-27- Change my mind

394 14 0
                                    

Na een tijdje wachten zag ik in de verte Liam aan komen lopen. Toen hij me zag, glimlachtte hij, en kwam tegenover me zitten. 'Is deze plek bezet?' Hij lachte, en gaf me een knuffel. 'Ik heb al cola voor je besteld, als je het niet erg vind.' 'Je kent me té goed.' lachte Liam opnieuw. Ik lachte nu ook, en gaf hem de menu-kaart door. 

Na dat we allebei onze keuze hadden gemaakt, ging het gesprek alweer gauw over muziek. 'Kan jij ook zingen?' vroeg Liam. 'Nee, ik denk er niet aan.' 'Maar jij en Bailey zijn toch tweeling?' 'Dat hoeft echt niet te betekenen dat ik ook kan zingen hoor, haha.' vervolgde ik, en nam nog een slok van mijn glas cola. Die alweer bijna op was. 'Zou wel leuk zijn, konden we een duet opnemen.' zei Liam ineens. Ik moest lachen, waardoor ik bijna stikte in mijn cola. Ik kon zulke dingen altijd voor me zien, wat het nog grappiger maakte. 

De ober kwam aan met onze bestelling. Liam en ik waren allebei zo simpel geweest door gewoon friet met een snitzel en wat salade te bestellen. Liam drukte vijf frietjes tegelijk in zijn mond, wat er nogal debiel uitzag. 'Wacht, wacht. Foto!' Ik graaide naar mijn mobiel, en maakte met flits een foto. 'Haha, geweldig.' 

Bailey POV

Het was half 8. Gabrielle was lekker uit eten, en ik zat hier. Zonder ook nog maar iets gegeten te hebben. Mijn mobiel trilde. Ik keek op het scherm. Het was Zayn die belde. Oh god, no. Met een zucht drukte ik hem weg. Niet veel later trilde mijn mobiel opnieuw. Ik besloot om dit keer maar gewoon op te nemen, anders kreeg je daar weer gezeur mee. 'Ja, wat is er?' 'Ook hallo, Zayn hier.' 'Ja, dat zag ik. Wat is er?' 'Heb jij toevallig al iets gegeten?' 'Ja.' bedacht ik snel. 'Oh.. oké. Heb je nog zin in een pizza? Heb er namelijk één teveel besteld.' Ja hoor, tuurlijk. Hoe kon je nou één teveel bestellen als je in je eentje bent? 'Dan eet je die zelf toch lekker op.' Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn. 'Waarom doe je eigenlijk zo afstandelijk?' vroeg Zayn nu een beetje opgefokt. 'Waarom doe jij eigenlijk zo aanhankelijk? Terwijl je weet dat ik met Louis ben?' 'Mag ik geen pizza met je eten?' 'Nee, Zayn. Vorige keer bij het gitaar spelen ging het ook al mis.' 'Dat gebeurt niet weer.' Ik twijfelde, ik vond Zayn heel aardig, en heb wel eens meer voor hem gevoeld. Maar ik ben gelukkig met Louis.. Denk ik.. 'Is de pizza nog warm?' vroeg ik toen toch maar. Ik hoorde Zayn aan de andere kant zachtjes lachen. 'Ja, hij is nog warm, uwe edelachtbare.' 'Haha, oké. Waar zit je?' 'Ik ben nu bijna bij jullie strandhuis.' 'Haha, echt? Oké, ook best. Tot zo.' 'Tot zo!' Ik hing op, en zakte met een zucht verder in de bank. Dit word nog wat..

Gabrielle POV

Na het eten, en gezellig gekletst te hebben, rekende Liam af, en liepen we naar de uitgang. We zouden nog even langs het strand wandelen. 'Het was geweldig, bedankt.' zei Liam, en pakte mijn hand.  'Nee, jij bedankt.' lachtte ik. Ik voelde dat ik weer bloosde, en trok Liam dichter tegen me aan. 'Heb je het koud?' vroeg Liam. 'Een beetje..' zei ik in de hoop dat hij zijn vest zou opofferen. En dat deed hij. Hij deed zijn vest uit, en legde hem zachtjes om me heen. Hier kreeg ik kippenvel van. 'Zo beter?' 'Ja, veel beter.' zei ik, en rende voor hem uit. Liam kwam lachend achter me aan, en trok me op de grond. Hij kwam in een ruk boven me liggen met zijn handen naast mijn hoofd. En daar kwam het. Zijn hoofd kwam steeds dichter bij die van mij, en onze lippen raakten elkaar zachtjes aan. Het was geweldig. Hier wou ik nooit meer weg.. 

It's not what it looks like - One Direction {DUTCH FANFIC}Where stories live. Discover now