[Epiloog]

2.4K 176 4
                                    

Edited = 02/05/2020

Epiloog – Verteller

Charlie was veranderd in een kleine bruine wolf. Dat kwam vooral omdat ze niet als wolf geboren was. Daardoor was haar wolf kleiner dan normaal. Ze keek wat onzeker om zich heen. Het was even wennen om de wereld door de ogen van een wolf te zien. Het was op dat moment dat ze haar wolf leerde kennen.

Alec probeerde meteen de minlink uit. 'Hoor je mij?' stuurde hij nerveus. Aan Charlie's reactie te zien wist hij dat ze hem hoorde. Het was hetgeen Charlie al zo lang wilde meemaken. De fameuze mindlink. Nu wist ze hoe zoiets voelde.

Alec kon zijn eigen wolf niet meer bedwingen. Zijn wolf wilde Charlie's wolf leren kennen. Haar liefhebben, haar laten zien hoe lang hij al niet op haar wachtte. In tegenstelling tot Alec had zijn wolf veel langer moeten wachten op zijn mate. Alec deed niet eens zijn kleren uit, hij liet ze scheuren terwijl hij veranderde.

Zijn zwarte wolf snuffelde aan Charlie's bruine wolf. De twee namen elkaar in zich op, voor Alec ervandoor ging. Charlie twijfelde even, maar door Alec zijn 'Volg me' in haar hoofd liep ze toch achter hem aan. Met de hulp van Alec rende ze voor de eerste keer als wolf. Ze vond het nu al leuk om te doen.

De grootste moeilijkheid kwam er pas toen ze terug bij hun huis waren. Voor Alec was het gemakkelijk om terug te veranderen, maar voor Charlie niet. 'Denk aan je mensenvorm.' Alec moedigde haar aan en toonde het zelfs een paar keer voor. Van wolf naar mens naar wolf.

Na veel aanmoedigen lukte het haar. Ze stond op handen en voeten en moest even verwerken dat ze terug veranderd was. "Dat was echt ... wow." Ze had geen andere woorden voor wat ze net had meegemaakt. "Welkom in de wolvenwereld, Charlie." Alec nam een paar repen stof van zijn kleren en probeerde zich ermee te bedekken. Charlie deed hetzelfde, terwijl ze nadacht over wat er gebeurd was.

Vanaf nu was ze officieel een weerwolf, officieel de Luna. Ze kon niet wachten om nieuwe dingen te leren én om haar wolf nog beter te leren kennen. Maar met Alec aan haar zijde zou dat wel geen probleem zijn.

~ The Human Luna became A Werewolf ~ 

A/N: Boek twee heet The Werewolf Luna!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A/N: Boek twee heet The Werewolf Luna!

Laat zeker weten wat jullie ervan vinden!

Vote/Comment/Follow

The Human Luna Where stories live. Discover now