-29- No way

379 12 2
                                    

Liam en ik waren al bijna bij het hotel. Onderweg moest Liam persé een ijsje voor ons halen, dus ik stemde maar toe. We waren even gaan zitten in de schaduw onder een boom. De wind blies langzaam door mijn haren, en de zon scheen fijn op mijn gezicht.

Toen we ons ijsje ophadden, stonden we weer op, en liepen weer verder. In de verte zagen we het hotel al, en renden nu naar de ingang. Liam had me allang ingehaald, en stond al hijgend op me te wachten. 'Zo, dat duurde lang.' lachtte hij. 'Ja, joh.' zei ik, en stak mijn tong naar hem uit. We wouden net de ingang binnen lopen, toen we Louis en Harry naar buiten zagen komen. 'Hey mate.' zei Louis vrolijk. Liam en ik keken elkaar aan, en trokken daarna onze wenkbrauwen op. Hoe kon Louis nou hier zijn terwijl hij net nog in het strandhuisje was? 'Zo, jij bent snel.' floepte Liam eruit. Harry negeerde ons, en keek recht voor zich uit. 'Hoe bedoel je?' vroeg Louis. 'Net was je nog in het strandhuisje?' zei Liam. Louis fronste zijn wenkbrauwen. 'Ik zit al de hele dag rond te hangen met Harry, ben nog niet eens naar het strandhuisje geweest.' 'Serieus?' 'Ja. Hoezo?' Ik stootte Liam aan, die vervolgens mij aan keek en knikte. 'Oh, nee, niks. Dacht ik.' zei hij snel. Ik wist wat er aan de hand was. Bailey was daar niet met Louis, maar met iemand anders....

Bailey POV

Ik werd langzaam wakker door licht gekietel in mijn nek. Ik keek naast me en zag een glimlachende Zayn liggen. Opeens kwam alles weer terug. Ik schrok op, en stapte uit bed. 'Wat is er?' vroeg Zayn slaperig. 'Louis.' 'Wat met Louis?' 'Als hij hier achterkomt.. Je moet weer weg.' 'Nu al? Het was net zo leuk..' 'Zayn..' Zayn gooide de een voor een zijn blote benen uit het bed, en stond met een lichte kreun op. Daarna liep hij naar mij, en omhelsde me. Ik legde mijn armen ook om hem heen, en mijn hoofd in zijn nek. 'Dankjewel.' zei Zayn zachtjes. 'Jij ook.' zei ik zachtjes terug. Zayn liet me weer los, en gaf me nog een lange zoen. Toen trok hij nonchalant zijn kleren weer aan, en liep naar de woonkamer. Het was al donker dus gaf ik Zayn een klein zaklampje mee, zodat hij kon zien waar hij liep op het strand. Hij gaf me nog een laatste kus, en trok toen de deur achter zich dicht. Ik moest nou zorgen dat niemand ergens achter kwam. Met een zucht liep ik naar de badkamer voor een frisse douche. Daarna zou ze zich klaarmaken voor vannacht met Louis.

Gabrielle POV

Liam, Louis, Harry en ik zaten nu op het terrasje bij het hotel. Louis en Harry waren nu helemaal op de hoogte van Liam en mij. Alleen de sfeer was niet echt om te juichen. Harry negeerde me nog steeds, en ik kon niet vrolijk zijn door wat ik wist. Ik vond het zó naaiend tegenover Louis. 'Uuhh, ik ga.' zei ik. Ik kon er niet meer tegen. 'Wat is er?' vroeg Liam bezorgd. Waarop ik Harry met zijn ogen zag rollen. 'Niks. Ik heb alleen zin in om even alleen te zijn.' verzon ik snel. 'Oh, oké. Je kan me altijd bellen hè?' zei Liam lief. 'Ja.' Ik gaf hem een zoen, zei de jongens gedag, en liep toen met snelle pas langs het hotel heen. Eens kijken wat Bailey hier op te zeggen had...

Toen ik bij het strandhuisje was aangekomen, viel me gelijk op dat er pizza was gegeten. Er lagen 2 borden met elk nog één pizza punt erop. Ook hoorde ik dat er iemand onder de douche stond. Oh nee, ze zou toch niet samen met die vent eronder staan toch? Ik liep naar de badkamerdeur, en luisterde aandachtig. Ik hoorde geen geluid, dus besloot om even te gaan liggen op de bank. Als Bailey klaar was, zou ze haar even ondervragen.

It's not what it looks like - One Direction {DUTCH FANFIC}Where stories live. Discover now