-26- Ready, steady, go!

404 14 0
                                    

Gabrielle POV

Bailey en ik zaten inmiddels in een goed restaurantje te eten. We konden het niet laten om steeds opnieuw een drankje te bestellen. 'Hé, wie was die jongen nou die tegen je aan het schreeuwen was?' vroeg Bailey ineens. 'Oh, Mike.' 'Ja, en wie is dat?' 'Oogh, ik ben toen een keer tegen hem aangeknald, en sindsdien kom ik niet meer van hem af..' 'Valt hij je lastig?' 'Heb je toch gezien? Irritant stinkjoch dat het ook is, bah.' 'Hoezo ga je dan niet naar de politie ofzo?' 'Politie heeft altijd bewijs nodig, Bails.' Toen was het even stil. 'Anyway, ik ga me zo klaarmaken.' ging ik verder. 'Wat dan?' vroeg Bailey, en dacht even na. 'Ohjaa. Liam natuurlijk. Ik ga dan zo even bellen naar Louis, vragen waar hij uithangt.' We stonden op, pakten onze tassen, en liepen weer terug naar het strandhuisje.

Bailey POV

In het strandhuisje aangekomen, plofte ik neer op de bank, en pakte mijn telefoon. Ondertussen zag ik Gabrielle naar de slaapkamer rennen. Ik toetse het nummer van Louis in, en wachtte af. 'Bails!' hoorde ik opeens aan de andere kant van de lijn. 'Hey, sweetie! Waar ben je?' vroeg ik lachend. 'Ik ben met Harry en Zayn naar een voetbalwedstrijdje aan het kijken aan de andere kant van de stad. Hoe is het daar dan?' 'Oh, Gabrielle en ik zijn net even langs Liam geweest..' 'Zit hij nog steeds in de hotelkamer?' 'Nee, gelukkig hebben we hem zover gekregen dat hij zijn excuses ging aanbieden aan Niall.' 'En? Is het weer goed?' 'Weet ik nog niet. Ik zal hem zo even bellen.' 'Oké, is goed. Heb je zin om wat te doen?' 'Altijd. Weet je toch?' 'Haha, oké. Kom vannacht om twee uur naar het strand. Dan staat daar een verassing voor je klaar.' 'Aaww, echt? Louis, je bent super!' 'Weet ik toch? Ik zie je vannacht.' 'Tot dan, ik hou van je..' 'Ik ook van jou, lieverd.' Ik hing de telefoon weer op, en zette de tv aan. Ik had zo'n zin om weer met Louis iets leuks te doen! En dan ook nog 's nachts!

Gabrielle POV

Ik stond voor mijn kast. Eerst zou ik kiezen wat ik aan zou doen, en dan zou ik even snel onder de douche springen. Na even twijfelelen, koos ik maar voor een knalrood jurkje, met een witte blazer, en een wit centuurtje. Ook pakte ik hierbij mijn witte slippertjes, en mijn rode nagellak. Zo, nu kon ik aan de slag.

Na het douchen, deed ik alles aan. Daarna veilde ik mijn nagels, en begon ze een kleurtje te geven. Aangezien ik altijd te haastig was, en geen geduld had om het op te laten drogen, ging ik even op mijn bed liggen, met een tijdschrift. Toen ik het gevoel had dat het wel was opgedroogd, kon ik aan mijn haar beginnen. Ik pakte mijn krultang, en maakte mijn eigen krullen nog wat perfecter. Daarna stak ik een grote rode bloem in mijn haar. Ik keek nog even snel bij de sieraden, en pakte een ring met een grote doorzichtige steen. Deze was van mijn oma geweest. Bailey had hem in eerste instantie, maar had hem daarna aan mij doorgegeven. Ik deed hem om, en liep de slaapkamer uit. Daar zag ik Bailey achterover gezakt om de bank hangen, met de tv aan. Ze keek op. 'Wow, je ziet er echt leuk uit, Gabs!' 'Oh, dankje. Nog even mijn tas inpakken en ik kan gaan.' 'Nu al? Is het niet een beetje te vroeg?' 'Ik wil er altijd als eerste zijn..' 'Herkenbaar, haha. Zijn we toch niets voor niets tweelingzusjes.' lachtte Bailey, en ging weer verder met zappen. Ik pakte mijn tas, gooide er alles in wat ik nodig had, en liep het strandhuisje uit. Op weg naar het restaurantje!

Ik zocht weer een leuk tafeltje uit, ergens achterin. Heb je tenminste niet zo'n last van de drukte. Ik ging zitten, en nam alvast de menukaart voor me. Ik bestelde bij de ober twee cola. Nu moest ik alleen nog wachten op Liam, en dan was alles compleet!

It's not what it looks like - One Direction {DUTCH FANFIC}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu