscars flin genom täcket. Han skrattar lågt och kryper sedan ner under täcket , bredvid mig.

"För jag måste till studion och du ska med" säger han bestämt. Jag skulle just protestera när jag känner hans händer på min mage. Han drar dom löst runt på min mage så de kittlas obehagligt mycket. Av ren reflex börjar jag sparka med benen som jag alltid gör när jag blir kittlad.

"Oscaaaar" skrattar jag fram. Täcket glider ner på golvet  av mina sparkningar. Oscar flinar mot mig.

"Sssss..... Sss... SSSSLUUUTAAAA" skrattar jag fram. Det är sjukt obehagligt att bli kittlad. Men ändå blir man glad av det, för man skrattar ju?

"Bara om du är en ängel och följer med till studion så slutar jag" säger han helt bestämt. Jag kan knappt få ut orden då mitt skratt är det ändå som kommer ut.

"Okeej" är det ändå jag får fram mellan skrattet. Oscar kollar frågandes mot mig med ett flin.

"Vadå okej?" Skrattar han samtidigt som han fortsätter kittla mig.

"Jaag fööljjer med" skrattar jag och äntligen slutar han att kittla mig. Jag pustar lätt ut och ger Oscar en mördar blick.

"Det där var inte schysst" säger jag och försöker låta sur. Men jag misslyckas då både jag och Oscar bryter ut i skratt.

"Men ja har gjort frukost till dig ute i köket, är de också 'inte schysst'" säger Oscar och försöker härma mig såsom jag lät när jag sa ' inte schysst' .

Vi båda reser oss ur sängen.  Oscar har endast på sig ett par gråa mjukis byxor. Hans mage visar ett tydligt sexpack.

"Jo Oscar det är schysst, men att väcka mig tidigt och kittla mig de är inte schysst" säger jag bestämt. Jag korsar mina armar och putar ut underläppen.

Oscar ler mot mig och går fram till mig. Han lägger sin händer på varsin sida av min midja.

"Du kan ju inte sova bort hela dagen" försöker han. Jag skrattar och skakar på huvudet. Mina armar lägger jag runt Oscars nacke.

Våra ögon byter blickar. Hans ljusa grön blåa ögon koller intensivt i mina, som mina ögon kollar in i hans. Hela situationen får det att pirra i min mage. Men det är så det är att vara i Oscars närhet. Han skapar zoooet i min mage, han skapar lyckan jag känner, han skapar leendet på mina läppar, han skapar lugnet och han gör mig trygg. Jag skulle kunna skriva så mycket mera som händer med mig när Oscar är i närheten men det skulle bli alldeles för långt.

" vet du att du får mig att känna mig sådär fånigt lycklig och glad" säger jag stolt och ler. Oscar ler försiktigt mot mig. Han placera en av mina hårslingor bakom mitt öra.

Barndomsvänner | o.eWhere stories live. Discover now