-03- Don't get my love

846 19 1
                                    

De jongens waren nu op ongeveer tien meter afstand. Gabrielle deed net alsof ze sliep. 'Hi girls.' hoorden we Harry zeggen. Aangezien Gabrielle nog steeds 'sliep', moest ik het woord maar nemen. 'Hey, wat doen jullie hier? Big fan trouwens, haha.' zei ik met een nerveus lachje. Terwijl we allang wisten wat de jongens hier deden. 'Thanks! We vieren onze vakantie hier, dit is de derde keer dat we hier zijn.' zei Louis en glimlachtte naar me. Harry had zijn zinnen blijkbaar op Gabrielle gezet, want hij bleef haar maar raar aankijken. 'Ze zwaaide net nog, is ze zo snel is slaap gevallen?' vroeg hij. 'Uuhh nee.' antwoordde ik en gaf een harde tik op Gabrielles hoofd. De jongens lachten. 'Aaauuww.' zei ze en gaf me een tik terug. 'Hoi, hihi.' ging ze verder. 'Maar wacht.... Zijn jullie tweeling?' vroeg Niall en keek nu ook aandachtig heen en weer. 'Yep, je kunt ons uit elkaar halen door onze haren. (Ik had stijl en Gabrielle had krullend haar) Allebei van 23 april, alleen ik was drie uur eerder, dus dat verklaart alles.' zei ik en weer lachten de jongens om me. Gabrielle keek me dom aan en ging toen rechtop zitten. 'Dusseh... Iemand vrijgezel hier?' vroeg ze en ik sloeg mezelf voor mijn hoofd. Blijkbaar vonden de jongens dat een normale vraag en antwoordden allemaal met 'ja'. 'Oké, mooi.' zei Gabrielle. Ze stond op en ging voor de jongens staan. 'Dus, wie wil er zwemmen?' 'Ik!' riepen Harry, Niall en Liam in koor. 'Maar ik wil eigenlijk eerst je naam weten.' zei Liam en ging voor haar staan. 'Gabrielle, maar ze noemen me ook wel Gab.' zei ze en gaf een knipoog. Ik rolde met mijn ogen. 'Mooie naam, Gab.' zei Liam en gaf een knipoog terug. 'Oké, kom dan jongens!' riep Gabrielle en holde het water in. Liam, Harry en Niall holden er net zo hard achter aan. Wat er best grappig uit zag. Ik bleef intussen over met Louis en Zayn. Wat ik helemaal niet erg vond. 'Mogen we ook jouwn naam weten?' vroeg Zayn met zijn mooie lach. 'Bailey.' zei ik en ging ook maar staan. 'Lovely name.' zei Louis en keek me diep in mijn ogen aan.

Na dat we een tijdje hadden gekletst over onze hobby's en interesses, kwamen Harry, Liam, Niall en Gabrielle weer uit het water. 'Aaah, dat was fijn man!' riep ze. 'Waarom gaan jullie het water niet in?' 'We zitten hier prima hoor!' riep Zayn. Harry had zich ondertussen afgedroogd. 'Hé Gab, wil je even mee wandelen?' vroeg hij. 'Tuurlijk.' zei Gabrielle. Ik zag dat ze rood werd. 'What about us?' Had Liam gevraagd. 'We kunnen ook met zijn allen even gaan wandelen.' stelde hij voor. Harry keek Liam met fronsende wenkbrauwen aan. 'No. Ik wil Gabrielle graag iets beter leren kennen.' 'Misschien ik ook wel.' zei Liam. 'Ja, en ik ook.' zei Niall. 'Ik niet.' zei Louis, en hij lachtte. Gabrielle wist niet goed wat ze met de situatie aan moest, dus liet ze mij kiezen. We liepen een stukje weg van de jongens. Die we daarna nog steeds hoorden discussiëren. 'Gab, ik kan niet voor jou gaan bepalen wie jij het leukst vind.' zei ik. 'Ik weet het.. Alleen Niall valt wel af hoor, hij is de minst knapste.' Ik sloeg mezelf voor mijn hoofd. 'Daar gaat het niet om, Gab.' Gabrielle zuchtte. Toen kwam ik ineens met een plan. 'Je moet gewoon met alle drie gaan wandelen!' 'Bails, dat wouden ze niet. Dat hoorde je toch?' 'Neehee, niet met zijn allen. Vandaag Harry, morgen Niall, en overmorgen Liam.' 'Mmm, goed idee.' zei Gabrielle en liep terug naar de jongens. 'Oké, dit is hoe we het doen dus. Vandaag ga ik wandelen met Harry, morgen met Niall, en overmorgen met jou, Liam.' zei Gabrielle en pakte Harrys hand. Harry begon te glunderen. 'Zullen we gaan dan?' vroeg hij. 'Ja, graag.' zei ze. Zo liepen ze weg, en bleven Niall en Liam verveeld achter. 'Wij gaan even beachvolleyballen. Bye mates.' zei Liam. En zo liepen hij en Niall ook weg. Ik was nu nog over met Louis en Zayn.

De rest was al anderhalf uur weg, en nog steeds lagen we aan het strand. Ik lag in het midden. De jongens waren erg lief voor me, en waren heel erg grappig. 'He Bailey, wil je misschien straks... Mee uit eten?' vroeg Louis ineens. Ik twijfelde. Zo lang kende ik hem nog niet, en Curaçao kende ik helemaal nog niet. 'Oké. Lijkt me leuk.' zei ik, en deed snel mijn zonnebril weer op. 'Lekker. Ik heb ook wel honger eigenlijk.' zei Zayn en kwam kreunend overeind. 'Jammer, mate. Ik bedoelde eigenlijk alleen Bailey en ik.' zei Louis. 'Waar moet ik eten dan?' vroeg Zayn verbaasd. 'Pak een stok, maak een kant scherp, en ga in het water op zoek naar een dolfijn ofzo.' zei Louis en lachtte opnieuw. Ik vond het stiekem ook wel grappig, maar ik hield mijn lach in. Zayn kon het grapje blijkbaar niet waarderen en liep woedend weg. Ik kwam overeind. 'Zayn! Where u going?' riep ik hem achterna. 'To the hotel!' riep Zayn, en liep met stevige pas verder. Ik draaide me weer om naar Louis. 'Dat was misschien iets minder handig, Louis.' zei ik. Maar daarna schoot ik in de lach. Louis ook. Opeens pakte hij mijn arm en keek me diep in mijn ogen aan. 'You're cute.' zei hij. Ik glimlachtte. 'Thanks, you too..' zei ik en ik zag dat zijn hoofd dichter bij die van mij kwam. Ik liet het toe. Hij gaf een zachte zoen van ongeveer vier seconden op mijn lippen. 'You kiss very well, haha.' zei ik zenuwachtig. 'You too.' zei Louis. En zo zaten we nog een keer te zoenen. Het voelde geweldig...

It's not what it looks like - One Direction {DUTCH FANFIC}Where stories live. Discover now