-32- I'm fine

347 14 1
                                    

Gabrielle POV

Ik werd langzaam wakker. Om het mezelf iets gemakkelijker te maken deed ik alvast de gordijnen open. Been voor been stapte ik uit het bed. Ik liep naar de andere slaapkamer om te kijken of Bailey wel thuis was gekomen of niet. Ik opende deur. Nee, geen spoor van Bailey te bekennen. Dan zou ze daar wel geslapen hebben. Aangezien ik nogal honger had, liep ik naar de kast, en pakte er wat cruesli uit. Lekker met stukjes fruit.

Bailey POV

We liepen de deur van het strandhuisje binnen. Daar zag ik Gabrielle al aan het ontbijt zitten. 'Hey.' 'Hey.' 'Ik wist niet dat jij met Liam ging.' zei ik, en schoof naast haar aan. Louis kwam tegenover me zitten. 'Ik had ook nog niet echt de kans gehad om het te vertellen, dus bij deze.' zei Gabrielle. 'Hoe is het met jullie?' vroeg ze nu, en keek me expres met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Goed hoor. Louis is ontzettend romantisch.' zei ik, en keek zijn kant op. Hij pakte mijn hand en gaf er een kusje op. 'Nou Louis, vertel.' zei Gabrielle. 'Sommige dingen gaan jou helemaal niet aan, Gabbie.' zei Louis lachend. Gabrielle keek teleurstellend, maar focuste zich daarna weer op haar eten. 'Maaruh, lief, ik ga me opfrissen in het hotel.' zei Louis, en gaf me een lange zoen. 'Is goed, lieverd. Ik bel je.' Ik gaf hem nog een zoen en liet hem uit.

Gabrielle POV

'Dus je hebt nog niet vertelt over je avontuurtje met Zayn?' vroeg ik, toen Bailey weer aan de tafel zat. 'Nee, tuurlijk niet. Ik hoef niks meer met Zayn te maken te hebben.' 'Dat zei je de vorige keer ook al. Zodra Zayn je in zijn macht heeft gaan dingen totaal ongepland.' 'Wat kan ik er aan doen?' 'Duidelijk zijn naar hem toe! Laten weten dat je niks met hem wilt.' 'Dat heb ik al zo vaak geprobeerd..' Bailey keek weg, en er viel een eenzame stilte. 'Moet ik het anders voor je doen?' vroeg ik. 'Wat?' 'Met Zayn praten.' 'Is dat nou wel zo'n goed idee?' 'Ja. Vertrouw me nou maar.' 'Oké....'

Bailey POV

Ik was inmiddels opgefrist, en besloot Louis te bellen. De telefoon ging over. 'Baby!!!' hoorde ik. Ik lachtte. 'Hey, liefje! Ben je klaar? Ik wel namelijk.' 'Yo, helemaal fris.' 'Ik kom richting hotel, oké?' 'Ja, is goed schatje.' Ik hing weer op, en pakte snel mijn tas.

Toen ik naar de voordeur snelde, hoorde ik Gabrielle nog roepen: 'Zayn komt zo langs voor gesprek!' Ik schrok. Nu al? Hopelijk kon Gabrielle dit oplossen...

It's not what it looks like - One Direction {DUTCH FANFIC}Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang