Q&A

2.4K 118 5
                                    

Hier zijn de antwoorden op de vragen van de Q&A. Als er nog vragen zijn mogen jullie die altijd sturen.

Indy1301

Charlie: Hoe denk je over Alec?

Ik zit nog steeds in een soort twijfel over Alec. Hij lijkt me een lieve jongen. Hij beschermt mij en April ook tegen de vampiers en daar ben ik hem zeer dankbaar voor. Maar langs de andere kant is hij ook een weerwolf. Nu ik hem een paar keer in zijn wolvenvorm gezien heb besef ik ook hoe gevaarlijk en dodelijk hij kan zijn.

Misschien als we mekaar nog wat beter leren kennen zal mijn beeld over hem veranderen. Ik weet niets over weerwolven, dus het kan zijn dat ze helemaal niet zo gevaarlijk zijn zoals ze zeggen. Het is nu allemaal zo plots gegaan. Later zal die twijfel, hopelijk , weggaan.

Alec: Wat als Charlie een vampier was geweest?

Als ze mijn soulmate niet was geweest kan ik hier heel kort op antwoorden: dan had ik haar gedood. Maar aangezien ze mijn wederhelft is zou ik haar accepteren wat ze ook was geweest. Een mens als mate hebben is ook niet alles. Ze weet niets over weerwolven af en moet opeens de rol van Luna op zich nemen. Charlie is de liefde van mijn leven en het maakt me niet uit welk wezen ze ook is. Zolang ze maar bij mij is.

April: Hoe zou je leven eruit hebben gezien als Charlir niet bestond?

Dan zou ik geen grote zus meer hebben en dat zou niet leuk zijn. Skyler is er altijd voor me. Ze zorgt voor me nu onze ouders er niet zo vaak meer zijn. Ik zou me vaak vervelen en niemand zou bij me zijn nu ik ziek ben. Het is ook dankzij haar dat ik beter ben. Nu heb ik ook Alec ontmoet. Hij heeft me een cadeautje beloofd. Nu krijg ik misschien een nieuwe barbiepop.

Vampier leider: Ben je echt van plan om April iets aan te doen? Want dan doe ik jou iets aan.

Charlie is belangrijk, April niet. April is maar een klein meisje, maar ze is Charlie's zwakke plek. Ze heeft geld van ons geleend en dat moet ik nu terug hebben. Ik moet het in iets anders investeren. Dankzij April kan ik misschien aan Charlie komen. Die meid is me er wel eentje. Ze stuurt opeens een hele weerwolvenroedel op ons af. Ik moet er nog zien achter te komen waarom dat gebeurd is. Misschien is één van hen haar soulmate? Daar moet ik zien achter te komen!

Lewis & Wesley: Wat denken jullie over Charie? Negeer het feit dat ze jullie Luna is.

Lewis: Ik vind haar best een stoere meid. Ze wordt achtervolgd door vampiers. Een normaal mensenmeisje zou bang zijn, wenen of iets dergelijks maar het enige waar zij aan denkt is haar zusje. Ze dacht ook niet aan de gevolgen toen ze het geld van hen leende. Ze wou alleen maar April redden en daar bewonder ik haar voor. Het feit dat ze ook naar ons toe kwam om hulp te zoeken voor Alec bewijst ook dat ze voor nieuwe dingen open staat. Ze kwam net te weten dat Alec een weerwolf was, doordat hij terug veranderde in een mens, en toch liep ze naar ons toe. Terwijl ze waarschijnlijk wel met het idee zat dat ze naar andere weerwolven toeliep.

Wesley: Ik ben het helemaal eens met Lewis. Ze is geen zielig meisje dat in een hoekje zit te huilen. Ze is sterk en daardoor perfect voor Alec. Hij heeft iemand sterk naast hem nodig. Ook iemand die geen vooroordelen heeft over hem. Alleen al het feit dat ze erover nadenkt om onze Luna te worden siert haar. Ze is een mens en ze wil misschien haar hele leven opgeven om bij weerwolven te zijn. Iedereen zal haar voor gek verklaren, maar ik begrijp ook dat ze geen normaal leven gehad heeft. Een ziek zusje en ouders die er niet zijn. Misschien is het maar beter dat ze opnieuw kan beginnen. En daar willen we allemaal bij helpen.

Eigen aanvullingen

Komt er een vervolg op dit verhaal?

In het begin dacht ik van niet. Ik dacht dat ik het einde zou laten zoals het in mijn hoofd zat, maar sinds kort heb ik een idee gekregen voor een tweede boek. Daardoor verandert het einde van dit boek een beetje. Het tweede boek zal waarschijnlijk ' The Werewolf Luna ' heten. Spoiler spoiler haha :p Het was al geen geheim dat Charlie dichter naar Alec aan het toe groeien was, dus ja.

Hoe ben ik aan de inspiratie gekomen voor dit boek?

Geen enkel idee. Opeens kwam het in mijn hoofd, denk ik. Ik lees zelf veel weerwolven boeken en de verhalen over mens en wolf waren vaak hetzelfde. Dus ik dacht, waarom probeer ik het niet naar mijn hand te zetten. Geen cliché, met vampiers - die er later opeens bijkwamen - en een meisje dat niet bang is maar haar eigen leven zou willen geven om de andere te helpen. Daar ben ik best aardig in gelukt, al zeg ik het zelf.

Hoeveel hoofdstukken volgen er nog?

Op dit moment ben ik bezig om het verhaal af te schrijven. Het boek zal 40 hoofdstukken tellen. Minder dan ik eerst verwacht had, maar ik had geen zin om het verhaal uit te rekken. Daar heeft niemand iets aan natuurlijk. 

The Human Luna Where stories live. Discover now