▶️28◀️

8.3K 508 53
                                    

Medyada; Serra <3

"
Silkelendim.

Şöyle durup bir kendime baktım. Eksileri, artıları tarttım. İyisini kötüsünü ayırdım. Eksilerim artılarıma fark attı. Kötülerim, iyilerimi götürdü.

Araf'ın bana kattığı birşey varsa eğer, kendime olan saygımdır. Kendine öyle değer veriyor ki, başkalarının dokunmasına bile müsade etmiyor. Takdire şayan bir egoistlik. Tam Araf'ın kitabına göre.

Tamamen çıkarttım hayatımdan. Ciddiyim. Telefonunu sildim, mesajlarını. Gizli gizli çektiğim resimlerini. -Tamam bu biraz tuhaftı- Aramak istedim, hesap sormak. Kendim için değil, bunu Araz'a neden yaptığının hesabını sormak. Ama yapmadım. Bu onların günahıydı benim değil. Birazcık bu günaha bulaşmış olabilirdim ama şeytan onların ta kendisiydi. Çilem'le Araf kötülük konusunda kıyasıya yarışıyordu.

"Çık şu odandan akşam oldu Siri!" Diye bağırdı Maya yüzüncü kez. Uykum varın nesini anlamıyordu? Dün zor bir gece geçirmiştim, beşten beri uyuyor olabilirdim, saat şuan akşam dokuz da olabilirdi. Ne olmuş? Birazcık saygıyı hakediyordum.

"Git başımdan!" Yastığı kapıya doğru fırlattım.

"Eğer geç kalırsan edi seni işten kovacağını söyledi." Söylediklerini duyunca ok gibi yataktan fırladım ve kapının kilidini açtım.

"Gerçekten mi?" Dedim yanına gittim.

"Hayır. Kalkman için söyledim." Kafasına bir tane vurdum. "Ah! Ne kızım ya, kış uykusuna mı yattın?" Kafasını ovaladı. Ona gözlerimi devirdim ve başımı koltuğun üzerine yasladım.

"Başım çatlıyor." Eliyle kafama masaj yapmaya başladı.

"Ben dördüncüyü bitirirsem çarpıyor, sen kaç tane içtin ki?" Gözlerimi yumdum. Şimdi büyük dalga geçecekti benimle.

"Saymadım." Dedim yarım ağız. Bir tane demedim. Bir süre daha masaj yaptı ve rahatlayınca kalktım. "Ben ütopyaya gidiyorum. Sen ne yapacaksın?"

"Bir tane mekan açılmış yeni oraya bir bakacağım. Ortam müthiş diyorlar." Sırıttı. "Egemen'de orada olacak."

"Seni konsere davet etti mi?" Diye sordum. Gözleri kocaman açıldı.

"Beni konsere mi davet edecek?" Ah! "Kızım bu resmen teklif!" Ayağa kalktı dans etmeye başladı. İlk defa onu böyle görüyordum. Erkeklerle oynayan, sıkılınca bırakan kızı bu duruma getiren Egemen'e sonsuz teşekkürler!

Ütopya sakindi bu akşam. Bardakları sildim tüm gece. Edi dj kabinindeydi. Barmen olacağına dj olsaymış keşke. Çünkü gerçekten bu işi daha çok seviyordu. Bir kaç şey banada gösterdi hatta. Eğlenceli işti doğrusu. Ama ona barmenlik daha çok yakışıyordu. Adamın bir duruşu var yahu!

"Batsın bu dünya!" Diye bağırdı Batın bar taburelerine oturup. Güldü gamzelerini göstere göstere. Diline düşmüştük bir kere! "N'aber yosun göz?"

"İyiydim, şuana kadar." Dedim imayla.

"Kalbimi kırıyorsun ama!" Burnumu sıktı. Bu hareketine uyuz oluyordum.

"Senin bir kalbin mi vardı?" Diye sordum bardak silerken.

"Evet, kaslarımın hemen altında!"

"Olmayan." Dedim gözlerimi devirip.

"Göstereyim istersen." Dedi ve tişörtünü çıkarmaya yeltendi. Eline vurdum.

"Sorunlu." Sırıttı. Serseri ve şapşal. Ama kesinlikle en çok şapşal. Bir tane bira kaptı ve kalabalığa karıştı. Araf bu gün ortalarda görünmüyordu. Acaba yine hangi kızın dudaklarını kanatmakla meşguldü?

MEDCEZİR♣Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin