▶️41◀️

8.3K 414 20
                                    

Medyada; Serra <3

"

Duruldum.

Hayatın içinden çıkamadığımız durumlar olur. Hani bize göre doğrudur yaptıklarımız ama toplum diye bir şey vardır ki, onların içinde kesinlikle affedilemez.

Kötü bir kız, etrafına nefretini her daim kusmaktan çekinmez ama o öyle kabul edilmiştir. Ama sen, ona zarar verecek tek bir hata yapmaya gör, ondan da daha kötü oluverirsin. Hayat ve onun getirdikleri...

Araf gece benimle kalmadı. Zaten benimle ilgili konuşması canımı sıkıyordu, gitmesi iyi oldu. Yada benim kendimi itiraf edemediğim şeyleri, onun söylemesi işime gelmemiş olabilirdi. O gün okula gidemedim. Bütün gün evde tembellik ettim. Çilem hastaneden çıkarılmış. Ne olursa olsun birazcık içim rahatladı.

Akşam ütopyaya gittim ve hala bir işim var mı diye sormak istedim ama edi beni görür görmez önlüğü yüzüme fırlattı ve bar tarafını gösterdi. Anladım ki işim varmış. Önlüğü takıp bardaklarıma şöyle bir baktım. İnsan bardak özler mi yahu?

"Ser, görüşmeyeli nasılsın?" Batın şapkasını başında ters çevirip bir bar taburesine oturdu.

"Bütün gün yanımdaydın Batın." Ona gözlerimi devirdim. Saatine baktı.

"İki saattir seni göremiyorum. Özledim." Deyince kafasından şapkasını alıp omzuna vurdum. O ise buna sadece kahkaha attı. Lanet olası gamzeleri!

"Bir kere de benim için vur." Maya taburelerden birine oturdu. Ah, başlıyoruz.

"En çok sen üzülürsün ama." Batın ukalaca Maya'ya döndü. Maya ise buna sadece alay ederce güldü. "Seninle iyi bir çift olurduk."

"Bak ne diyeceğim? Ben asfalta yatayım, sende motorunla üzerimden geç!" Gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırdım. Bazen insanı çileden çıkartsalar da, çoğu zaman sadece gülüyordum.

"Dedem köylü geliyor." Deyince Batın, ikimizin de kafası kapıya yöneldi. Maya bir çığlık attı ve aynı zamanda kendini tezgahtan yanıma atıp aşağıya eğildi. Neye uğradığımı şaşırdım. Gelen kişi Egemen'di. Onu daha önce burada hiç görmemiştim. Maya'da beklemiyordu sanırım.

"Benim burada olduğumu söylemeyin. Evde ders çalıştığımı sanıyor." Maya bizi uyardı hemen. Batın keyifle gülümsedi. Ona işaret parmağımı salladım. Egemen beni görünce gülümsedi ve yanıma geldi.

"Merhaba Serra. Maya'a ulaşamıyorum. Evde ders çalışacağını söylemişti ama evde yoktu. Senin haberin var mı?" Diye sordu. Maya bacağıma vurdu. Bu hemen bir yalan uydur demekti.

"Hangi evde olacağını da söylemiş miydi?" Diye sordu Batın. Ona ölümcül bir bakış attım.

"Anlamadım?"

"Yok bir şey Egemen. Batın şaka yapıyor. Maya..."

"Ciddiyim dostum. Bir daha ki sefere hangi evde olacağını da sor." Dedi tekrar. Ona sadece dudaklarımı oynatarak kes şunu dedim. Egemen kafası karışmış bir şekilde bana döndü.

"Sina'yla beraberdir Egemen. Maya ona ders çalıştıracaktı." Dedim. Biraz olsun rahatlamış görünüyordu. Bunu da atlattık diye düşünmüştüm ki Sina Ütopyadan içeriye girince panik oldum. Elimi havaya kaldırıp ona git işareti yaptım ama aptal anlamadı ve yanıma geldi.

"Niye el sallıyorsun? Burada olduğunu biliyorum zaten." Dedi. Egemen garip bir şekilde gülümsedi. Dudaklarımı dişledim.

"Egemen..ben,,," Bana bakıp kafasını yan çevirdi.

MEDCEZİR♣Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα